Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 664
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Към мен нещо е чок зор и не мога да пиша!
Отново ви поздравявам с клипчето, което ми е взело акъла:
http://www.dailymotion.com/video/xegubc_eda-harun-umut_people

След 22 часа за настройка можем да изгледаме  и  онова клипче от вилата на Хаят - пълния вариант! Заради дългото чакане усещам някакво умора в редиците! Затова трябва    да заредим батериите, да обострим сетивата, да вдигнем духа, да напълним балкона с приятели,въобще трябва да се почувства една по-специална атмосфера заради на4алото на любимия ни филм!
За отговорници  по откриването на новия сезон  предлагам екип от 3 души: Уинона,Бобояна и Меги!Вси4ки у4астници във форума трябва да бъдат на разположение по график, а поетите и автори на клипове - 24 часа в денонощието  bouquet

Страхотно клипче!!!
Изпитах носталгия по серииките от първия сезон/вариант Нова ТВ/Ии мисля да си пусна една - две!!
...
Каламитси,щом ще отговаряме за откриването на новия сезон,значи ще трябва да затегнем дисциплината!! Ще има строй се- преброй се на всеки кръгъл час!!Отсъстващите няма да бъдат извинявани освен с бележка от работодателя удостоверяваща повреда в служебния комп!!
На тези които не са на работа ще се признават бележки от интернет доставчиците за прегряване на мрежата в следствие на повишената активност и оживление ,настъпило във форум"Незабравима".,в краен случай ще се приемат и снимков материал от семейството доказващ измършавяване на неговите членове или загорели манджи ,пак в следствие на активно участие в горепосочения форум!!

# 301
  • Варна
Здравейте, момичета! Hug
Моксито, благодаря за чудесните оформления на стихчетата ми! newsm51
Невероятните ни поетеси Тарабас, Бобояна и Гуфи днес се проявиха с цялата им прелест и талант newsm10 - браво, момичета! smile3501 smile3525 smile3525 smile3525
Всички тръпнем от нетърпение заради предстоящото начало на втория сезон... clock smile3539 wait newsm09

Задава се заветния двадесет и шести-
програмата ми трябва да се размести,
за пореден път да се пренареди изцяло,
че дойде момента да почва сериала.

Ще трябва психически да се приготвя-
тактически план подходящ да си изготвя
за борба с предстоящия ужасен стрес
и огромното ми нетърпение и интерес.

Събития интересни ще се случват,
нови и стари герои ще се включват-
все по- интригуващо ще се получава,
сериала все по-завладяващ ще става...

# 302
Ако Харун и Едже станат гаджета, каквато беше моята прогноза, това ще бъде звездният ми миг във форума!
Надявай се!!! smile3533 smile3533 smile3533

# 303

Още една снимка на Харунски! Опитвам се да свикна да го гледам сериозен и тъжен!
Мечтая за усмивката му и трапчинките!
Тази снимка я виждам за пръв път!!
Значи все още има с какво да се изненадаме!! smile3525

# 304
...Каламитси,щом ще отговаряме за откриването на новия сезон,значи ще трябва да затегнем дисциплината!! Ще има строй се- преброй се на всеки кръгъл час!!Отсъстващите няма да бъдат извинявани освен с бележка от работодателя удостоверяваща повреда в служебния комп!!
На тези които не са на работа ще се признават бележки от интернет доставчиците за прегряване на мрежата в следствие на повишената активност и оживление ,настъпило във форум"Незабравима".,в краен случай ще се приемат и снимков материал от семейството доказващ измършавяване на неговите членове или загорели манджи ,пак в следствие на активно участие в горепосочения форум!!
[/quote]

Точно това о4аквам от тебе! Сега всеки  влиза и излиза  от форума, когато си поиска и си пише каквото му дрънка в главата!
 Няма извинения за отсъствие от форума! Не се признават извинителни бележки! Направо следват санкции!

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 20:55 от kalamitsi

# 305
Ако Харун и Едже станат гаджета, каквато беше моята прогноза, това ще бъде звездният ми миг във форума!

Още ти е рано да се смееш! След 3 седмици ще пла4еш и ще разнасяш кафета на форумките!

# 306

Изпитах носталгия по серииките от първия сезон/вариант Нова ТВ/Ии мисля да си пусна една - две!!
...
И аз съм така. Напр. сериите от 2-я сезон много рядко ги гледам. До 57 епизод вси4ко  и в момента ми е пред очите. То аз, която съм такава фенка на сериала ми е трудно да издържам тая драма, та какво остава за обикновения зрител! По тая при4ина някои се отказаха от сериала.
[/quote]

# 307
  • Русе

Още ти е рано да се смееш! След 3 седмици ще пла4еш и ще разнасяш кафета на форумките!
Всички ще се смее, плачем и страдаме заедно! Кафета и питиета-на поразия, по всяко време, непрекъснато и постоянно!
А...какви са санкциите? newsm03

# 308
  • Русе
Здравейте, момичета! Hug
Всички тръпнем от нетърпение заради предстоящото начало на втория сезон... clock smile3539 wait newsm09

Задава се заветния двадесет и шести-
програмата ми трябва да се размести,
за пореден път да се пренареди изцяло,
че дойде момента да почва сериала.

Ще трябва психически да се приготвя-
тактически план подходящ да си изготвя
за борба с предстоящия ужасен стрес
и огромното ми нетърпение и интерес.

Събития интересни ще се случват,
нови и стари герои ще се включват-
все по- интригуващо ще се получава,
сериала все по-завладяващ ще става...

newsm26 newsm26 newsm26 newsm74 newsm74 newsm74

# 309
Трябва да има консенсус за санкциите! Трябва по- меки наказания! Не се наемам с това, защото като се знам каква съм, ще си остана сама във форума!

# 310
Здравейте момичета кокичета  Hug Ей ме на и мен.Снощи тъкмо ви доизчетох и ЧЕЗ реши да дръпне шалтера .Направо ми съсипаха вечерната доза наслада  с вас и вашата незабравима компания.smile3515 smile3514 smile3512
Браво май дочакахме тъй дългоочакваното начало  newsm51
Гуфи ,Тарабас , Бобояна прекрасни стихчета .Браво на вас! newsm51 smile3501 newsm51 smile3501
Благодарности към всички момичета който поддържат огъня тук.Невероятни сте.  love001
Бгхелп мила действително ни липсваш .Чакаме те . newsm51 newsm17 newsm51 newsm17
Поздрав към всички вас за многото хубави моменти който ни престоят да видим и изживеем заедно  newsm51
http://www.youtube.com/watch?v=3D0rlOlelu4

# 311
Към мен нещо е чок зор и не мога да пиша!
Отново ви поздравявам с клипчето, което ми е взело акъла:
http://www.dailymotion.com/video/xegubc_eda-harun-umut_people

След 22 часа за настройка можем да изгледаме  и  онова клипче от вилата на Хаят - пълния вариант! Заради дългото чакане усещам някакво умора в редиците! Затова трябва    да заредим батериите, да обострим сетивата, да вдигнем духа, да напълним балкона с приятели,въобще трябва да се почувства една по-специална атмосфера заради на4алото на любимия ни филм!
За отговорници  по откриването на новия сезон  предлагам екип от 3 души: Уинона,Бобояна и Меги!Вси4ки у4астници във форума трябва да бъдат на разположение по график, а поетите и автори на клипове - 24 часа в денонощието  bouquet

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 312
# 313
# 314

Трябва да сте сигурни, 4е ще гледаме нещо изклю4ително като сериал! В толкова посоки може да се развие действието, толкова
възможности има за развръзка, прекрасен актьорски състав - ще сме като дрогирани след всяка серия.

Общи условия

Активация на акаунт