Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 689
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
  • Русе
Не съм аз, Вени! Ако не ме лъже паметта мисля, че Бгхелп го пусна за първи път във форума. Т.е заслугата е изцяло нейна.
smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10

# 286
  • Русе

Още една снимка на Харунски! Опитвам се да свикна да го гледам сериозен и тъжен!
Мечтая за усмивката му и трапчинките!

# 287
Ауч, това е ново! И къде гледа Харунски,лелеееее! Че са в тон! hahaha hahaha hahaha #Shocked #Shocked #Shocked #Silly #Silly #Silly

Вени, не е ново. Ако се вгледаш добре в снимката, и по-точно в ръката на Харун-ще забележиш, че той всъщност държи детска ръчичка. А, не тази на Йозлем.
Да бе! Лелееее,как се вързах,помислих,че е чантата й. Но и така ми харесват! newsm53  Моксито,ти ли направи фото-монтажа?  Grinning
Аз не знам на кой е фото-монтажа.Видях случайно снимката и я постнах да им се порадваме заедно един до друг. Heart Eyes

# 288
  • Русе
 sysyz, migi_megi, magistra, esther2001, pkutieva, karpatiq, moxito, rumina, mariana68 (+ 2 Скрит/и) и 13 Гости преглежда(т) тази тема.

Момичета на балкона,не мога да повярвям, повече от половин час никой не е писал?! newsm78

# 289
# 290
# 291
# 292

Много хубаво е това, което си направила,Пепел от рози!

# 293
# 294
# 295
  • Русе
Че са сладури,сладури са! Само дето скоро няма да ги видим така усмихнати! smile3518

# 296

Ааа,това не е мое произведение.Такива аз не мога да ги правя.Тази снимка я имам в компа от преди време като съм търсила снимки из различни сайтова. Но тук не изглеждат ли очарователно. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 297
  • Русе
Роси,опасна си! newsm10 Машина на времето, паралелни светове,а?!Мнооого находчиво! smile3501 smile3501 smile3501 smile3521 smile3521 smile3521 newsm51

# 298
  • Русе

Ааа,това не е мое произведение.Такива аз не мога да ги правя.Тази снимка я имам в компа от преди време като съм търсила снимки из различни сайтова. Но тук не изглеждат ли очарователно. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Че как иначе?! Последният им радостен ден! За жалост!

# 299
Пепел от рози, тогава имаш добър вкус в подбора на снимки. Аз предпочитам черно-белите снимки пред цветните!

Общи условия

Активация на акаунт