Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 602
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
Мокси, невероятно smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74

# 466

Моксито прекрасно е!!!! Благодаря ти за радостта с която ни даряваш. newsm51 newsm51 newsm51
За теб!

# 467
Каламици, вчера си разпределяла отговорностите във връзка със старта на новия сезон. В този ред на мисли да попитам, моето включване във форума в кой часови пояс е?

Моксито, ти си по художественото оформление и работиш с екипа от поети! затова 24 часа в денонощието!

# 468
И тъй като днес е вторник ,а ако следваме логиката, когато филма го излъчваха в сряда-днес дали няма  да ни пуснат фрагман newsm78

# 469
Имам МОЛБА към момичетата, разбиращи турски език. Ако четат тези редове-МОЛЯ, пишете ми на ЛС. Важно е!

# 470
Каламици, вчера си разпределяла отговорностите във връзка със старта на новия сезон. В този ред на мисли да попитам, моето включване във форума в кой часови пояс е?

Моксито, ти си по художественото оформление и работиш с екипа от поети! затова 24 часа в денонощието!

Тъй като не е редно само да давам идеи, а трябва да свърша и някаква работа, предлагам на комитета всеки ден, в на4алото и края на деня да  пускам любимите си клипчета. Досега не съм про4ела лоша дума за тях!

# 471
Валдес, Мария_72, Мария, Ради, Вени-Благодаря Ви момичета.

# 472
Привет, отново момичета. Днес от сутринта ме започнахте с клипчета и коктелчета и си нямате на представа до къде ме докарахте. Щом започнах да говоря в рима и да мисля в емотикони значе съм съвсем за 4-ти километър. Снощи не можах да взема участие за дебата относно Еда или Едже ще е жената до Харун, но сега ще се компенсирам с новото ми творение. Направо е оформено в този вид, да не се чудите къде преди това съм го пускала. Аз си знам, че не мога да пиша стихчета ама нали съм си тъпо и упорито говедо пробвам пак.

# 473
  • Русе
И тъй като днес е вторник ,а ако следваме логиката, когато филма го излъчваха в сряда-днес дали няма  да ни пуснат фрагман newsm78
Ради,имаме 3 фрагмана и 2 пред-фрагмана. По-добре резюме и дата и час на излъчването, те ни липсват.

# 474
  • Русе
Привет, отново момичета. Днес от сутринта ме започнахте с клипчета и коктелчета и си нямате на представа до къде ме докарахте. Щом започнах да говоря в рима и да мисля в емотикони значе съм съвсем за 4-ти километър. Снощи не можах да взема участие за дебата относно Еда или Едже ще е жената до Харун, но сега ще се компенсирам с новото ми творение. Направо е оформено в този вид, да не се чудите къде преди това съм го пускала. Аз си знам, че не мога да пиша стихчета ама нали съм си тъпо и упорито говедо пробвам пак.

Гуфи,нали сама каза "Стига с тази скромност! И така сме си красиви!" hahaha  Прекрасно стихче, за оформлението нямам думи-точно и на място!  smile3501  Върза си 10-ка! newsm74 newsm74 newsm74 newsm10 newsm10 newsm10

# 475
  • София

То е ясно Харун коя ще избере,но дотогава колко нерви ще похабим smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3514 smile3514 smile3514 а и Хубавелко също-много мълниеносни погледи ще има,ама ние си вярваме в щастливия финал.Оставам си оптимист докрая Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
Гуфи за теб

# 476
  • Русе
Моксито,много хубава и оригинална работа! Браво и на теб! А стиховете на Бганьо са върха! newsm74 newsm18 smile3501 newsm10 smile3525

# 477
Мокси, невероятно оформление на Майка а стиха Бай Ганьо си знае, че е невероятен. Почти се разплаках. Невероятно стихче, оформено изключително. Комбинацията е станала невероятна. newsm51 А за Балдъза нямам думи   bouquet.
Момичета имайте милост ако искате да оживея до довечера  #Crazy. Този невероятен старт на деня, новини, невероятни красоти и настроение малко ми идват в повече. Ей всички сте невероятни. За мен е идтинско удоволствие да съм тук с Вас!  smile3525

# 478
  • София
Здравейте, сладурки и ти Петко!  bouquet

Това се казва ден! Доживяхме най-после да бъде призната всеизвестната за нас истина - нашите любимци са най-добрата екранна двойка! ! Да им е честито!

Браво на комшийте - аферим, ашколсун.  smile3501 smile3501 smile3501

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 12:08 от BoBoYana

# 479

Guffi, прекрасно си го написала. Аз искам да ти кажа, че "Скромността е за тези, които нямат други качества".

Общи условия

Активация на акаунт