Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 037
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря на Ринка за статията и на Ирра за разяснението! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Туба се разхубавява все повече! Heart Eyes
По въпроса за рекламирането, доколкото ми е известно, не всеки ден се пускат фрагмани на сериалите. На нашия например се пускат в сряда, четвъртък и петък, ако забелязвате около деня на излъчването.

# 736
  • София
Благодаря на Ринка за статията и на Ирра за разяснението! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Туба се разхубавява все повече! Heart Eyes
По въпроса за рекламирането, доколкото ми е известно, не всеки ден се пускат фрагмани на сериалите. На нашия например се пускат в сряда, четвъртък и петък, ако забелязвате около деня на излъчването.

така е, но на тези които изброих по-горе се пускат постоянно по много пъти

# 737

Лийченце, докато чакаме нашето трейлърче въртяха по 10 пъти трейлъра на Капалъчарши!И какво - спират го!
А при нас докато пуснат рекламка - трай коньо.....

# 738

Заповядайте! Дано я изпълним с много коментари за любовта на Хасрет и Мурат!

# 739

lii4ence, някой карал ли те е насила да гледаш "Езел"? Thinking
Явно никога дори не си се опитала да гледаш сериала и да вникнеш в смисъла. Със сигурност можеш да си извадиш много повече поуки от него , отколкото от "Запленяваща сърцето" . Аз лично не го харесвам този сериал, много ми е скучен и съответно не го гледам , а повярвайте направила съм много опити. Но не съм влизала да го коментирам по темите. В този ред на мисли, като не ти се гледа "Езел" не чакаш фрагмент по това време и това е.
Оплаквате се колко фрагменти имало на "Езел" , не знам дали знаете,че "Езел" и "Незабравима"  са най-успешните сериали за 2009г, нормално да има постоянна реклама.
Но според мен е много глупаво , не спирате в тази тема да обсъждате другите сериали , колко били рекламирани  и т.н , което право да ви кажа е дразнещо. Влизам тук за да видя има ли нещо ново около Туба и чета , колко са глупави сериалите, които гледам  #Crazy
Не целя да правя скандали , просто изказвам мнение. Смятам въпроса за приключен  Hug
Приятно гледане на новият епизод днес  Heart Eyes

# 740

Това беше меко казано нетактично, последното в което може да обвините Личенце е, че не вниква в смисъла на нещата.

На мен ми се налага да гледам Езел, и  се сещам за   "Граф Монте Кристо" ,  "Бягство от затвора", за древни и съвременни източни мъдрости и не дотам такива, да, става...добре е.

Разбира се имат добрата идея  и се мъчат се да направят уж нещо ново, евала, има разбира се при тях пазар за този проект и продукт, както и за всички други. 

Щом ви харесва, чудесно!

# 741
Hurricane, казах 2-3 думи за Езел и то тук, защото сме си близки и уважаваме мнението на другия. Ако не ни харесва някой коментар мълчим си и това е. Тук няма спорове, а различни гледни точки. Коментираме броя на фрагманите, защото нас все ни карат да чакаме и това е. А и бях казал преди, че с какъвто и рейтинг да е един сериал, то той си има аудитория и тази аудитория трябва да се уважава, като се пусне поне един фрагман в нормално време.
Езел може да има дълбок смисъл, но самото действие не ми допада и това е.
Римини, наистина е адаптация на Граф Монте Кристо.

# 742
Не искам да пиша това мнение в новата тема, ясно е защо.
Аз не харесвам Езел, не го гледам и не ходя да пиша в неговата тема. Моля, хора, които не харесват нашия филм да не се изказват в темата. Защото културният човек не го прави. Позволете ние да си го харесваме и обсъждаме, без да ни налагате мнения, които не търсим.
Надявам се, повече да не ви срещам в тази тема!

# 743
Не искам да пиша това мнение в новата тема, ясно е защо.
Аз не харесвам Езел, не го гледам и не ходя да пиша в неговата тема. Моля, хора, които не харесват нашия филм да не се изказват в темата. Защото културният човек не го прави. Позволете ние да си го харесваме и обсъждаме, без да ни налагате мнения, които не търсим.
Надявам се, повече да не ви срещам в тази тема!
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Да  разбира се, а вие може да говорите против "Езел" и пак написах ,че попринцип  не харесвам сериала а и преди не съм го обсъждала нито във вашата тема, нито в някоя друга. Явно не си прочела както трябва мнението ми  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
И моля ви , не ми казвайте къде да влизам  Joy Joy Joy Joy

# 744
Искам да се извиня на всички, че от мен се започна тази дискусийка! Разбрах си грешката и повече няма да я повтарям. Peace

# 745
Искам да се извиня на всички, че от мен се започна тази дискусийка! Разбрах си грешката и повече няма да я повтарям. Peace
Няма нужда да се извиняваш , просто приеми,че не е много приятно това постоянно "плюене" на сериал, които гледат голяма част от хората във форума. Hug
Нали не би ви било приятно да седна да пиша в другите теми, колко не ми харесва този сериал ? Да влизате в темите да прочетете нещо интересно, и какво да видите , поредните обиди за сериал, който гледате  , само защото е рекламиран повече от някой друг. Е извинете ме  Stop

Общи условия

Активация на акаунт