Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 607
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Да Вени, наистина снощи имаше голяма кампания за гласуване на турските фенове и много се радвам ,че успяха smile3501 smile3501 smile3501И Серхан и Йозлем го заслужават  love001  love001 smile3508

# 436
  • Русе
Да Вени, наистина снощи имаше голяма кампания за гласуване на турските фенове и много се радвам ,че успяха smile3501 smile3501 smile3501И Серхан и Йозлем го заслужават  love001  love001 smile3508
Разбира се,че го заслужават! Но аз се възхищавам и на феновете им! Бяха назад с 700, 400, 207 гласа, намаляваха все повече и повече разликата?! Че са  ги и разминали даже! Ако ще и с 2 гласа да е?! Радвам се изключително много! newsm44 newsm44 newsm44 newsm18 newsm18 newsm18
Днес ще се пие, задължително! hahaha hahaha hahaha  Дано се радват и Хубавелко ,и Газелка!

# 437
Още е рано за нещо по хард, но по един коктейл, може да обърнем по случая smile3503

# 438
  • София
Добро утро.

# 439

Здравейте незабравими дами и господине! Поздравления за неуморните и безкрайно талантливи творци в този форум. Да пием по чаша шампанско в чест на нашите победители Серхан и Йозлем. Сега се връщам да Ви изчета и ще се включа по-късно. Желая Ви един прекрасен и успешен ден! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 440
Незабравиммки , нямам търпение да споделя, дори още не съм разгърнала, но на корицата на сп. "Ние жените",
което излезе днес, е снимката на Харун !!!
Много , много се радвам, защото за мен това е и най-доброто списание / преди беше вестник / за жените в България !
Така че побързайте да купите ! Страхотна снимка на Харун са избрали, много пъти сме я пускали и във форума.
Е, днес наистина се надявам за всички ни да е един вълшебен ден, така добре започна  Hug

# 441
Върнах се назад към темите, и прочетох нещо, което ме разтърси..Защото няма нищо по свято от Майката-сигурна съм, че всички ще се съгласите с мен?! Извадих стихчето от "потъналата в прах" вече тема, и му  дадох живот.

# 442
  • Русе
Още е рано за нещо по хард, но по един коктейл, може да обърнем по случая smile3503
Божеее,наслада за очите ми! Поводът е прекрасен, почерпката - чудесна! Днес е много хубав ден!
Дали не трябва да поздравим съседите -фенове за хубавата им работа?

# 443
Това е най-хубавата новина в наве4ерието на новия сезон! Страхотен заряд за нашите любимци! Сега ве4е ще надминат себе си!

# 444
Незабравиммки , нямам търпение да споделя, дори още не съм разгърнала, но на корицата на сп. "Ние жените",
което излезе днес, е снимката на Харун !!!
Много , много се радвам, защото за мен това е и най-доброто списание / преди беше вестник / за жените в България !
Така че побързайте да купите ! Страхотна снимка на Харун са избрали, много пъти сме я пускали и във форума.
Е, днес наистина се надявам за всички ни да е един вълшебен ден, така добре започна  Hug
Здравейте незабравима компания. Днес е ден на хубавите новини - то тръгна още от вчера с датата 26.09.. Чудесно е, че нашите любимци са на върха - съвсем справедливо. Да са ни живи и здрави и да ни радват в новия сезон на филма.
Усмихнат ден на всички!!!!

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 10:45 от Isis

# 445
Добро утро и успешен ден желая на всички!
На неуморните творци във форума - Дани, Карпатия, Роси и всички останали, прекланям се пред таланта ви и ви пожелавам да бъдете све така всеотдайни. Невероятната атмосфера във форума, която ни привлича като магнит, се дължи най-вече на вас.  newsm51 newsm51 newsm51
Много се радвам, че нашите любимци са първи в класацията за най-магнетична екранна двойка. Те наистина го заслужават с превъзходната си игра и себераздаването си.
Гледам, че напредват и в  анкетата за най- добър артист за 2010г.
 newsm44 newsm44 newsm44

# 446
Каламици, вчера си разпределяла отговорностите във връзка със старта на новия сезон. В този ред на мисли да попитам, моето включване във форума в кой часови пояс е?

# 447
  • Русе
Моксито,прекрасно е творението ти,както и стиха на Бганьо! newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Думите за Майката никога не са достатъчни!

# 448
  • Русе
Кометке, радвам се да те "видя" в нашите редици!  love001

# 449
Кометче,  welcome, липсваш ни , а и доста отсъствия ти се насъбраха  smile3523 smile3521

Алисас, благодаря за информацията, ще изтичам до близкия РЕП newsm47

Мокси, страхотно оформление на стихчето на Бганьо, което нистина е много емоционално и вълнуващо smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт