Звездни компромати-76 част

• 48 881
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • In The Middle Of Nowhere
Не отговори защото се ядоса, че й задава такъв въпрос, а не защото не знае.

# 106
http://vbox7.com/play:860c86df
Мисля, че Милен се изложи, не Антония.

# 107
За мен е безумно на сватба да има дрескод. Crazy

Авче, като гледаш Галин, Галена, Софито и сие, не смяташ ли, че даже е задължително?
Не може да си поканиш гостите в изискан ресторант и да ги видиш по дънки. Ако бях управител на изискан ресторант бих изгонил тия които не са облечени както трябва, уви в Б-я това няма да се случи защото сме гъзоблизковци.

Между другото в България преди двайсетина години имаше дрескод за някои ресторанти. Тогава се държеше на тези неща
То и сега ако имаш малко усет няма да идеш на пицария с бална рокля, а на изискан ресторант с дънки и тишърт с анимационен герой.Всичко трябва да се съобразява от уважение към себе си, а не толкова към околните.

# 108
Ава, понеже прочетох, че твоя приятелка ти е казала, че в Благоевград поповете ни венчават с женени кумове, то аз като представителка на този град и венчавана в него, бързам да потвърдя казаното от приятелката ти. Поп Андон, ми каза, че даже кумовете е хубаво да са с деца. Да повлекат крак.  Wink  Simple Smile

Ако става въпрос за поп Андон Шавулев от Благоевград, той и още един поп ме венчаха в Ямбол (по покана на баща ми, мн добри приятели са) и нямаше проблем кръстниците да не са женени или да имат деца, венчавката беше в събота и най-важното се съобразиха с желанието ми (на бременна и мн изнервена булка) да продължи не повече от 15-20 мин.

Надя ми е много симпатична булка. Въпреки че винаги спрягам името на Константин с това на Райна (харесвам я откакто се разделиха), желая на младоженците щастие и много радост с бебчето им.
Присъстващите на сватбата са големи недоразумения, поне тези които видях. Няма един който да кажа, че на 100 % ми харесва всеки има някакъв кусур.

http://www.slava.bg/news/24982.html

# 109
Вчера с една приятелка си говорехме за това коя с каква рокля иска да е и всичко останало и се зачудих защо и е на булката чантичка, аз мисля ако някой ден се омъжвам да я пропусна.

# 110
Изкусителката Калина

На 14 август(събота) бях на сватба, не им позволиха на този ден да сключат църковен брак, но не знам дали заради самия ден от седмицата или заради големия празник на следващия ден.

# 111
Калина отдавна не е изкусителка мен ако питате.  Sick

# 112
  • Велико Търново
Изкусителката Калина

На 14 август(събота) бях на сватба, не им позволиха на този ден да сключат църковен брак, но не знам дали заради самия ден от седмицата или заради големия празник на следващия ден.
заради празника на 15 е било

# 113
Изкусителката Калина

Не заради празника, а защото са Богородични пости.

През пости не се допускат венчавки, кръщене и прочие, освен ако няма много дълбоко обосновано желание и тогава се иска разрешение от висшето духовенство. Това е в случай, че свещениците спазват каноните.

# 114
Вчера с една приятелка си говорехме за това коя с каква рокля иска да е и всичко останало и се зачудих защо и е на булката чантичка, аз мисля ако някой ден се омъжвам да я пропусна.
Ами защото и булката си носи гланц,червилце,пари,телефон,ако пуши и цигарите....ти в ръчичка ли мислиш да си държиш тия неща,или изобщо няма да си носиш такива?

# 115
За прословутата сватба на Барекови имаше някаква особеност около венчавката в църквата в Пловдив, някой помни ли. Имаше нещо нередно, но не се сещам.

# 116
 От три дни ви чета все едно уча за изпит Mr. Greenдълги темиии. Да не остана и аз назад:)
1. Харесва ми булката на Коцето, но само като булка. Наистина им желая здраве и любов, но ми се струва, че Коцето и Райна трябваше да са на този ден заедно, въпреки че моето мнение не е миродавно, тъй като  аз съм пристрастна към дългите връзки завършващи с брак и бебе. Но паживьом увидим( как се пише незнам).
2. Не харесвам многоо дълги коси, напомнят ми на един филм с едно момиченце дето излиза от един кладенец...
3.Другото умозаключение , което направих е , че Коцето е направил бебенцето по време на почивката им в Тайланд Thinking
4. Гласа и изказа на Надя ми е същия като на Преслава( явно е прав този , който по-рано бе споменал в темата, че каките не и влияят добре)
Но накраяточно заради тия простотии за предпочели, да е друга двойка. Още повече Коко и Емилия нямат брак, докато кумовете им имат, а им трябвало за църковния брак.
Няма такива закони StopНе езадължително кумовете да имат брак, важно е да са кръстени.
 И тъй като вече 100 страници се нищи сватбата на един чалгар, предчувствам, че пак сме ядосали недолюбващите "бг-звИздите" и не след дълго ще ни скастрят. Mr. Green

# 117
2. Не харесвам многоо дълги коси, напомнят ми на един филм с едно момиченце дето излиза от един кладенец...
ох, и аз го написах в предната тема и после помислих, че имам извратена фантазия. "Предизвестена смърт" е филмът.А момиченцето сега е красива жена. То не, че обсъжданото тук е грозно, де.

# 118
Изобщо не са грозни децата! Не мога да кажа такова нещо за дете. Само за косата и то на жена:)

# 119
  • София
Изкусителката Калина

заради празника на 15 е било
Аз на 15-ти бях на сватба Grinning

Общи условия

Активация на акаунт