Звездни компромати-76 част

• 48 861
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Аз въобще не харесвам стилът й, като се почне от грима, ноктите, косата и се завърши с фолк тоалетите с големи деколтета, оттвсякъде е едно недоразумение.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 16:14 от image

# 91
# 92
  • Велико Търново
За мен е безумно на сватба да има дрескод. Crazy

Авче, като гледаш Галин, Галена, Софито и сие, не смяташ ли, че даже е задължително?
Не може да си поканиш гостите в изискан ресторант и да ги видиш по дънки. Ако бях управител на изискан ресторант бих изгонил тия които не са облечени както трябва, уви в Б-я това няма да се случи защото сме гъзоблизковци.

# 93
Тъпо е с дънки и според мен. Но и да са всички с черни официалн рокли е доста по-тъпо. Това е сватба. Повод за празник, за веселба ... Свързвам това с пъстрота! Simple Smile

# 94
Вяра, Надежа, Любов,на  парти по случай именният им ден

татуировка

Авче, като гледаш Галин, Галена, Софито и сие, не смяташ ли, че даже е задължително?
Не може да си поканиш гостите в изискан ресторант и да ги видиш по дънки. Ако бях управител на изискан ресторант бих изгонил тия които не са облечени както трябва, уви в Б-я това няма да се случи защото сме гъзоблизковци.

Не, не смятам. И на сватбеният ми ден, последното нещо, което ще правя е да гледам дали хората са облечени по мой вкус. Да, не е хубаво някой да е по дънки, но след като така се чувства добре, негова работа, негов стил и т.н. Не бих искала да дирижирам и това на сватбата си, а бих искала хората да се чувстват добре. На щастието ми няма да попречи това, че някой е по дънки. На мен лично не би ми било приятно отивайки на сватба да съм задължена с какво да отида, или ограничена по някакъв начин.

# 95
  • Велико Търново
Да, ако някой няма възможност - не бих се сърдила, ама за участия да се гласи, а за моята сватба - не, би ми станало неприятно. То си е до човека, аз може би не съм толкова широко скроена  Mr. Green

# 96
  • ...край Дунава
Преди 2-3 години бях на сватба, незнам защо и с какъв акъл сложих хубави дънки с много секси блуза ooooh!, но през цялото време се чувствах адски гадно и некомфортно, през цялото време се ядосвах на себе си за тъпия избор/мислех, че ще ми е удобно така/. Никога повече на подобно тържество не ще се сетя за дънки. Та в този ред на моите мисли, дали и Малина се е почувствала така? newsm78

# 97
Ава, понеже прочетох, че твоя приятелка ти е казала, че в Благоевград поповете ни венчават с женени кумове, то аз като представителка на този град и венчавана в него, бързам да потвърдя казаното от приятелката ти. Поп Андон, ми каза, че даже кумовете е хубаво да са с деца. Да повлекат крак.  Wink  Simple Smile

# 98
# 99
На откриването на апартамента на Минчев, гостите са 100 пъти по-добре облечени от тези на въпросната сватба.

# 100
Ава, понеже прочетох, че твоя приятелка ти е казала, че в Благоевград поповете ни венчават с женени кумове, то аз като представителка на този град и венчавана в него, бързам да потвърдя казаното от приятелката ти. Поп Андон, ми каза, че даже кумовете е хубаво да са с деца. Да повлекат крак.  Wink  Simple Smile

Hug

# 101

Между другото в България преди двайсетина години имаше дрескод за някои ресторанти. Тогава се държеше на тези неща

# 102
# 103
  • ...край Дунава
Катрин Вачева -позата на тялото от кръста надоло.... Thinking

# 104
Антония zа мен е пове4е от малоумна.Преди време бе6е у4аствала в  предаването на Милен Цветков и не можа да отговори на въпроса,коя кодина се е присъединилиа България към ЕС,след което той я иzгони от студиото.Има го даже в интернет.

Общи условия

Активация на акаунт