Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 067
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Днес ми е ден да питам.Как Селин разбра,че Левент и Хасрет са на вечеря та отиде и ги снима.Самата Хасрет не знаеше и беше изненадана от появата на Левент в махлата.Тъй че ако следи Хасрет както предполагаме не би трябвало да знае.Още повече,че Мурат и Левент разговаряха и след като се убеди от думите на Мурат,че всичко е приключило,Левент хукна на часа към махлата.Левент ли е проследеният от Селин?Остава най-недопустимият вариант Левент да е в играта със Селин и всичко в ресторанта да е постановка.Как се приближи Левент до Хасрет и я накара да му шушне в ухото.Естествено питанката ми е ако снимките са направени наистина от Селин  newsm78 newsm78 newsm78

# 691
Добър ден на всички запленени! Hug Hug Днес е петъккккк!  newsm44 newsm44 newsm44
Интересна дискусия има.

Вали, според мен главният предмет на сериала е любовта на Хасрет и Мурат, а като фон е равитието на кариерата на Хасрет, което пък от своя страна влияе на вързката им.

Кески, мисля си, че Селин или поставено от нея лице може да е проследила Левент или Хасрет. Варианти много. Но съм почти убедена, че снимките са нейно дело.

# 692
Искам да отбележа, че съм съгласна с Кукумбер, че наистина си е риск и предизвикателство да правиш втори сезон на сериал. Точно затова си мисля, че не трябва да критикуваме предварително новия екип.

# 693

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 14:33 от riminiii

# 694
Здравейте , чета и попадам на това
Днес ми е ден да питам.Как Селин разбра,че Левент и Хасрет са на вечеря та отиде и ги снима.Самата Хасрет не знаеше и беше изненадана от появата на Левент в махлата.Тъй че ако следи Хасрет както предполагаме не би трябвало да знае.Още повече,че Мурат и Левент разговаряха и след като се убеди от думите на Мурат,че всичко е приключило,Левент хукна на часа към махлата.Левент ли е проследеният от Селин?Остава най-недопустимият вариант Левент да е в играта със Селин и всичко в ресторанта да е постановка.Как се приближи Левент до Хасрет и я накара да му шушне в ухото.Естествено питанката ми е ако снимките са направени наистина от Селин  newsm78 newsm78 newsm78
Изпуснала съм нещо. Откъде идва това че Селин е разбрала къде са Левент и Хасрет и ги е снимала?

# 695
Кески и аз питам? Това от трея ли се видя или е вследствие на някакви логични заключения?

# 696
Кески и аз питам? Това от трея ли се видя или е вследствие на някакви логични заключения?
Оленка, ние имаме съмнения относно това.

# 697
Ясно е че довечера ще е бурно в темичката ни до късно,затова по едно следобедно кафенце за освежаване и ободряване.И дано видим шоко-ягода така слети и заедно Praynig Praynig Praynig

# 698
Мреси, Личи. Хич не ми Харесва това. Наистина, тази Селин ще бъде еквивалента на Еда от "1001 нощ". Натрапчива и обсебваща, не на последно място отмъстителна. Просто една ходеща кутия на Пандора.

# 699
Оленка,съмняваме се,че е Селин,защото снимките в ресторанта ги прави жена.В трейлъра женска ръка държи фотоапарата и снима,та оттам си мислим за Селин.

# 700
  • София
Ясно е че довечера ще е бурно в темичката ни до късно,затова по едно следобедно кафенце за освежаване и ободряване.И дано видим шоко-ягода така слети и заедно Praynig Praynig Praynig

Дано Кески, че аман вече от драма - малко поне фъндък да ни пуснат  Hug

# 701
Кески, точно от това имах нужда.
Кески , Личи ме осведоми откъде идва това, но все пак ти благодаря. Сега малко ще се излегна, да почина. Довечера се надявам да съм с вас.

# 702
Кески, мерси за почерпката! Hug newsm51 newsm51 Многооо обичам ягоди и шоколад! Flutter
Оленка, приятна почивка. Може и аз да се излегна, че да се заредя за тази вечер.

# 703
Дано,дано,Алекс,ей тъй на една серийка с нежности и целувчици да ни пуснат,пък после гледай как смирено ще чакаме още 20 серии Joy Joy Joy Joy Joy

# 704
Ето линка към АТВ онлайн за тези,които не го знаят:

http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iC … 9&nChannel=Tv

Общи условия

Активация на акаунт