Лакове за нокти - тема 13

• 46 706
  • 699
  •   1
Отговори
# 375
Кой е лака на Орли? Аз съм харесала един такъв, май е същия.

Кафявия ли - PRINCE CHARMING. Страхотен е, до сега не съм носила такъв цвят, но този ме плени

# 376
svetla_81 и двата лака са страхотни! Crazy Честито!    bouquet

# 377
Кой е лака на Орли? Аз съм харесала един такъв, май е същия.

Кафявия ли - PRINCE CHARMING. Страхотен е, до сега не съм носила такъв цвят, но този ме плени
Не е значи този, който съм гледала. Hug

# 378
Мерси за отговорите Simple Smile

# 379
  • Варна
Амра, ти не си  ли доволна от бурканчетата, че търсиш друг вариант? Аз точно снощи си мислех да си взема такова бурканче, защото винаги ама винаги ми се разваля лака на някой пръст!
Иначе ако трябва да се трия сама, напоявам памуче с лакочистител без ди го пипан, вземам го с пинцетка и така трия.
svetla_81 страхотни лакчета, особено червения на Орли  Heart Eyes

# 380
http://media.snimka.bg/7245/020746047.jpg
http://media.snimka.bg/7245/020746049.jpg

Купих си перфектния червен лак - има леки бляскави частички. Цяло лято го издирвам   newsm44

Може ли да помоля за номера на тази красота  Praynig!!!
 Hug

разбира се - номер 10 е Simple Smile

за okean - доста е покривен - дори един слой стои добре, а на два е перфектно!

# 381
  • София
Ето Orly Space Cadet, на моите нокти:

Много труден за снимане лак, мисля че на тази снимка най-добре се вижда как отразява всички цветове около него, червения блясък в основата идва от чаршафа до който го снимах на терасата, не беше нарочно  Embarassed... основния блясъка прелива от жълто-зелено към лилаво, много красив, но напълно неподходящ да ходиш на работа с него лак, утре ще се прелакирам с нещо по-строго  Laughing

# 382
Ето Orly Space Cadet, на моите нокти:

Много труден за снимане лак, мисля че на тази снимка най-добре се вижда как отразява всички цветове около него, червения блясък в основата идва от чаршафа до който го снимах на терасата, не беше нарочно  Embarassed... основния блясъка прелива от жълто-зелено към лилаво, много красив, но напълно неподходящ да ходиш на работа с него лак, утре ще се прелакирам с нещо по-строго  Laughing

Много красив хамелеонов цвят.  Crazy

# 383
Само да споделя, че аз почиствам ако има нещо след лакиране с клечка за уши топната в лакочистител. Много лесно става така.

# 384
  • София
Покрай печатането с Конад започнах да използвам за почистване следния метод. Хващам памучето с пинцети напоявам го с лакочистител и така чистя без да си развалям лака.

# 385
Само да споделя, че аз почиствам ако има нещо след лакиране с клечка за уши топната в лакочистител. Много лесно става така.
И аз го използвам този метод, ако ми се наложи. Peace

# 386
# 387
  • София
Трябваше да си изрежа ноктите почти до дъно и сега ръцете ми са като на петгодишно с тези мои кебапчести пръсти Laughing

# 388
Аз като зацапа около пръста почиствам с лакочистителя молив на Есенс, много е удобен. С клечка за зъби не ми е удобно.
А ако цял нокът разваля с памук и лакочистител и уж внимавам, но често накрая трябав да прелакирам няколко нокти.

Пак ще попитам базата заздравител на Римел, неистина ли има заздравяващ ефекТ? Тези дни пак трябваше да си режа много ноктите, защото се разслояват ужасно.  Cry

# 389
  • София
Пак ще попитам базата заздравител на Римел, неистина ли има заздравяващ ефекТ? Тези дни пак трябваше да си режа много ноктите, защото се разслояват ужасно.  Cry
Според мен има... Rolling Eyes Но е нормално на различните хора да им действа по различен начин, пък било то и на ноктите.

Аз обикновено чистя кофти лакираните нокти с диск за почистване на грим с капка-две-три лакочистител (а не с памук, защото се закачат влакънца по ноктите, които ме побъркват) и рядко се случва да разваля някой от другите. А напоследък се научих изобщо да не се цапам около ноктите и съм много горда Laughing Преди почиствах с клечка за уши.

Общи условия

Активация на акаунт