Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 740
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Да, права си, че такива крайности не са добри за филма, но Еда ще трябва да изпъкне. Сега има хора, които подкрепят Мелда, а ако Едже  не е толкова лоша, колкото нея, сигурно турците съвсем ще се  разтроят Joy Joy Joy

# 226
  • София
Поздравявам ви с една много харесвана от мен песен:
http://www.vbox7.com/play:527f570d
Много е подходяща за нашия филм и според мен от нея може да стане страхотен клип. Но, аз не съм правила досега клипове и не съм наясно как става.  Blush Ако имам време и се науча мога и да се опитам! Но, ако някое от талантливите ни момичета иска и й харесва нека се пробва.

# 227
  • Русе
Вени, падна ми интернета, а тръгнах да ти изпащам ЛС. Получи ли нещо?
Да. Даже имаш отговор. hahaha

# 228
Всъщност, колкото пъти пиша за Едже, толкова пъти се сещам за сватбата-сън, където цяла седмица спорихме, кой е стрелецът (или кой е удавникът в последната серия) и в крайна сметка бяха едно голямо нищо, да не би и тук това държане на ръка да е точно такова. Да спрягаме Едже за евентуална негова партньорка, а да няма нищо такова....

# 229
  • София
Да, права си, че такива крайности не са добри за филма, но Еда ще трябва да изпъкне. Сега има хора, които подкрепят Мелда, а ако Едже  не е толкова лоша, колкото нея, сигурно турците съвсем ще се  разтроят Joy Joy Joy

Хубаво, де! Нека и те се разстроят малко. Няма само ние да се разстройваме!  hahaha hahaha hahaha

# 230
Да похапнем момичета....

...и кафето

# 231
  • Русе
Моксито, благодаря за вкусотийките! Грижовна както винаги! smile3501

Момичета, всъщност ние нямаме нужда от фрагмани- имаме 3, плюс 2 пред-фрагмана, нито от резюме / засега/, защото прострелването на Еда и бебето следва сюжетната линия от преди почивката им,т.е.,от 53 епизод. За следващата седмица вече ще е необходимо резюме за следващите събития. Нужно ни е само от потвърждение на датата на излъчването и часа.

# 232
Поздрав за всички присъстващи:

http://www.youtube.com/watch?v=1UsTFaFyzG8

# 233
Момичета, мога ли да помоля някоя от вас разбираща езика да преведе този текст:

UNUTULMAZ DİZİ YENİ SEZONUN MUHTEŞEM BÖLÜMLERİYLE YAKINDA ATV EKRANLARINDA

Благодаря предватилено!   bouquet
Не разбирам само думата MUHTESEM, която би определила и целия смисъл на фразата.
muhtesem  означава великолепен, величествен,пищен, помпозен, разкошен, грандиозен, внушителен

# 234
# 235

Благодаря предватилено!   bouquet
Не разбирам само думата MUHTESEM, която би определила и целия смисъл на фразата.
muhtesem  означава великолепен, величествен,пищен, помпозен, разкошен, грандиозен, внушителен

Благодаря ти, Мармалон! Така, значи ни очаква един  помпозен,  грандиозен, внушителен ( или какъвто и да е, само да започва ) нов сезон!   newsm51 newsm51 newsm51

# 236
Не се и съмняваме , Мокси !Единствено и само това сме очаквали , нашия филм е №1!!! newsm10 newsm10 newsm10

# 237
Здравейте незабавими  Hug
Нямаше ме малко, но вече съм с вас и изказвам най-сърдечните си благодарности, че поддържате огъня и настроението  bowuu   bouquet  bouquet  bouquet
Мокси, новата тема е прекрасно оформена  bowuu да си ни жива и здрава и ти , и всички, които със стихчета , клипове, снимки, коментари, почерпки и пр. правите присъствието в тази тема незабравимо преживяване   smile3501 love001   love001   love001   love001 newsm51  newsm51  newsm51
Удоволствието е изцяло мое да съм след вас  newsm47
Пожелавам ви само хубави неща, много усмивки и късмет!  newsm10

# 238
  • Русе

Toгава по груб, първичен превод- Унутулмаз дизи съобщава,че новия сезон и великолепните серии скоро АТВ ще излъчи.
Нищо ново!

# 239

Toгава по груб, първичен превод- Унутулмаз дизи съобщава,че новия сезон и великолепните серии скоро АТВ ще излъчи.
Нищо ново!

А, случайно Унутулмаз ... дали няма да направи и обръщение към форумската аудитория с апел- "търси се нов сценарист"? hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт