Лакове за нокти - тема 13

• 46 686
  • 699
  •   1
Отговори
# 450
За тези цветове на Шанел досат е обсъждано и мисля, че нямаше намерени още заместители. Аз о принцип такива цветоведоскоро не можех да гледам, но ако се намери нещо по-евтинко омже да пробвам да видим дали ще ми хареса.
Благодря на всички,  писали за основата на Римел и Мейбълин. Май на Мейбълин ще взема.

# 451
  • Belgium
УАУУУ - чудни цветове - веднага бих грабнала средния, другите обаче също не бих отказала - има ли ги вече тук в МАС? или са толкова лимитирани, че докато ги пуснат и ще са свършили както стана с лятната им лимитирана серия Shocked
Няма ги, ще дойдат другия месец може би. Тази колекция ще бъде, ми казаха със сигурност Октомври. Но трябва да се хване още първите най-много три дни от докарването, защото после всичко хубаво свършва. Вчера едва взех желани от мен продукти, на който се зачудвах от колекцията Котките. Колекцията беше докарана мисля във Вторник. Казаха ми, че докарват само по няколко бройки. Лаковете със сигурност ще свършат веднага. На мен също много ми харесват и ще ги дебна.

Казаха, уж че на 1ви октомври ще ги зраедят. Мисля още тогава да мина и аз искам средния лак  Heart Eyes Ще съвршат наистина за дни  Crossing Arms

П.П. Пампита ти просто си талант, предлагам да бъркаш франкен полиш на едро Wink

# 452
Пампита, много ти благодаря за разясненията  Hug  аз не разбирам хич от четки, но видях каква точно трябва да търся.

# 453
  • София

да видим дали този ви е известен  Flutter

# 454
  • София
Това Catherine Arley 676 ли е? Или OPI DS Sapphire?

# 455
  • София
CA, само че 674 Simple Smile иначе и на мен по снимки в нета много ми прилича на втория.

# 456
  • Belgium
Добро ревю на Essence Studio Nails - Nail Fashion Stickers:

http://www.lacquerized.com/2010/09/review-essence-studio-nails-nail.html

# 457
  • София
Ето го единият ми сив франкенполиш. Освен енго си забърках един по-светъл и един по-тъмен  Laughing

# 458
  • София
Ето го единият ми сив франкенполиш. Освен енго си забърках един по-светъл и един по-тъмен  Laughing

Прекрасен цвят Heart Eyes

# 459
  • Belgium
И много сладурско охлювче  Wink

# 460

много е яко това...

# 461
  • Sofia

Прекрасен цвят Heart Eyes

Имам обувки точно в този цвят.  Laughing

# 462
  • София
Ето го щанда с лаковете на Сефора:

# 463
  • Плевен
Ето го щанда с лаковете на Сефора:

ох харесах си четири цвята Laughing

# 464
  • София
Имаш ги, пиши ми на лични.