Лакове за нокти - тема 13

• 46 692
  • 699
  •   1
Отговори
# 330
  • В къЩи.
Момичета,днес си взех това Кажете ми моля как се ползва? Embarassed Пише ,че се намазват кожичките и се избутват,но колко време се стои? И на какъв принцип функционира? Омекотява ги само или.... Rolling Eyes

# 331
Относно дължината на ноктите и аз ги предпочитам къси. Докато бях студентка през повечето време бях с ноктопластика и тогава ми бяха дългички (но не много), а иначе от както родих си ми е по-добре с късички. Вече две седмици удържам фронта и не съм си купила нов лак....

# 332
  • София
Аз навремето обожавах дълги нокти, но все не можех да ги пусна защото бяха чупливи. Сложих ноктопластика за известно време и си начесах крастата. Сега харесвам средно дълги (2-3мм над живеца) и поддържам моите такива, въпреки, че се заздравиха много и сега ако реша мога да ги пусна като на орлица  Laughing А също ми се струва и че в момента са модерни късите нокти  Rolling Eyes

# 333
  • София
А също ми се струва и че в момента са модерни късите нокти  Rolling Eyes
щом сме в крак с модата, никакво пускане  Naughty грабайте телата, пардон, пилите  hahaha hahaha

# 334
  • София
Аз тъкмо влизам, за да питам как да си я ползвам емулсията- слагам и после избутвам кожичките...и после какво Thinking Простете невежеството ми Embarassed
Ами мажеш (аз се омацах стабилно за всеки случай) изчаках около 5 мин (не пише, но пак за всеки случай Joy) и после избутваш, мъртвите кожички в крайщата на мен буквално ми се обелиха. После си измих ръцете с ексфолиант и продължих с маникюра.
И аз днес за първи път ползвах такова чудо.

*Л-и-я* , самоцитирам се от преди няколко страници.

А за дължината, аз година и кусор бях с гел на ноктите и съответно ги поддържах доста дълги и сега като го махнах ги режа до дъно докато израсне увредената част и вече свикнах с това да се оправям с къси нокти, първите 2 седмици ме боляха много и направо не исках да пипам нищо. Нямам търпение да израсне това, което е било под гела и да ги пусна малко.Дължината на Бижу ми е идеална.

А вие винаги ли си лакирате ръцете и краката в един цвят? Аз така съм свикнала и ми е странно като са различни Rolling Eyes

# 335
Момичета пробвали ли сте някой цвят от Suede серията на ОPI? Взех си зеления нюанс, ама ми е малко странен, нали е матиран....

# 336
  • София
Момичета пробвали ли сте някой цвят от Suede серията на ОPI? Взех си зеления нюанс, ама ми е малко странен, нали е матиран....

Suede са велураната серия. Матовата са Matte.  Peace

Велур- Мат -

# 337
http://media.snimka.bg/7245/020746047.jpg
http://media.snimka.bg/7245/020746049.jpg

Купих си перфектния червен лак - има леки бляскави частички. Цяло лято го издирвам   newsm44

Може ли да помоля за номера на тази красота  Praynig!!!
 Hug

# 338
  • София
Борислава, сега е модерно да са в различен цвят маникюра и педикюра. Аз обаче съм малко консерва в това отношение и цяло лято ги правех еднакви. Сега като захладя не се виждат ноктите на краката и затова им направих един неутрален френски и мисля да си карам с такъв цяла зима за да не ме дразни, че са различен цвят от ръцете  Mr. Green

# 339
http://media.snimka.bg/7245/020746047.jpg
http://media.snimka.bg/7245/020746049.jpg

Купих си перфектния червен лак - има леки бляскави частички. Цяло лято го издирвам   newsm44
Браво ,че си уцелила ! Аз рядко уцелвам червен лак да ми хареса  , да е покривен и траен и да не ми  е  твърде ярък цвета  Laughing

Купих си едно ярко червено на Катерина Арли - мисля, че беше номер 665/ не помня сега/- е  толкова е рядък  , та чак тече от четката , не покрива -трия слоя да нанеса все ще е прозрачен .

Учудвам се  -останалите ми  лакове на тази марка са много покривни  -дори и едно нанасяне е достатъчно за някои .Този дали си е  такъв ,дали нещо е "кръстен"  ?Някои пробвал ли го е?

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 16:41 от okean

# 340
  • София
Океан, точно този на КА не съм го пробвала, но и аз имам някои техни лакове, които са по-непокривни. Последния път като си търсех бяло се оказа, че на тази марка има две чисто бели с абсолютно различни номера. Едното беше много непокривно, а другото много плътно. Възможно е и с другите им цветове да е така

# 341
  • Belgium
Аз рядко съчетавам лака на ръцете и краката, но сега съм така влюбена в Particullere, че ще се омацам само с него  Flutter Heart Eyes

Пампита, много добре ти стои оттенъка на Models Own. Като четох по блоговете за новата им колекция, впечатлението е, че правят бюджетен вариант на Каки колекцията на Шанел.

# 342
  • София
Лу, аз от доста време я чакм тази колекция, ще се продава он-лайн обаче от 13 Октомври, май ще си поръчам и трите  Laughing

# 343
Разкажете повече за тези лакове. Не ги познавам. Нанасяне, четка, приблизителна трайност, цени?

# 344
  • Belgium
Наде, разкажи като я поръчаш как е, и снимки ще чакам  Laughing

Директно от техния сайт ли поръчваш?

Дени, и аз не съм ги ползвала до сега, но се замислям  Laughing

Ето сайта им:

https://www.modelsownit.com/nails/nail-polish.html

Общи условия

Активация на акаунт