Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 038
  • 745
  •   1
Отговори
# 720

Напоследък залага на късите поли, доста отслабна и ефекта е зашеметяващ.

newsm10 smile3501

Така е, но ми е странно че, е пазарувала в MANGO newsm78

# 721

Туба на покупки

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün alışveriş yaparken görüntülendi.
24.09.2010 15:27:00

atv'nin sevilen dizilerinden Gönülçelen'in 'Hasret'i, Tuba Büyüküstün herkesi büyüleyen güzelliğini kendine yakışan muhteşem kıyafetlerle süslemeyi sevenlerden. Ayakligazete.com'un haberine göre, Başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün alışveriş yaparken görüntülendi. Nişantaşı City's alışveriş merkezinden alışveriş yapan Büyüküstün'ün alışverişe giderken de kıyafetine özen gösterdiğisade güzelliğiyle dikkat çekti.

Защо е толкова наоблечена, студено ли е в Истанбул?

# 722
  • Пловдив
  bouquet Виждам, че и тук сте обсъждали информацията от Ирра - много й благодаря, че ни държи в течение на всичко.   bouquet За мен рейтингите са нещо сложно за разбиране и непонятно. Много удачно някоя от вас е дала сравнение с "Листопад" - за мен този сериал не крие нищо, което да ме очарова, не крие в себе си магия, но ето има доста сезони зад себе си и е успешен. Защо - само феновете може да кажат. Примери много в тази насока - например от новите сериали, които тръгват този сезон може би най-много ми допада "Безкрайна песен" с Берг и Бюлент, с уговорката, че не съм гледала много от него. Много се надявам Пленителката да се задържи и да продължи да ни радва, между другото се замислям - дали ако вървеше по Канал Д щеше да е същото.  Rolling Eyes Rolling Eyes Не знам доколко АТВ залага на този сериал в момента, а това е нещо важно, за да продължат да го излъчват.

# 723
Ако е на вечерни покупки, там също вече  е хладно.  newsm78

# 724
  • София
 bouquet Виждам, че и тук сте обсъждали информацията от Ирра - много й благодаря, че ни държи в течение на всичко.   bouquet За мен рейтингите са нещо сложно за разбиране и непонятно. Много удачно някоя от вас е дала сравнение с "Листопад" - за мен този сериал не крие нищо, което да ме очарова, не крие в себе си магия, но ето има доста сезони зад себе си и е успешен. Защо - само феновете може да кажат. Примери много в тази насока - например от новите сериали, които тръгват този сезон може би най-много ми допада "Безкрайна песен" с Берг и Бюлент, с уговорката, че не съм гледала много от него. Много се надявам Пленителката да се задържи и да продължи да ни радва, между другото се замислям - дали ако вървеше по Канал Д щеше да е същото.  Rolling Eyes Rolling Eyes Не знам доколко АТВ залага на този сериал в момента, а това е нещо важно, за да продължат да го излъчват.

Точно това си мисля и аз - откакто има АТВ онлайн го гледам постоянно - почти никаква реклама не излъчват на нашите - рекламират се главно ЛиН, Капалъшарши, Долината на вълците, Безкрайната песен и още една комедия - а за нашия нищо - в понеделник и вторник вечерта даже не пускаха и стария трейлър а пък за през деня да не говорим

# 725

Доста нежна и естествена!

# 726

И аз си мисля, че АТВ или не залага твърде много на Пленителката или е толкова сигурна в успеха му, че смята да не инвестира много средства и рекламно време в популяризацията му!
Ако се излъчваше по Канал Д сигурно подхода на ТВ-шефовете нямаше да е същия.

# 727
Добър ден !
Порових се за рейтингите в сайта на Дизифилм, нямам навика иначе да се интересувам от тях.
Много подробно са дадени по дати рейтингите на 100-те програми и не ми се струва, че имаме
място за притеснение за Пленителката - на 17.09.2010г е на 3 място.
Не съм проверявала дали има спад от предишни дати, предполагам, че може и да има спад.
А Капалъчарши не го видях изобщо да е включен в листата Shocked

1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 8.72 26.48
2 KAVAK YELLERI KAND 7.49 27.45
3 GONULCELEN ATV 4.91 15.14

http://www.dizifilm.com/ratingler#

Горе  над таблиците има една търсачка и от Tarih seciniz избирате дата, кликате върху нея и натискате LISTELE,
за да излязат таблиците за съответната дата.
Ако има и други места, където гледате тези рейтинги, моля да ги споделите.

Само да добавя, че освен на 3 място от 100 програми, Пленителката е на 1 място от предавания на АТВ.
Ако АТВ спрат Пленителката, тогава с какво ще излязат насреща на останалите канали newsm78

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 16:39 от Fan

# 728
Лийче,Рими,и аз се присъеденявам към вас.У дома често получавам упреци,че съм почитателка на турските сириали,но освен Гордата Аси,1001 нощ от 45 епизод нататък и отчасти сега Под липите и то заради Туба друго май не съм гледала постоянно.От Листопад нямам нито една гледана серия,но Пленителката ме е обсебила денонощно.Затова може би се изказваме прекалено пристрастно и искаме всичко да върви перфектно в сериала.

# 729
Още малко и отиваме в новата тема № 48:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527810.0

# 730
  • София

20 епизода - 48 теми - както казват комшиите МАШАЛЛА, АФЕРИМ, АШКОЛСУН

# 731
  • Пловдив
  bouquet Нека днес да си се насладим на сериала и да се надяваме да няма спиране или нещо подобно. За мен надеждата умира последна и вярвам, че такъв хубав сериал не бива да се спира.  Но и друго  мисля, че може би ако вървеше по Канал Д нямаше да е така. Има някаква причина, поради която АТВ не рекламират нашия филм за съжаление.    bouquet

# 732
Ирра:   newsm51 newsm51 newsm51

Пленителката започна на трето място в рейтинг класацията. Вече писах как се измерва рейтинга и че е важно да се гледа от телевизор, към който е прикрепен рейтинг апаратът. Онлайн гледанията по интернет с нищо не влияят на рейтинга. Пленителката губи първо, защото не е насочен като тема към АВ групата (която е най-важната за рейтинга) и второ, заради политическата насоченост на канала, по който е излъчван, а именно, че въпросната АВ група не гледа като цяло този канал заради политическите му убеждения.

# 733
Ирра:   newsm51 newsm51 newsm51

Пленителката започна на трето място в рейтинг класацията. Вече писах как се измерва рейтинга и че е важно да се гледа от телевизор, към който е прикрепен рейтинг апаратът. Онлайн гледанията по интернет с нищо не влияят на рейтинга. Пленителката губи първо, защото не е насочен като тема към АВ групата (която е най-важната за рейтинга) и второ, заради политическата насоченост на канала, по който е излъчван, а именно, че въпросната АВ група не гледа като цяло този канал заради политическите му убеждения.

Как да разбирам това? 

# 734
Цитат
И аз си мисля, че АТВ или не залага твърде много на Пленителката или е толкова сигурна в успеха му, че смята да не инвестира много средства и рекламно време в популяризацията му!

Ринка, и аз мисля така, ПнС си е успешен сериал откъдето и да го погледнеш - продуцент, актьори, сюжет....

Общи условия

Активация на акаунт