Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 731
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ей, тъкмо си мислех, че нещо занемарихме поезията, включвам се и....изненада!
Тарабас, Роси - поздравления!  newsm51 newsm51 newsm51 Роси, много приятно ме изненада. Пиши по-често! Много е добро стихчето и календарчето...с Хубавелко!
Ето ви и едно стихче от мен, за да сварим с нормата и за ваше развлечение.

В очакване на Незабравима

В така дългоочаквания старт
На новия сезон сме се вторачили
Превърнахме от филмов, форума в арт
докато филма ни съвсем са забатачили

Не беше август, после и септември
Аха да почне, после пак отбой
И положението доста се изнерви
И призив имаше да тръгваме на бой

А инфо или няма или е провокативно
Едни анкети само пускаха за цвят
Но колкото и да се включвахме активно
Пак мнението ни остана като от различен свят

Но, май на чакането ни се вижда края
Последно щял да почва от неделя
Дано да се окаже истина накрая
Че всеки май с търпението се разделя

Какво ли толкоз дълго го умуват
Прехвалените автори на Незабравима
Ще видим, но ако рейтинга си тъй бленуват
Щастливата развръзка трябва да я има!

# 256
Момичета, грешката в сайта на ATV е оправена = 54 епизод.
http://www.atv.com.tr/yayin_akisi/2010/09/26

BoBoYana, поздравления и за твоето творение.
Твърдо вярвам в хубавия финал на филма,  както ти си писала:
"Щастливата развръзка трябва да я има! "  smile3525 smile3525 smile3525

# 257
  • София
Момичета, грешката в сайта на ATV е оправена = 54 епизод.
http://www.atv.com.tr/yayin_akisi/2010/09/26

BoBoYana, поздравления и за твоето творение.
Твърдо вярвам, че както ти си писала:
"Щастливата развръзка трябва да я има! "  smile3525 smile3525 smile3525
Благодаря ти Isis! Дали сами са си забелязали грешката или пак с нас са си сверили часовниците?  hahaha hahaha hahaha

# 258
Весе, дано не си права, че Едже ще стане втора Мелда! Тя и само една ни е достатъчна. hahaha hahaha hahaha Само като си представя още една жена, озверяла от злоба, че не е желана от Харун и готова на всичко, за да го спечели, направо ми призлява! Иначе би била много силен противник, наистина! Но, пък това вече го гледахме! На мен ми се иска образите на героите да не са така поляризирани. Аз например много харесвам образа на Бату - много добре е изграден - в него има всичко - трудно ми е да го намразя или отхвърля напълно, въпреки всички гадости, които извърши.А може би и защото актьора е многоо симпатичен и играе страхотно. Иска ми се и с Едже да е същото. Ама, едно ми се иска на мен, друго е в главите на сценаристите!  smile3516 Добре, че скоро ще разберем!  Hug
Едже много добре знае ,че Харун обича друга жена ,различна от съпругата му!
Така ,че е наясно ,че Харун не я желае!!
Според мен тя ще помага на Бату до един определен момент.Когато разбере,че той я е прелъгал и е готов да навреди на сем.Арсланлъ и по специално на Ниса и Харун ,тя ще се отдръпне от Бату и ще разкаже всичко на Харун.
Но пък от друга страна Харун няма да го има 5 години , през тези пет години би трябвало ,тя много добре да е разбрала що за човек е Бату.Плюс това отношенията Бату - Ниса ,също трябва да претърпят някакво развитие.Бату се канеше да и иска ръката.Ако се ожени за Ниса ще е още по - трудно да се скрие истината ,че с Едже са брат и сестра и т.н.
За това има два варианта:
- Бату да бъде разкрит в оставащите две серии и войната със сем.Арсланлъ да стане явна.
- Бату да се ожени за Ниса и след 5 години да ни покажат трудния живот на Ниса с него и чак тогава след връщането на Харун да започне неговото разобличаване!!
Аз залагам на втория вариант!!

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 17:49 от migi_megi

# 259
Всъщност, колкото пъти пиша за Едже, толкова пъти се сещам за сватбата-сън, където цяла седмица спорихме, кой е стрелецът (или кой е удавникът в последната серия) и в крайна сметка бяха едно голямо нищо, да не би и тук това държане на ръка да е точно такова. Да спрягаме Едже за евентуална негова партньорка, а да няма нищо такова....
Разбирасе ,че е така!!
Тази ,която държи за ръка е Мелда!!!
Едже - приятелка - да!
Едже - партньорка - не!

# 260

[/quotе/

Пепел от рози, днес ти си моето вдъхновение с тези прекрасни гифчета, които си направила  smile3501   love001  newsm51

АЗ, ТИ И ТЯ

Любовта като странна буря ще ме връхлети,
ще ме стиска здраво, ще ме носи, ще се инати,
ще ме вдигне, ще ме влачи, ще ме заслепи,
но щом се свестя и прогледна до мен ще си Ти.

Времето безкрайно, спъва се за миг и спира.
Радостен, щастлив стон от сърцето ми извира.
Сияние, илюзия, мечта или реалност жива ?
Какво е любовта, та е все така красива ?

Душата ми е свикнала на белези и рани,
но своето щастие до гроб е готова да брани.
Колкото и да ми е трудно все се опитвам
нещастието с краката си да подритвам.

Обичам те и тръгвам с теб към безкрая...
Ти за мен си това, което не мога и не зная.
Вървя напред без да виждам какво има зад мен.
Ще продължавам да живея за теб до сетния си ден!
Радвам се,че съм те вдъхновила да напишеш това прекрасно стихотворение!  bouquet  bouquet  bouquet
Гъфи,поздравления! smile3501 smile3501
За вас двете!

# 261
Браво на Роси,Тарабас и Бобояна за чудесните стихове!! smile3525 smile3525

Появи се обнадеждаващо "инфо"и започнаха да се усещат еуфорични нотки във вашите творби , а и в постовете на всички пишещи във форума!!
 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

# 262

В очакване на Незабравима

В така дългоочаквания старт
На новия сезон сме се вторачили
Превърнахме от филмов, форума в арт
докато филма ни съвсем са забатачили

Не беше август, после и септември
Аха да почне, после пак отбой
И положението доста се изнерви
И призив имаше да тръгваме на бой

А инфо или няма или е провокативно
Едни анкети само пускаха за цвят
Но колкото и да се включвахме активно
Пак мнението ни остана като от различен свят

Но, май на чакането ни се вижда края
Последно щял да почва от неделя
Дано да се окаже истина накрая
Че всеки май с търпението се разделя

Какво ли толкоз дълго го умуват
Прехвалените автори на Незабравима
Ще видим, но ако рейтинга си тъй бленуват
Щастливата развръзка трябва да я има!

Бобояна! smile3501 smile3501  bouquet  bouquet  bouquet

# 263
# 264
Към мен нещо е чок зор и не мога да пиша!
Отново ви поздравявам с клипчето, което ми е взело акъла:
http://www.dailymotion.com/video/xegubc_eda-harun-umut_people

След 22 часа за настройка можем да изгледаме  и  онова клипче от вилата на Хаят - пълния вариант! Заради дългото чакане усещам някакво умора в редиците! Затова трябва    да заредим батериите, да обострим сетивата, да вдигнем духа, да напълним балкона с приятели,въобще трябва да се почувства една по-специална атмосфера заради на4алото на любимия ни филм!
За отговорници  по откриването на новия сезон  предлагам екип от 3 души: Уинона,Бобояна и Меги!Вси4ки у4астници във форума трябва да бъдат на разположение по график, а поетите и автори на клипове - 24 часа в денонощието  bouquet

# 265
Забравих нещо: За отговорник на коктейла по повод новия сезон предлагам Ади. Задължително да има Jameson! Моля те!

# 266
  • Русе
Към мен нещо е чок зор и не мога да пиша!
Отново ви поздравявам с клипчето, което ми е взело акъла:
http://www.dailymotion.com/video/xegubc_eda-harun-umut_people

След 22 часа за настройка можем да изгледаме  и  онова клипче от вилата на Хаят - пълния вариант! Заради дългото чакане усещам някакво умора в редиците! Затова трябва    да заредим батериите, да обострим сетивата, да вдигнем духа, да напълним балкона с приятели,въобще трябва да се почувства една по-специална атмосфера заради на4алото на любимия ни филм!
За отговорници  по откриването на новия сезон  предлагам екип от 3 души: Уинона,Бобояна и Меги!Вси4ки у4астници във форума трябва да бъдат на разположение по график, а поетите и автори на клипове - 24 часа в денонощието  bouquet
Каламици,що не паднах от стола?!Какъв отговорник да съм аз? Какво се иска от мен- духова музика и червено килимче? И детската градина с букети цветя??? Готово! Ще ги има! hahaha hahaha hahaha Само не ме пиши отговорник,че мразя да съм под прожектори-освен когато съм на сцена! newsm62

# 267
Според мен няма да има брак между Ниса и Бату.
Тя е достатъчно интелигентна, за да заподозре, че нещо не е наред с Бату.

# 268
  • Русе
А сега по-сериозно по темата.
В съседния форум се шуми,че Харун ще има нова любов! Може и да са предположения,както и ние си правим такива. Но...като продължение на вашите постове и аз разсъждавам. Ако жената до Харун е Едже, това ще спре или препъне отмъщението на Бату. Има 2 варианта- 1-ви : Бату се съгласява,съответно сватбите на Йоан Асен/Бату с Ниса, Едже с Харун/-по нататък мислете вие.  2-ри: Бату е категорично против,както и Харун за него- какво следва след това...
хайде,сценаристки,мислете! newsm78  love001

# 269
  • Русе
Бобояна,върхът си! newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 smile3521 smile3521 smile3521
Защо толкова рядко пишеш,бе момиче?

Общи условия

Активация на акаунт