Лакове за нокти - тема 13

• 46 708
  • 699
  •   1
Отговори
# 405
  • Belgium

Лу, страхотно ти седи  Heart Eyes надушвам и бебе Уоманити  Hug

Мерси  Hug Има и бебе, и майка, ама пусто лакомо око  Joy

Aurora и аз по принцип не харесвам кафяво за лак. Този цвят е кафяво-сиво, така нареченото "гъбено". Това ми е едниственият такъв в колекцията  Laughing

# 406
Страхотни красоти показвате и все повече ме запалихте по матовите и велурени лакове  Wink
Аз питах преди време ,кажете в София от къде си купувате МОДА , иначе се сещам само за ОПИ, а ми идва скъпичко за матов,който не се знае дали ще ми хареса как ми стои като ефект.Предпочитам да пробвам ефтин вариант.
А и кажете топ матов,мисля 4е той е най-добрия вариант така може да си матиращ вси4ки нали4ни лакове (единствено се сещам за някой,който се купуваше от он-лайн магазин (аз не съм много по тези пазарувания) . Купих  си за проба един матов заздравител на Перфект,но той се оказа 4е много променя цвета на лака ,защото не е съвсем прозра4ен а направо си е бял.
А и толкова се ядосах на една продава4ка в кварталното магазин4е,която ме излъга и си купих два лака на Перфект уж били мат, а те са си 4ист гланц  Twisted Evil

# 407
Наденце,
и аз имах този проблем с продавачките - обяснявам аз, че търся матов лак, такъв който няма блясък и те ми дават пастелни. Ама викам те имат блясък бе хора, имат гланц, аз търся такива, които седят като пластмаса. Хахахахахха дълго време се борих с продаваческото недоумение за матовия лак, много малко са тези, които не са го виждали, но се интересуват и единици са тези, които знаят. Аз затова накрая се принудих да питам за марката - мода и да си разглеждам ако имат такава. Доколкото знам, само те продават на българският пазар матови лакове. А обикновено, магазини, в които предлагат марката знаят какво е матов лак. Иначе с матиращият на Перфект имах също интересна случка - казаха ми, че бил  лак за мъже.  Shocked Хахахаххааха
Пожелавам ти успех с намирането.  Wink И един съвет от мен - купи си първоначално само един, лакирай се и виж дали изобщо този ефект ти допада. Аз установих, че ми харесва само за два дни и после направо започва да ме дразни и го изтривам.  Mr. Green Само дето вече имам три матови...харесвам ги, но не ги изтрайвам дълго време на ноктите си.  ooooh! ooooh!

# 408
Ето нещо ново от мен

Цветът е нещо между зелено и синьо, на снимките изглежда повече синьо.

# 409
gardje,това Blue Lagoon ли е? Rolling EyesМного хубаво ти стои! Grinning

# 410
  • Бургас
Иначе с матиращият на Перфект имах също интересна случка - казаха ми, че бил  лак за мъже.  Shocked Хахахаххааха
Доколкото знам наистина се води за мъже - когато мъжете ходят на маникюр (има и такива все пак), освен оформянето на ноктите, оправянето на кожичките и пр. им слагат и лак и този е точно такъв - прозрачен и матов за да не им бляскат странно ноктенцата на мъжленцата Mr. Green

# 411
gardje,това Blue Lagoon ли е? Rolling EyesМного хубаво ти стои! Grinning

taffy, мерси Simple Smile той е да. на мен не ми допада напълно, но е разнообразие. от толкова време не се бях лакирала с такива цветове, но темата така ме запали  Heart Eyes

# 412
  • София
Ето нещо ново от мен

Цветът е нещо между зелено и синьо, на снимките изглежда повече синьо.

страхотен цвят, а и ти седи много добре  Heart Eyes

имаш страхотни ръце и маникюр  Hug и явно всичко ти седи хубаво  Blush

ПС. а дракончето е ммммм бонбон Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 19:50 от Elitsa_z

# 413
# 414
Смарти,и аз го имам от днес,от размяна. PartyВ действителност е една идея по-кафеникав.Харесва ми! Grinning

# 415
Иначе с матиращият на Перфект имах също интересна случка - казаха ми, че бил  лак за мъже.  Shocked Хахахаххааха
Доколкото знам наистина се води за мъже - когато мъжете ходят на маникюр (има и такива все пак), освен оформянето на ноктите, оправянето на кожичките и пр. им слагат и лак и този е точно такъв - прозрачен и матов за да не им бляскат странно ноктенцата на мъжленцата Mr. Green
Имам позната, на която гаджето й я кара да му полира ноктите, че да лъщят...иххихихихи  Joy

# 416
  • София
Имам позната, на която гаджето й я кара да му полира ноктите, че да лъщят...иххихихихи  Joy

wow xaxax
Аз много го харесвам тоя матиращ засравител,защото като съм само с него и ноктите ми изгледат едни такива чистички и не лъщят.Но пък след ден макс 2 пак си лъсват все едно съм с обикновен заздравител Simple Smile

# 417
Амра, ти не си  ли доволна от бурканчетата, че търсиш друг вариант? Аз точно снощи си мислех да си взема такова бурканче, защото винаги ама винаги ми се разваля лака на някой пръст!
Иначе ако трябва да се трия сама, напоявам памуче с лакочистител без ди го пипан, вземам го с пинцетка и така трия.
svetla_81 страхотни лакчета, особено червения на Орли  Heart Eyes
А, доволна съм от бърканчетата, но съм виждала такива само на Forte, а аз тях не ги харесвам - от лакочисителите им в шише ми побеляваха ноктите, много силни.
Това с хващането на памука пинсета е много хитро обаче, мерси за идеята вече и аз така ще правя  bouquet

# 418
"зарибена" от снимката на Бижу,изхвърчах сутринта до кварталното магазинче ииии...ей ме на и мен  Grinning
аз,дето не си падам много по тъмни лакове,ейй големи сте зарибителки,шъ знайте Heart Eyes

# 419
  • София
Днес се сдобих с този по средата номер 591 Silky mint

Общи условия

Активация на акаунт