Лакове за нокти - тема 13

• 46 692
  • 699
  •   1
Отговори
# 390
  • София
О, за почистване около ноктите използвам четка за грим напоена с лакочистител, защото много се цапам.

http://www.lacquerized.com/2010/02/clean-up-in-6-easy-steps.html

# 391
  • Belgium
Ето обещаните от мен снимки на Chanel  Particuliere  Heart Eyes

# 392
Aquamarine, аз също имам тази мода суеде и цвета е много хубав
сега се лакирам с 301 за първи път, по - късно ще покажа  Hug

# 393
пак красоти  Heart Eyes
момичета я споделете кои за вас са покривни лакове в смисъл марки, цветове, тип лак...защото много често се случва да си взема някой страхотен цвят и впоследствие да се налага да слагам мин 3 слоя за да постигна цвета от шишето...
от моята много скромна колекция такива са кораловите на КА, ментовата мода и май няма други...

# 394
  • София
Ето обещаните от мен снимки на Chanel  Particuliere  Heart Eyes

Лу, страхотно ти седи  Heart Eyes надушвам и бебе Уоманити  Hug

# 395
Бижу  Hug за номерчето. Много ми хареса цвета и дано си го намеря, че тук нещо спряха да зареждат лакове на Флормар Confused...иначе днес съм със светло жълтички ноктета Party

# 396
Аз като зацапа около пръста почиствам с лакочистителя молив на Есенс, много е удобен. С клечка за зъби не ми е удобно.
А ако цял нокът разваля с памук и лакочистител и уж внимавам, но често накрая трябав да прелакирам няколко нокти.

Пак ще попитам базата заздравител на Римел, неистина ли има заздравяващ ефекТ? Тези дни пак трябваше да си режа много ноктите, защото се разслояват ужасно.  Cry
Да аз съм много доволна от нея. Ноктите ми не се делят, но аз доста ги пиля. Поддържам ги и къси, н уптребявамэ брокатени лакове в момента и внимавам с лакочистителя.  Старая се да правя пълна грижа срещу делене.

Лу, супер ти стои. Heart Eyes

# 397
  • София
Можете ли да ми препоръчате маникюристка в Студентски град (може и на лично съобщение) - не държа много на декорациите, но да лакирва хубаво и да работи с O.P.I.!   bouquet

# 398
ето го моето ново велурено лакче за което споменах преди малко Simple Smile

# 399
Aquamarine  и ноктите са ти прекрасни, нищо че са в дъно изрязани, а и цвета е страхотен и много ти отива! На мен снимките страшно ми допадат!  Wink
Аз нали си получих муудчето, а още не съм го пробвала, та смятам днес да е великият ден и после ще постна снимчици.
Иначе за почистването ползвам клечка за зъби, на която навивам малко памуче. Преди ползвах клечка за уши, но сега установих, че с тази за зъби е доста по-прецизно почистването. А ако не съм се нацапа много не чистя, измивам си два три пъти ръцете с гореща вода, мажа ги с кремче и те сами си падат оцветените участъчета по мИсото.  Mr. Green

# 400
  • София
Лу, харесвам лака на твоите нокти, но аз самата не мога изобщо да се възприема с какъвто и да е нюанс на кафявото. Peace

iiv_05, много нежна ръка имаш!

# 401
 newsm78  а мога ли да сложа топ лак върху мууд без да разваля ефекта?  newsm78

# 402
Трябваше да си изрежа ноктите почти до дъно и сега ръцете ми са като на петгодишно с тези мои кебапчести пръсти Laughing

много харесвам къси нокти! твоите са много добре оформени! Simple Smile

# 403
О, за почистване около ноктите използвам четка за грим напоена с лакочистител, защото много се цапам.

http://www.lacquerized.com/2010/02/clean-up-in-6-easy-steps.html

Аз имам коректор на Мавала, удобен е, но утре мисля да потърся такава четка.

# 404
Aurora, благодаря Simple Smile
да се похваля, че започнах да се лакирам по - добре без да мажа на излишни места  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт