Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 580
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Добър ден на незабравимата компания! Hug Hug Hug
Пускам компа и какво да видя :изключителна новина нашите сладури са №1 ,какво по-хубаво от това!

Много красиви неща сте сътворили снощи Тарабас, Карпатия , Бобояна, Дани, Мокси, поздравления, както и за всички участници в темата !

# 481
  • София
И разбира се да не забравя всички творци - Дани / ти си знаеш, вече не ми останаха хвалебствия за теб  newsm51/, Ади/ клипа е страхотен!  newsm74/, Мокси / направила си чудеса със стиховете на БГанио  smile3501/ и Роси / с тази поезия и оформления ти си направо две в едно - талант и фантазия - Браво на теб  newsm51/!

Страхотни сте и вие правите този форум толкова различен и красив! Поздравления  newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 482
Guffi, прекрасно си го написала. Аз искам да ти кажа, че "Скромността е за тези, които нямат други качества".
[/quote]

Лелиии! Това страшно ми хареса! И аз мисля, 4е скромността не може да бъде достойнство, а недостатък! Само може да ти навреди!

# 483
Ей Гуфи, ти си направо върхът - 2 в 1 и стихче и оформление  smile3501   smile3501 Ама това още по-хубаво. Щом си тъпо и упорито продължавай, а за нас удоволствието да четем  bowuu   bouquet   bouquet   bouquet
Аз пък ще ви поздравя с едно стихче, в което не се споменават нашите герои, но мисля че всичко важи и за тях :

ПРОЗРЕНИЕ

Бавно и тихо притварям очи ...
Спомени нахлуват, устата мълчи.
Разглеждам живота си като книга,
а отстрани Младостта ми намига.

Нея я разбирам, няма нищо скришно,
живее за момента, няма нищо излишно.
И защо Ви казвам това, аз сама не зная-
видяла съм много от живота, била съм в Рая...

И в Ада бях, надълго с Дявола си говорих,
за живота въобще доста с него поспорих.
Разбира се всеки има собствено мнение
и си живее в своето  заблуждение .

Спокойствие, казвам си и нищо страшно.
Измислям си шепот за нещо прекрасно-
например за младост, любов и надежда-
всяка от тях Човека в Рая отвежда.

Младостта е до време, Любовта е вечна,
Надеждата умира последна, но е човечна.
Нека ангели, демони и хора се кланят пред тях-
те са нужни на всеки - това аз прозрях.

Бедни души сме без тях и умираме,
но и в смъртта си покой не намираме.
Който с Надежда за Любов не е живял,
не в Младостта, а още с раждането си е умрял.

# 484
  • София
Ей Гуфи, ти си направо върхът - 2 в 1 и стихче и оформление  smile3501   smile3501 Ама това още по-хубаво. Щом си тъпо и упорито продължавай, а за нас удоволствието да четем  bowuu   bouquet   bouquet   bouquet
Аз пък ще ви поздравя с едно стихче, в което не се споменават нашите герои, но мисля че всичко важи и за тях :

ПРОЗРЕНИЕ

...
Бедни души сме без тях и умираме,
но и в смъртта си покой не намираме.
Който с Надежда за Любов не е живял,
не в Младостта, а още с раждането си е умрял.

Явно днес е денят на изненадите! Тарабас, това не е просто стихче, това е демонстрация на осмислена житейска философия. Ти си не само невероятен талант. Ти си невероятна личност и за мен е чест, че този форум ме срещна с теб!  bowuu bowuu bowuu

# 485

Вени, очаквам включване от теб по въпроса?

# 486
Тарабас , не спираш да ни удивляваш с безспорния си талант!

# 487

ПРОЗРЕНИЕ

Бавно и тихо притварям очи ...
Спомени нахлуват, устата мълчи.
Разглеждам живота си като книга,
а отстрани Младостта ми намига.

smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 488
И тъй като днес е вторник ,а ако следваме логиката, когато филма го излъчваха в сряда-днес дали няма  да ни пуснат фрагман newsm78
Ради,имаме 3 фрагмана и 2 пред-фрагмана. По-добре резюме и дата и час на излъчването, те ни липсват.
Вени, забелязала съм от предния сезон, че в официалния сайт във фейсбук, когато пустнат фрагмента, тогава актуализират информацията за ден и час на излъчване.Затова се надявам на фрагмент и да го сменят  това"скоро", че го гледаме вече цяло лято ooooh!

Гуфи, Тарабас- smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Мокси, посланието е  newsm74 newsm74 newsm74

# 489
Днес има чудесни новини))) Още много първи места да имат нашите любимци!!! Във форума вече се наблюдава приповдигнатото настроение -нуждаехме се от това.

# 490

ПРОЗРЕНИЕ

И в Ада бях, надълго с Дявола си говорих,
за живота въобще доста с него поспорих.
Разбира се всеки има собствено мнение
и си живее в своето  заблуждение .

Браво, майстора си е майстор  newsm20  newsm20  newsm20
А този цитат най-много ми харесва!   bouquet

# 491
  • Русе
Тарабас,Прозрението ти е фантастично! А образната му форма - прекрасна! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 coolcool coolcool coolcool newsm10 newsm10 newsm10
Сигурна  Simple Smileли си, че не пишете обща философия с г-жа Хаят?

# 492
# 493
  • Русе

Вени, очаквам включване от теб по въпроса?
Чудесно е! Мятай им го веднага! smile3501  love001 newsm51

# 494
  • Русе
И тъй като днес е вторник ,а ако следваме логиката, когато филма го излъчваха в сряда-днес дали няма  да ни пуснат фрагман newsm78
Ради,имаме 3 фрагмана и 2 пред-фрагмана. По-добре резюме и дата и час на излъчването, те ни липсват.
Вени, забелязала съм от предния сезон, че в официалния сайт във фейсбук, когато пустнат фрагмента, тогава актуализират информацията за ден и час на излъчване.Затова се надявам на фрагмент и да го сменят  това"скоро", че го гледаме вече цяло лято ooooh!

Ок! Мога да понеса още един фрагмент! hahaha Дано да е за действията след 5 години!Само да го пускат по-скоро и да казват ден и час! smile3515

Общи условия

Активация на акаунт