Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 623
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
За всички прекрасни таланти днес-Тарабас, Карпатия, Бобояна,Дани
и за чудесните оформления на Моксито и Карпатия smile3525 smile3525 smile3525
 newsm10 newsm10 newsm10
Днес цари истинка радост  и талант тук - толкова е забавно, а така и музите  ни се възбуждат - незнам кой да похваля по напред, затова за всички вас  моя поздрав с едно съвсем топличко творение - като на Карпатия/Роси последното оформление - супер е Роси.
http://www.youtube.com/watch?v=b61UrXiL0vI

с това ви казвам лека нощ, до малко по-късно за кафе - мястото на срещата,целта и мисията са известни  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 10:24 от adi_h

# 421
Aди,страхотен тендем сте с Роси.Никога не преставайте да творите.Поздравления за новият клип,перфектно съчетание на думи и моменти
За вас

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 07:16 от manpla

# 422
и ще цитирам Ради от днес За всички прекрасни таланти днес-Тарабас, Карпатия, Бобояна,Дани
и за чудесните оформления на Моксито и Карпатия

Вие сте благодат за душата ми,не спирайте да ни радвате с прекрасните си творения

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 07:15 от manpla

# 423
Добро утро!!!Приятен ден!!!

# 424
Добро утро и усмихнат ден! Hug Hug Hug

# 425
Добро утро ! Успешен и вдъхновяващ ден на всички ви !  Hug Hug Hug

# 426
# 427
Добро утро мили дами и Петко - макар и да стоиш понякога на балкона.
Манпла - Благодаря ти за топлите думи -  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

# 428
Момичета до сега се мъчих над една идея. Надявам се резултата да Ви хареса:

Добро утро! Резултатът много ми хареса!

# 429

Днес цари истинка радост  и талант тук - толкова е забавно, а така и музите  ни се възбуждат - незнам кой да похваля по напред, затова за всички вас  моя поздрав с едно съвсем топличко творение - като на Роси последното - супер е Роси.
http://www.youtube.com/watch?v=b61UrXiL0vI

с това ви казвам лека нощ, до малко по-късно за кафе - мястото на срещата,целта и мисията са известни  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ади мила това клипче е невероятно  newsm10
Още гледам като хипнотизирана  #Crazy  #Crazy  #Crazy
Може ли сутрин рано да пускаш такива красоти, имай милост все пак сме на работа   smile3517
Ще ме изгонят, че едни мисли ми минават през гламата goodandevil.
Прекланям се пред таланта ти да ни поднасяш най-хубавите моменти до сега. Това е за теб  newsm51

# 430
Добро утро незабравими момичета и ти Петко!

Ади, прекрасна закуска smile3525 smile3525

Успешен ден ви пожелавам!

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 08:50 от elma

# 431
http://www.dailymotion.com/video/xegubc_eda-harun-umut_people

Поздрав за лудата ми любов - форума на Незабравима!

# 432
Добро утро и хубав ден на всички!!!!!

За мен деня определено започва много добре с чудесното клипче на Ади и Роси-браво момичета, направили сте нещо наистина много хубаво newsm51 newsm51 smile3525, невероятните стихове на Дани, а за последното прекрасно творение на Гуфи-просто нямам думи smile3525 smile3525 smile3525Всички сте неповторими таланти smile3501 smile3501 smile3501
А днес има и една много хубава новина-Йозлем и Серхан спечелиха първото място за най-магнетична екранна двойка.През цялото време водеха Туба и Джансел, но турските фенове много се активизираха  снощи и нашите сладури съвсем заслужено спечелиха 1 място.Това мисля е достойно признание за таланта им и магията която показват на екрана, която омагьоса и всички нас , да се порадваме и ние заедно с тях   newsm68  newsm44
Погледнете пак момичета, но според  google и резултатите които виждам/анкетата приключи снощи в 1 часа/имаме повод за празнуване newsm18 newsm18 newsm18 dance dazzler1
http://www.televizyondizisi.com/index.php/ekranin-en-ideal-ciftini-seciyoruz/

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 09:26 от RadY@

# 433
  • Русе
Добро утро и прекрасен ден на всички!  bouquet
Вечерта е завършила с много хубави творения на Дани и Роси- поздравявам ви ,момичета! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
А утрото посрещаме с нов хит на Ади- smile3501 newsm10 newsm51 Връщам се пак да си го слушам. smile3521
Ради,радвам се за хубавата новина ,която ни поднесе - 1-вото място за нашата двойка! Компа ми когато иска превежда, но хванах как се активизират феновете при съседите. Когато не можеха от дома си, излизаха да гласуват от кафенета и клубове! Аферим, ашколсун, браво на тях! smile3525 smile3525 smile3525

# 434

Да поздравя и нашите неуморни таланти: Дани и Роси  

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 09:37 от moxito

Общи условия

Активация на акаунт