Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 584
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе

За теб,Тарабас и твоята муза!

# 526
Момичета,

имате ли снимки  на  Харун на яхтата с Еда?. Може да пуснете няколко.Благодаря предварително.....

# 527
ЙОЗЛЕМ ЙЪЛМАЗ И СЕРХАН ЯВАШ СПЕЧЕЛИХА СЪСТЕЗАНИЕТО ЗА ИДЕАЛНА ЕКРАННА ДВОЙКА!
ЧЕСТИТО НА ТЯХ, НА ЕКИПА НА "НЕЗАБРАВИМА" И НА ВЕРНИТЕ ИМ ФЕНОВЕ!  

Unutulmaz Çifti, Televizyodizisi.com anketinde Ekranın İdeal Çifti seçildi
17 ağustos tarihinde aktif hale getirdiğimiz anketimiz yoğun bir katılımla büyük ilgi gördü. Bu süre zarfı içersinde 32.102 oy kullanııldı. 20 Eylül tarihine kadar birinciliği kimseye kaptırmayan Gönülçelen çifti Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin, son gün Unutulmaz fanlarının oyları ile 2.liğe düştüler. Kıran kıran geçen yarışta son anda Unutulmaz fanları sevdikleri oyunucları Özlem Yılmaz ve Serhan Yavaş‘ı 1.liğe taşıdılar. 10.256 oy alan Unutulmaz Çifti, Televizyondizisi.com anketinde “Ekranın İdeal Çifti” seçilmiştir. Gönülçelen çifti 10.118 oy alarak 2. olurken, Çakıl Taşları dizisi çiftlerinden Türkü Turan ve Ümit İbrahim Kantarcılar 3715 oy alarak  3. oldular
Oylamaya göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü hepinize teşekkür ederiz.

Ö. Yılmaz - S. Yavaş (Unutulmaz) (32.0%, 10,256 Votes)
T. Büyüküstün - C. Elçin (Gönülçelen) (32.0%, 10,119 Votes)

# 528
Ето коя снимка са сложили за да обявят крайния резултат от анкетата-наистина има магия между тях    love001  love001  love001 txtloves

http://www.televizyondizisi.com/index.php/unutulmaz-cifti-televi … eal-cift-secildi/

Откога, откога оценихме подобащо тази сцена!

# 529

Мокси тези ли , или от другия им ден заедно?

# 530
Ето коя снимка са сложили за да обявят крайния резултат от анкетата-наистина има магия между тях    love001  love001  love001 txtloves

http://www.televizyondizisi.com/index.php/unutulmaz-cifti-televi … eal-cift-secildi/

Откога, откога оценихме подобащо тази сцена!
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 531
Лелеееее! Тия от АТВ - то са луди за връзване!Уинона, ве4е отново ти вярвам!

# 532
Браво, пепел от рози !  bouquet

Аз токущо показвах списанието на една колежка, тя знае колко много го харесвам този актьор, но уви, тя е много земен човек и ми каза - не мога да разбера да се възхищаваш на човек, когото не познаваш, все едно някой мъж да въздиша по мацка от Плейбой.
Попита ме и как мъжът ми търпи подобна конкуренция.

Е, какво да отговоря  Rolling Eyes Че съм голяма въздухарка  Simple Smile и че мъжът ми ме харесва такава и изобщо не ревнува от моите забежки по Серхан  Heart Eyes

Странно ми е, че ако имам реален флирт с някого, щеше да го одобри на 100 %, а една такава искрена възхита буди учудване  Rolling Eyes

Алисас, нали това те прави щастлива и ти разведрява деня??? Дали някой мисли, че си въздухарка, вместо атомен физик си е негова работа. Ти си си намерила нещо, което да те кара да се усмихваш и това е най-важното!!! Аз също, влизайки в този форум, разглеждайки снимките, четейки информация се чувствам по-ведро. Ето напр. днес като прочетох за резултатите от анкетата и се заредих с добро настроение..... и изобщо не ме интересува чуждото мнение...аз съм си намерила начин и нещо, което да ме кара да се усмихвам и това е най-важното за мен!!!!  А това, че се възхищаваме на човек, когото не познаваме и мен може би щеше да ме учуди преди година, но сега.... ох-ох-ох, затова твоята колежка да не казва "никога не казвай "никога"  Joy Joy Joy

# 533

Мокси тези ли , или от другия им ден заедно?

Тези Ради,благодаря!

# 534
  • Русе
Лелеееее! Тия от АТВ - то са луди за връзване!Уинона, ве4е отново ти вярвам!
Ох,не обичам фразата "Нали ти казах?!" ! За датата и часът си пазя отлежала 5г. кайсивка, подарък ми е. И ще си обърна 50 гр. с най-върховно удоволствие! Само дебна сайтовете и през час поглеждам. А то ме изкарахте,че не искам да почне излъчването,аааа! Чи как тъй?! newsm09

# 535
# 536
  • Русе

Малеее,какви емоции ни докара този епизод! 180 удара в минута- Тахикардия чиста! Thinking

# 537
  • Русе
Moмичета,само това ли пише в списанието? Че то много малко и е копната биографията му само! Нали казахте,че са ни копирали от форума?

# 538
  • Русе
Със 137 вота преднина са спечелили нашите! newsm44 newsm44 newsm44 tantrum tantrum tantrum newsm18 newsm18 newsm18
Така се радвам,че натриха носа на Туба и Дженсел! Просто летя! smile3535 smile3535 smile3535  261uu  261uu  261uu newsm18 newsm18 newsm18

# 539

Общи условия

Активация на акаунт