Подсъзнанието може всичко 30 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 82 641
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
и аз сложих 2-3 негативни коментара.Много се ядосах, честно да ви кажа 11.40 ст.  За тази книга... ooooh! Наглост до безобразие.

иначе усмихнат ден от мен  Hug

# 511
В събота са давали това предаване на Карбовски http://vbox7.com/play:0a692a4f, препоръчаха ми го че било интересно... Гледали ли сте го и какво мислите  Thinking Аз сега го пускам да го гледам

# 512
И от интелектуална, от чисто човешка гледна точка, двете "авторки" - Виктория Богданова и Веселина Петрова - са крадли, при това нагли!
Много е лесно да вземеш нещо на готово (разбирайте - да го откраднеш!), за което не си се трудил за да го създадеш! Shocked

# 513
  • Universe

Все пак, някой прегледа ли книгата по-обстойно, защото аз я разгърнах само за 10 мин,  Peace

Намерих това - http://kulturni-novini.info/news.php?nid=10418&page=news_show&sid=4

# 514
 Няколко дни не съм влизала в темата,и напълно ми е убягнало,че вчера е 10.10.10.Обаче сега като ви чета се замислих.В нас вчера гръмна контакт- 3 пъти и то без да е вкючено нищо в него.Голяма суматоха настана и някак  беше странно ,може и да не е свързано с датата, но вчера  не ми беше ден.
Наистина е много нагло това с книгата.
И от интелектуална, от чисто човешка гледна точка, двете "авторки" - Виктория Богданова и Веселина Петрова - са крадли, при това нагли!
Много е лесно да вземеш нещо на готово (разбирайте - да го откраднеш!), за което не си се трудил за да го създадеш! Shocked
Абсолютно вярно!

# 515
VIKI, да, нещата в интернет не са защитени, но когато някой прави търговска дейност от чужди източници, без да ги цитира и генерира печалба на чужд гръб, това е наказуемо и има начини. Който иска, може да ги намери. По-лекият начин е отворено писмо до медиите. Може нищо да не се постигне, но е достатъчно да се вдигне шум, като се каже истината, и никой няма да купува книгата. Тук не става въпрос за възмездие, а да си търсим правата. Ако цял живот все за всичко мълчим (видно от цялата ни държава), нищо няма да постигнем. Още повече, че тези двете жени са се кръстили "авторки". Точно тази дума може да им изяде главата. Ако бяха използвали друга дума (няма да я кажа разбира се), никой нямаше да може да ги хване. Но... каквото посееш - това ще пожънеш. Мир тям   Simple Smile

П.П. Подобен крадлив опит имаше преди време с ГНМ-темата, но не зная какво стана накрая.

eldivine, напоследък направо пишеш мислите ми Simple Smile Аз предлагам две неща. Първото е да се влезе в контакт с така наречениет "авторки". Второ където има преглед на книгата да се пуска линк към първата страница на темата, където всички техники са предложени безплатно. Така ще се пренасочат хората към сайта. И задължително трябва да се вдигне шум. Ако се обяви в медиите, най-малкото много хора ще научат и няма да купуват въпросната книга. А за "авторките", които в момента четат предполагам, искам да им кажа че постъпката им е наказуема и неморална.

# 516
Здравейте!!!  Hug
Месеци наред не съм ви чела и имам много да наваксвам.
  bouquetБлагодаря ви, че ви има!

# 517
Няколко дни не съм влизала в темата,и напълно ми е убягнало,че вчера е 10.10.10.Обаче сега като ви чета се замислих.В нас вчера гръмна контакт- 3 пъти и то без да е вкючено нищо в него.Голяма суматоха настана и някак  беше странно ,може и да не е свързано с датата, но вчера  не ми беше ден.
Наистина е много нагло това с книгата.

Абсолютно вярно!

А у нас бойлера спря newsm78...

# 518
  • у дома
 Praynig нека някой по-посветен в общуването със стихии обясни за огъня.. как да се разберем с него?

И у нас изгоря един контакт вчера, а детето отказа да си легне без мен вечерта - страхува се от пожар, нещо щяло да се подпали, в чудо се видях  ooooh!

# 519
zuki, като ти чета подписа вече имам усещането че имаш нова къща. newsm51 newsm10

От твоите уста в Божиите уши! Wink
Прегръщам ви всички!

# 520
Здравейте момичета, искам само да напиша една поговорка относно книгата - "С чужда пита - помен правим", че и на "АФТОРКИТЕ" работа същата!

# 521
Момичета, да сравним часовете- първият път гръмна към 18 часа,а 2 и 3 към 23 часа.Забравих да  ви  кажа,че кой знае защо сутринта всички часовници показваха различен час с разминаване не обикновените 1-2 минути,а 10,20 минути напред и назад дори тези които не са свързани с електричеството.Аз съм по принцип рационален човек,може и да е просто случайност.  

# 522
Sweta Не е важен часът,а енергията.Добре е да се пречисти домът от старите енергии.И  поръсване със сол върши работа. Peace

# 523
Sweta Не е важен часът,а енергията.Добре е да се пречисти домът от старите енергии.И  поръсване със сол върши работа. Peace
Да, много интересно newsm78. Все едно вчера "някой" или "нещо" ме "накара" да поръся вкъщи със светена вода и да кажа молитвата "Отче Наш". Не съм го правила отдавна, много отдавна, даже не помня откога и изведнъж вчера нещо ме прихвана и реших да поръся.

# 524
Публикувана от: СИНЬО МЕЧТАНИЕ 
Вмъкни Цитат
Цитат на: Sweta в Понеделник, 11 Октомври 2010, 14:47
Няколко дни не съм влизала в темата,и напълно ми е убягнало,че вчера е 10.10.10.Обаче сега като ви чета се замислих.В нас вчера гръмна контакт- 3 пъти и то без да е вкючено нищо в него.Голяма суматоха настана и някак  беше странно ,може и да не е свързано с датата, но вчера  не ми беше ден.

А у нас бойлера спря ...

А мен каква глава ме боля вчера..., чак такава силна болка не помня да съм изпитвала, като ме почна от обяд до вечерта. Търсих конкретна причина, но не се сетих за такава...чудна работа newsm78

Общи условия

Активация на акаунт