Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 074
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Е не се стърпях и реших да изкажа още една моя теория.
Логически погледнато трябва да настъпи сдобряване ./Важно е за Хасрет  защото тя чувства опора  в Мурат ,важно е и  Мурат да свали доминото защото и той се чувства объркан/И двамата са много раними  и ако не са заедно а Селин започне да плете  интригите си , ситуацията може да излезе извън контрол и сдобряване може и въобще да няма.Такава е логиката но на кино всичко е възможно дори невъзможното.

# 676
  • София
ох, петък е, дано довечера да мога да гледам с вас  Praynig

# 677
# 678
Е не се стърпях и реших да изкажа още една моя теория.
Логически погледнато трябва да настъпи сдобряване ./Важно е за Хасрет  защото тя чувства опора  в Мурат ,важно е и  Мурат да свали доминото защото и той се чувства объркан/И двамата са много раними  и ако не са заедно а Селин започне да плете  интригите си , ситуацията може да излезе извън контрол и сдобряване може и въобще да няма.Такава е логиката но на кино всичко е възможно дори невъзможното.

Не само логиката казва, че е належащо да има "сдобряване"! Феновете от всички страни също го казват! Търпението им е вече на предела! И ако в днешния епизод то не се случи, мисляя, че това ще е капката, от която ще прелее чашта на търпението!
Аз ви предложих вчера моя сценарий- 85 минути  в трепетно очакване и 5 минути - радост заради триумфа на любовта! !

# 679
Рина между нас казано  този нов сериал ми е интересен точно защото не знам какво ще стане и накъде ще тръгнат нещата.
Първият сезон беше много хубав ,лек, забавен но беше предвидим .Комедията свърши.
Това прекрасно го разбираха и Мерджан и Гюл Дириджан, затова и не се захванаха да го продължават.
А тук в този нов сериал  ми е интересно как мислят сценаристите има ли логика или антилогика.В каква посока ще развият образите?
А иначе Джансел и Туба са великолепни и ако сценаристите не се издънят яко някъде ще ни покажат още по завладяваща игра.

# 680
Рина между нас казано  този нов сериал ми е интересен точно защото не знам какво ще стане и накъде ще тръгнат нещата.
Първият сезон беше много хубав ,лек, забавен но беше предвидим .Комедията свърши.
Това прекрасно го разбираха и Мерджан и Гюл Дириджан, затова и не се захванаха да го продължават.
А тук в този нов сериал  ми е интересно как мислят сценаристите има ли логика или антилогика.В каква посока ще развият образите?
А иначе Джансел и Туба са великолепни и ако сценаристите не се издънят яко някъде ще ни покажат още по завладяваща игра.

Това си е абсолютната истина. Съгласна съм с теб.

# 681

Кукумбер, аз не мисля, че Мерджан и Дерижан са се отказали от участие във втори сезон заради това че комедията е приключила!
Съгласна съм, че непредвидимостта е голям плюс за филма!
То се и вижда- няма друг сериал, за който да има толкова малко рекламно време в медийното пространство / дори по АТВ/ и който да има толкова много пламенни фенове!

# 682
Ами то и сегашният сценарий си е предвидим. Независимо от това как ще го развият, накрая ще имаме една от двете двойки - Мурат и Хасрет или отново Мурат и Селин. Освен това е възможно Левент и Хасрет. За Левент и Селин като възможност не знам дали трябва да мисля.

# 683
  • София

Кукумбер, аз не мисля, че Мерджан и Дерижан са се отказали от участие във втори сезон заради това че комедията е приключила!
Съгласна съм, че непредвидимостта е голям плюс за филма!
То се и вижда- няма друг сериал, за който да има толкова малко рекламно време в медийното пространство / дори по АТВ/ и който да има толкова много пламенни фенове!

И аз не мисля че Мерджан и Дериджан са се отказали поради тази причина - доколкото разбрахме Мерджан не е трябвало да бъде режисьор на първи сезон.
А относно предвидимостта на първи сезон и там не съм много съгласна - сума ти време се чудехме Сайме на кого е майка и т. н., а и все пак сме изписали 47 теми със всевъзможни сценарии за 20 епизода.
А и според мен в следващите епизоди ще обърнат малко нещата - както този продуцент каза 20-ти епизод ще е преходен - дай боже
  Praynig

# 684
Ами то и сегашният сценарий си е предвидим. Независимо от това как ще го развият, накрая ще имаме една от двете двойки - Мурат и Хасрет или отново Мурат и Селин. Освен това е възможно Левент и Хасрет. За Левент и Селин като възможност не знам дали трябва да мисля.

Вали, с такива фенове като нас, които разследват и най-нищожната възможност и под лупа оглеждат веки кадър от филма, всяка изречена дума, всеки поглед и жест как да остане нещо непредвидимо! Ние не оставихме непредвидими ходове на сценаристите- имаме готовност за веки техен ход! smile3521 smile3521 smile3521

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 13:33 от rina-rina

# 685
Моето лично мнение е,че и двамата след този висок рейтинг на първи сезон не искаха да рискуват с едно продължение от съвсем друг жанр.И аз мисля,че и Мерджан и Дирижан
са прави по-добре е да се откажеш когато си на върха а не да падаш от него.
Аз не пиша в  други форуми въпреки ,че от време ги чета."Аси" беше един прекрасен сериал със силен първи сезон и доста по-слаб втори .А играта на М.Й. накрая беше безлична въпреки стремежа на целия екип да смегчи впечатлението.
Същото се получи и с друг хубав сериал 1001 нощ.Силен първи сезон и доста по-слаб втори.
Затова Томрис според мен е взела правилното решени  втория сезон на ПС да се прави от нов екип с нови виждания и маниер на работа.

# 686
Предвидим, ама като видяхме Селин в последната серия (естестено, знаем каква ще и е ролята, в никакъв случай няма да е на  месия - да сдобрява Хасрет и Мурат), преди това не сме си и помисляли, че могат да я включат....
А за първи сезон, той като цяло си беше предвидим имаше начална точка имаше и крайна точка - едно обикновено момиче от циганската махала да стигне до голямата сцена - не мисля, че някой се е съмнявал, че това няма да стане...., а тук във втория сезон нямаме такава начертана или загатната крайна цел - единствено е любовта им, да си отстояват любовта (което не е малко)

# 687
Колкото до официалното становище,че Мерджан трябвало да снима друг филм то затова е официално за да не се изнасят други новини от кухнята, или ако случайно попаднат в пространството да бъдат туширани.

# 688
Предвидим, ама като видяхме Селин в последната серия (естестено, знаем каква ще и е ролята, в никакъв случай няма да е на  месия - да сдобрява Хасрет и Мурат), преди това не сме си и помисляли, че могат да я включат....
А за първи сезон, той като цяло си беше предвидим имаше начална точка имаше и крайна точка - едно обикновено момиче от циганската махала да стигне до голямата сцена - не мисля, че някой се е съмнявал, че това няма да стане...., а тук във втория сезон нямаме такава начертана или загатната крайна цел - единствено е любовта им, да си отстояват любовта (което не е малко)

Мисля, че бяха изказвани предположения за възкръсването на Селин и по-рано. Просто аз например това не исках да го приема, защото е почти клише вече - сигурно в половината от турските сериали някой възкръсва. Също както в първи сезон Сайме да е майка на Хасрет - и в Аси имаше късно открили се майка и син. Целта на втори сезон мисля е успехът на Хасрет  като певица. Големият концерт беше само началото. Любовта е нещо съпътстващо. Поне така казаха Джансел и Туба в общото си интервю преди началото на сезона.

# 689
На всички приятен ден!!! До довечера!!!
Часът и мястото  на срещата са известни.

Общи условия

Активация на акаунт