Подсъзнанието може всичко 30 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 82 635
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
СИНЬО МЕЧТАНИЕ,  честит ти нов ник,това за часа го предложих за да проверим има ли някаква закономерност,а иначе  съм съгласна с пречистването.И на мен отвътре ми дойде и добре че днес имаше слънце ,отворих всички прозорци и  минах  през стаите с едно звънче и на църква отидох и запалих една свещ.
!Diva!, и мен ме боля главата без причина вчера чак лошо ми стана.А бе имаше нещо вчера и усещанията ми бяха такива не добри,че и едни сънища снощи като съм засънувала. Никак не бяха хубави.

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 18:14 от Sweta

# 526

!Diva! Направи си медитация рано сутринта за енергийно пречистване на ситуациите. Peace

zuki Вътрешното чувство те е водило,супер! Hug

Sweta Благодаря!  newsm51 И при теб вътрешното чувство е проработило!
Трябва по-често да се вслушваме във себе си. Hug

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 19:38 от СИНЬО МЕЧТАНИЕ

# 527
Синьо мечтание, благодаря за съвета, ще го направя!  bouquet

# 528
  • София
Ех, писах, писах...и изтрих. Не зная как да си го кажа. Затова няма да усуквам.
Случи ми се нещо, което си беше невъзможно. Случи ми се след една простичка молба. До Бог. Зная, че може и да звучи инфантилно. Не съм религиозна, но няма как да не споделя, че Той чува молбите ми. От дете. А аз години се боря със скептицизма си. Мисля да спра. Твърде много съм учила, твърде много съм модерна, но не мога да не призная, че цялата ми рационална мисъл се превръща в пепел и прах след подобни случки.
Ами...това е. Казах си го. Има Бог.

# 529
!Diva!  newsm51
КЛОНКА  Heart Eyes Бъди свободна,не потискай желанията,вярата,мечтите си. Peace

# 530
  • Шотландия

Все пак, някой прегледа ли книгата по-обстойно, защото аз я разгърнах само за 10 мин,  Peace

Намерих това - http://kulturni-novini.info/news.php?nid=10418&page=news_show&sid=4
Аз, каквато съм си импулсивна понякога, дръннах два коментара (единият доста ме озори, защото не пускаше линк към темата, а аз исках да направя антиреклама от типа - не купувайте - четете безплатно тук! Сега ме загриза съвестта - хайде някой, който има възможност, да попрехвърли по-сериозно книгата? Може би не е само плагиат? Thinking  Макар че, и малко да има...  Outta Joint

Случи ми се нещо, което си беше невъзможно. Случи ми се след една простичка молба. До Бог. Зная, че може и да звучи инфантилно. Не съм религиозна, но няма как да не споделя, че Той чува молбите ми. От дете. А аз години се боря със скептицизма си. Мисля да спра. Твърде много съм учила, твърде много съм модерна, но не мога да не призная, че цялата ми рационална мисъл се превръща в пепел и прах след подобни случки.

Клонка, усмихна ме с това съобщение. Добре дошла!  Hug Peace

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 21:07 от *Мила*

# 531
  • София
Клонка, усмихна ме с това съобщение. Добре дошла!  Hug Peace
Не съм сама?!
Ето това е добра новина! Hug

# 532
  • Шотландия
Клонка, усмихна ме с това съобщение. Добре дошла!  Hug Peace
Не съм сама?!
Не, не си, разбира се... същото се случи с мен, но преди време - и аз бях отявлена атеистка, но винаги ми е липсвало нещо в обяснението за света, което ми е давано... Е, намерих си го.  Hug Blush Сега малко се различава от онова, първоначалното прозрение, но по същността си е същото...  Heart Eyes

# 533
Аз тази вечер търсих в Пингвините книгата, че ми е на път, но не я намерих. Друга книжарница в момента наблизо нямам. Ако я открия и прегледам, ще ви кажа.
КЛОНКА, честито за случването  Wink
На мен 10.10 с нищо не ми се отрази. Нямаше произшествия, спокойно си релаксирах и си четох поредната книжка.
fastuche, огънят освен всичко друго отразява и прекомерните емоции, които са се натрупали. Премисли събитията и ситуациите през последните седмици у вас  Hug

# 534
Благодаря за съветите и подкрепата Hug Каквото ще да става, приемам го,пък дано е за добро.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 07:36 от Starlight'

# 535
Не съм сама?!
Не си, не си.  Laughing
През пролетта го изпитах на собствения си атеистичен гръб.
След това взех да си правя анализи и установих, че няма нещо, което да съм желала и да не съм го получила.
 И за това много внимавам какво точно си пожелавам.

Опитах се да се включа в снощната медитация, но не ми се получиха нещата. Не ми беше ден и не можах да се отпусна и коцентрирам.

# 536
  • Universe
Фантазията е любовница на живота, опитът - негова строга съпруга. Peace

# 537

Много се радвам , да прочета това, Клонче!  Получила си истинско доказателство, че Вселената ни чува и откликва ! HugПоздравления!   Hug

# 538
  • la Città Eterna
http://www.barometar.net/?view=20617

Цитат
В Бургас идват послания от Вселената

--------------------------------------------------------------------------------

На 9 юли 2010 г. от 18 ч. в бургаската книжарница „Хеликон” писателят Румен Леонидов и акад.проф. Георги Маринов ще представят най-новата книга на изд. ”Факел”. Това e „Послания от Вселената” от бургазлийките Веселина Петрова и Виктория Богданова, чието призвание е когнитивно-поведенческита психотерапевтика. И двете имат специализация по психодиагностика и кризисна интервенция. От няколко години се занимават с науката соционика, която обяснява защо едни от нас възприемат нещата по един начин, а други не могат да приемат дори и себе си.

Веселина е достига реализацията си благодарение на личния си опит, собствените си наблюдения и медитации. Виктория намира път си при учителя Тора на о.Бали. Той дава на учениците си безценен дар - помага им да отключат енергията ЧИ. Учението се казва Санди мурти. /Неотдавна журналистката от bTV Ани Салич представи филм за това необикновено учение, което за по-повърхностите зрители просто е странно бойно изкуство./ Занимавайки се редовно с духовни практики Веселина и Виктория с изненада откриват, че онова, което силно желаят, само ги намира. Установяват, че привличат всичко, което си мислят, и дори онова, което се страхуват да си помислят.

И двете нееднократно правят успешни експерименти със Закона на привличането. Благодарение на който и двете придобиват способността да разчитат знаците на Вселената - числа, случайните реплики на случайни хора, подсказващи ситуации. Постепенно разчетените от тях послания се разиграват пред очите им, сякаш се намират в театрална зала и предварително познават сюжета на пиесата.

Така се ражда идеята за тази книга. Авторките включват в нея онези методи и техники, които им се струват най-хармонични със Закона на привличането. Той действа върху всички – в зависимост от това, което отдаваме от вътрешния си свят, получаваме същото от външния, от Космоса.

Веселина е родена на 4 март 1970 г., семейна е. има двама сина –  на 17 г. и на 8г. Виктория е родена на 27 май 1976 г., семейна е, има също двама сина – на 16г. и на 6г. И двете са завършили специалността социални дейности и консултиране в Бургаския свободен университет. „Послания от Вселената - Пожелай живота си!” е първата им книга.  

http://www.helikon.bg/news/582_poslaniia-ot-vselenata-v-helikon--burgas.html - има и снимки на крадлите

Цитат
Послания от вселената в „Хеликон – Бургас”

01/06 При  голям обществен интерес в петък, 9 юли, в бургаската книжарница „Хеликон” беше представена книгата  „Послания от Вселената: Пожелай Живота си” .  Тя е дело на бургазлийките Веселина Петрова и Виктория Богданова и излиза с печата на издателство „Факел”.
Изданието беше представено от поета Румен Леонидов и проф. Георги Маринов.  Авторите на книгата са специализирали психодиагностика и кризисна интервенция. „Послания от Вселената” е плод на тяхната дългогодишна работа в областта на духовните практики и неконвенционалната психология. От няколко години те се занимават и с науката соционика, която обяснява защо едни от нас възприемат нещата по един начин, а други не могат да приемат дори и себе си.
Изводът, до който достига авторският тандем, е, че силното желание за нещо е предпоставка за неговото осъществяване. Личният им опит, базиран на наблюдения и медитации, ги води до заключението, че те привличат всичко, за което мислят, и дори онова, което се страхуват да допуснат в съзнанието си.
За проф. Маринов тази книга е духовното зърно в плявата на човешкото физическо съществуване.

Тема: Подсъзнанието може всичко 25 /Линкове за всички техники има на първа стр./

Здравейте, за първи път пиша в тази тема. Следа ви с интерес.
Вчера си купих книгата" Послания от Вселената Пожелай живота си"  от Виктория Богданова и Веселина Петрова и в нея открих  много от ритуалите например за пари ,защита балон и др. защити, 25 желания които се пишат по новолуние и много други за които чета в този форум .някой  чел ли е тази книга, мнения ?

Абе, хора, ние защо чак сега реагираме?!

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 23:22 от Abies

# 539
  • Universe

Тема: Подсъзнанието може всичко 25 /Линкове за всички техники има на първа стр./

Здравейте, за първи път пиша в тази тема. Следа ви с интерес.
Вчера си купих книгата" Послания от Вселената Пожелай живота си"  от Виктория Богданова и Веселина Петрова и в нея открих  много от ритуалите например за пари ,защита балон и др. защити, 25 желания които се пишат по новолуние и много други за които чета в този форум .някой  чел ли е тази книга, мнения ?

Абе, хора, ние защо чак сега реагираме?!

Вчера си мислех, дали някой не спомена тази книга newsm78

Ми, що Confused..............  ooooh!вероятно, защото момичето е било ново и не сме му обървали внимание Rolling Eyes Дано да си научим урока  Peace

Аз при първа възможност, ще отида да я видя още веднъж, уфффффффффффффф - а бях там с лаптопа Mr. Green Но все пак - толкова време ми минават тези линкове през ръцете при подреждането на темата, че малко вероятно да съм се излъгала. Пък и сами вижте съдържанието - то "копира" първа страница:

Зaкoнитe нa Bceлeнaтa
Признaцитe нa прoмянaтa
Нaчaлo нa Прoмянaтa
101 Мoщни миcли зa живoтa
Мoлитви
Тexники и ритуaли
Кoмбинaции нa пoвтaрящитe ce чиcлa
Bлияниeтo нa цвeтoвeтe
Чaкри
Мeдитaции
Мудри
Bизуaлизaции