Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 262
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Лийче,аз по начало във втори сезон не мога да предположа нищо.Колкото във първи сезон се вихрихме в предположения,сега нищо не ми ражда пипето.Дали вдъхновението ни секна с тези драматични обрати или динамиката е голяма във всяка серия,но нямам си и идея какво ще ни се сервира във всеки следващ епизод.

# 631

Сега се замислих. Добре, да предположим, че Бахар е близначка на Селин. Защо да отмъщава на Мурат? Във вестника сигурно е било публикувано, че неговата невинност е доказана. А и близначката няма как да знае по какви мотиви Селин се е хвърлила от балкона, няма как да знае дали любиият й й е казал "Обичам те."

Лийче, и аз това се питам newsm78 и вероятно вървим към вариант че, това си е истинската Селин, възродила се като феникс.....много странно имаше полиция, която прибра мнимия труп.....как се манипулира полицията newsm78 newsm78, това си е някаква голяма конспирация

# 632
Добър вечер,
Незнам дали забелязахте в фрагмана че след като Мурат хвана ръката на Хасрет след това дадаха как Хасрет затвря вратата на конака надявам се това да е преди той да и хване ръката  а не след това защото тагава май няма да има така жадуваното сдобряване #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 633
 spam2 Ръчкам си аз из нета и гледам тази снимчица Shocked
Божеее, дали и ние ще станем като тези мили запленени бабки hahaha
Нещо са много замислени, сигурно гледат сериал или фрагман Laughing

# 634
Добър вечер,
Незнам дали забелязахте в фрагмана че след като Мурат хвана ръката на Хасрет след това дадаха как Хасрет затвря вратата на конака надявам се това да е преди той да и хване ръката  а не след това защото тагава май няма да има така жадуваното сдобряване #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Аз мисля, че сдобряването ще е в кафенето! Peace  А наистина в конака Хасрет ще си тръгне и Мурат няма да може да я спре!
Ако е решил, че е прекалил със студеното си държание към Хасрет може да отиде в махалата да я търси и да я намери в кафенето, а още по-вероятно ми е да поиска услуга от Кадир / ключа за кафенето/ и там да се срещнат!

# 635
Добър вечер,

Мелче, във фрагманите кадрите са доста разбъркани и подвеждащи, извадени от сцени, чието значение после се оказва съвсем друго newsm78, всичко е с цел приковаване интереса на зрителя / не че, ние имаме нужда от още, тотално запленени сме Joy Joy Joy/

# 636
  • София

Фенче мисля че ще сме и по-зле даже  smile3532 smile3532 smile3532

# 637
  • София
здравейте момичета,

видях фрагмана  Thinking Дано затварянето на вратата на конака не е знак, че няма да има сдобряване и този епизод  Sad Според мен това е Селин "той още не ме е познал"  Thinking

Ринка, Ирра и екин благодаря ви   bouquet

# 638
Тинче,миличка виждам те с нас си от далечната Шотландия.Как е времето в Абърдийн?Започна ли обучението?

# 639
Боже,колко разчитахме на 20 епизод да има сдобряване и целувка,ама нищичко не получихме,та сега гадаем в тоя епизод ще е ,в другия ще е .Чакаме си от епизод на епизод.Може и да ме  #Cussing out #Cussing outно ми се струва,че и в 21 няма да има целувка и сдобряване.Ще продължим да си чакаме все така.

# 640

Фенче мисля че ще сме и по-зле даже  smile3532 smile3532 smile3532
Така си е!  Апропо, Учителят ми по музика ми напомня на Левент. Mr. Green
Ринка, няма ли снимки от новия епизод?

# 641
От 20 минути не съм ровила в сайтовете , но снимчици от 21 епизод няма! Явно са решили че 2 трейлъра , 2 подсказки и едно резюме са ни достатъчни!

# 642
От 20 минути не съм ровила в сайтовете , но снимчици от 21 епизод няма! Явно са решили че 2 трейлъра , 2 подсказки и едно резюме са ни достатъчни!
Да, бе! Само дето зациклих и не знам какво повече да умувам.

# 643
Дали линка за АТВ онлайн е все още активен?

# 644
  • Пловдив
  bouquet  bouquet Минавам да поздравя Ети за хубавото клипче - браво джанъм, много добре се е получило! Оригинална идея и хубава музика - наслада за окото!

Общи условия

Активация на акаунт