Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 681
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Аз нямам навика да отбелязвам с постове прекрасните стихове на нашите съфорумки,но 4ета много внимателно вси4ко, което пишат! Поезията е нещо много респектиращо за мен, просто не се 4увствам в собствени води, не съм сигурна и е над възможностите ми, за да се напъвам да напиша нещо като отношение! Само мога да кажа, 4е сте най-големите във форума!

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 23:39 от kalamitsi

# 332
Ако Харун и Едже станат гаджета, каквато беше моята прогноза, това ще бъде звездният ми миг във форума!
Надявай се!!! smile3533 smile3533 smile3533

Още ти е рано да се смееш! След 3 седмици ще пла4еш и ще разнасяш кафета на форумките!

Аз поне мога да правя кафе!!!!
Ти по - добре започвай да тренираш ,че докато го докараш на каймак ,чок зор ще видиш!!
 hahaha hahaha hahaha hahaha

# 333
  • Русе

Уинонче много добре изглежда нашто момче.  newsm10Дали това е от новите серий? newsm78
Дай възможност на "детективките" за бърз анализ- по вратовръзката кой може да отгатне?

# 334
Скъпи  момичета,  малко остана  до началото на новия сезон,
не  си разваляйте хубавите емоции, с  които ни радвахте и нас седящите на балкона
Толкова ви се радвах през дългото време прекарано с вас
радвайте се, че ви има и че можете  да спорите , да се обиждате и да си прощавате,
какво по-хубаво от  това да бъдете истински и да сме заедно пред  мониторите  и за новите серии

# 335
# 336

Браво! Изкефи ме! На вси4ко отгоре 4ерно-бяла снимка!

# 337
# 338
Момичета, не бързайте да се радвате! Няма официално от АТВ !

Какво няма!

# 339
# 340

Уинонче много добре изглежда нашто момче.  newsm10Дали това е от новите серий? newsm78

Обявявам Серхан Яваш за най-хубавия мъж на Турция за периода от 2010 до 2020 година.  

# 341
# 342

Дай възможност на "детективките" за бърз анализ- по вратовръзката кой може да отгатне?
Стари спомени !!
Епизода в който се раздели с Еда!!
Познах ли??

# 343
Незабравимкеееее, про4ети ли поста на Уинона за новата любов на Харун? Грешен ти беше отговора в анкетата!
Аз не мога да разбера защо приехте, 4е Еда може да си има ухажор, а Харун да бъде като светец и да няма ли4ен живот без Еда.
Като логи4ното е то4но обратното!Генети4ески мъжете са по-склонни на това, по-свободни са, по-лесно се манипулират!
Във всеки слу4ай ,мисля, 4е вси4ки от Арсланлъ и Гюляр вкупом ще бъдат виновни за прогонването на Харун. И най-паче Еда!
Ако тя беше поискала, кой щеше да спре Харун да не бъде с нея! Никой!
Ало,скъпа! Не ми четеш поста вярно! Казах,че може би това са тълкувания на форумците,както ние правим предположения! Не съм твърдяла,че така ще бъде! Дадох възможност на фантазията ти да направи сценарий- какво следва ...

Вси4ко казано от теб го приемам за 4иста монета! Вервай ми!

# 344

Общи условия

Активация на акаунт