Лакове за нокти - тема 13

• 46 692
  • 699
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Вчера се лакирах най-сетне с едно от сивите си творения. Страшно съм доволна от цвета, който съм забъркала. Точно такова сиво исках. А и се оказа перфектно покривно само с един единствен тънък слой  Shocked Ще се снимам малко по-късно и ще пусна снимчица да се изфукам  Laughing
Та по темата с франкенполиша... Пампита, как ги сътвори тези красоти? Какво си ползвала? Искам и ааааз!

Снощи също така за пръв път пробвах поистването на кожички с четка за грим. Четки у нас с лопата да ги ринеш. Сума комплекти бях насъбрала в периода когато сенките ми бяха мания също колкото сега лаковете  hahaha Определено с четката е много по-бързо, лесно и прецизно от всичко друго, което съм пробвала (клечки за уши и писалката на Есенс)

Кожичките след лакиране мажа с маслото за нокти на Икаров. То е за подхранване на цялата нокътна плочка, но тъй като съм постоянно с лак няма как да го ползвам, а непосредствено преди лакиране не е добра идея да си омазнявам допълнително плочката и затова го нанасям само на кожиките. Определено ми върши добра работа. Овлажнява ги чудесно. Забелязвам голяма разлика в случаите когато пропусна да си сложа. Много сухи, изпръхнали и почти "цъфнали" изглеждат ако не съм ги мазала независимо, че уж много старателно ги почиствам и избутвам. Сега като ми свърши може би ще пробвам нещо друго или дори се чудя дали да не използвам чист зехтин за целта. Много съм доволна от ефекта му върху кожата си и косата си и мисля, че е добър и достъпен вариант.

# 436
  • Стара Загора
От подредбите в квартирата и пътуването, от вчера не съм ви чела  Laughing
Моите нови придобивки от размяна са :
http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20770352 , Perfect-a най- накрая го намерих.  Grinning

Пампита, лакчетата на Сефора са супер.

Най-накрая и аз да се лакирам със тъмнозелената Мода - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20770419.big  Grinning

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 13:50 от iv4enceto_91

# 437
iv4enceto_91, с тези цветове май се подготвяш за зимния сезон както всички тук
само аз ли мисля да си се лакирам и в светлите, типични летни цветове, за да ме топлят в студа  cold зачудих се дали да не стана притежател и на нещо тъмно и зимно  Laughing

# 438
УАУУУ - чудни цветове - веднага бих грабнала средния, другите обаче също не бих отказала - има ли ги вече тук в МАС? или са толкова лимитирани, че докато ги пуснат и ще са свършили както стана с лятната им лимитирана серия Shocked
Няма ги, ще дойдат другия месец може би. Тази колекция ще бъде, ми казаха със сигурност Октомври. Но трябва да се хване още първите най-много три дни от докарването, защото после всичко хубаво свършва. Вчера едва взех желани от мен продукти, на който се зачудвах от колекцията Котките. Колекцията беше докарана мисля във Вторник. Казаха ми, че докарват само по няколко бройки. Лаковете със сигурност ще свършат веднага. На мен също много ми харесват и ще ги дебна.

# 439
  • София
Пампита Липман, на драго сърце бих си купила първия и третия от колекцията Ви  bowuu Много ми харесват тези цветни варианти на френския маникюр, ама пусто защо все ми се получава очевидна черта там където е било шаблончето Crossing Arms

Веднага мога да ти дам рецептата. Купуваш си брокатен лак (в случая Golden Rose Care +Strong No 166, 161, 160) отливаш към 1/4, доливаш с черен ако имаш от същата серия и слагаш шестограмни брокатчета. Всичко се добавя постепенно докато се получи желания ефект.

Относно чертичката, тези лакове на YSL са със специална четчица с която да се нарисува френската линийка без да е нужно да се ползва лепенка, е трябва и точна ръка да имаш.

# 440
  • Стара Загора
iv4enceto_91, с тези цветове май се подготвяш за зимния сезон както всички тук
само аз ли мисля да си се лакирам и в светлите, типични летни цветове, за да ме топлят в студа  cold зачудих се дали да не стана притежател и на нещо тъмно и зимно  Laughing

Определено, макар, че тези не са много зимни. Взела съм си почти само тъмни, имам 1 цикламено-розов и 2 за френски маникюр, лилавкия на Севънтийн, другите са кални, сиви, тъмнозелени и сини...  Laughing

# 441
  • София
Момичета страхотни неща показвате. МАК са жестооки, особено първият ... за мен  Mr. Green
Оффф явно само аз режа кожичките, преди по-често напоследък все по-рядко, но не мога да ги гледам "цъфнали" и "пребледнели". Незнам дали съм ви казвала но може би от повече от 2 години ползвам само и единствено 1 изсушител за лак. На Класикс- струва 2 лева и съм мнооооооооооооооооого доволна. Купувам го за около 2 лева.  Не намирим снимка в нета  newsm78 в едно шише с дъъълга бяла капачка, вътре е като вода, но лака ми съхне за 5-10 мин максимум. Скоро взех и един гел за кожички пак на Класикс и заради него започнах да ги режа все по-рядко. Страхотен. Аз съм в пъти по-доволна от Класикс отколкото от грижата за нокти на Перфект.

Някой питаше за подходяща база за цепещи се нокти. Ползвам Мейбълин - зелената течност вътре. Ноктите ми значително по-малко и незабележимо се цепят. Ползвам от около месец

Освен това да кажа, че лак не съм купувала от ...... около месец  Thinking Някак си имам всичко което ми е нужно...та даже и повече и не мога да се впечатля от нищо. Дори  в момента от около 1 час ровя и се чудя с какво да се намажа за предстоящата работна седмица.....но е така...чове като има голям избор и не е лесно  Mr. Green Май ще сложа едно мноого тъмно синьо леко лилавеещо  newsm78 уфф...незнам
Имам може би 10-15 лака с които още не съм се мазала...драмаааааааааа Mr. Green

Спирам.

# 442
  • София
Имам може би 10-15 лака с които още не съм се мазала...драмаааааааааа Mr. Green
Моите такива вече са над 50... #Crazy

# 443
Някой питаше за подходяща база за цепещи се нокти. Ползвам Мейбълин - зелената течност вътре. Ноктите ми значително по-малко и незабележимо се цепят. Ползвам от около месец
И аз за пореден път да си кажа,че я ползвам от около 2 месеца и съм много доволна от нея. Peace

# 444
  • София
Pampita лакове GOSH има на една будка за козметика на ул.Раковска,като подминеш Графа и продължаваш от дясната страна на Раковска ,там има море от всякакви лакове.Надявам се да съм го обяснила разбираемо  Crazy

# 445
Pampita лакове GOSH има на една будка за козметика на ул.Раковска,като подминеш Графа и продължаваш от дясната страна на Раковска ,там има море от всякакви лакове.Надявам се да съм го обяснила разбираемо  Crazy
Страхотно магазинче с истински консултант продавачка. Heart Eyes

Вчера пробвах в Дъглас на изкуствени нокти различни цветове и ефекти върху тях на CND. Ефектите не ме грабват хич, харесах от цветовете само един червен, индиански цвят.

# 446
  • София
Снимах изсушителя за лак на Класикс /в комплект с тъмно синият ми лак/  Mr. Green за който има интерес или пък реши да го пробва  Peace

# 447
  • София
Аз пък в момента съм в криза,че не ми се иска никакъв лак да си купя Laughing Не че ако не влезна няма да си харесам,ама не искам да се затрупвам с ненужни 'неща'  Joy

искам да попитама Pampita тази снимка >> http://img844.imageshack.us/img844/1354/25092010550.jpg твоя ли е и ако да как си го направила този прекрасен лак Heart Eyes Hug

# 448
  • София
Да, моя е, нали тук си демонстрирам четката. Правила съм го чрез преливка с гъбичка за фон дю тен. Основата е Models Own Jade, първия слой е от OPI Ski Teal We Drop, а втория е China Glaze Emerald Sparkle. Замислям и печатче да си сложа, но нещо не намирам време.

# 449
  • София
Момичета, дали някоя от вас се сеща за някоя финансово по-изгодна алтернатива на тази красота на Шанел: http://cafemakeup.com/2010/09/chanel-khaki-vert-nail-polish/... newsm78  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт