Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 349
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Аз поръчах с Габко на 13.09. и днес получих e-mail, че нещата са пристигнали.

# 391
Момичета, знам, че хиляди пъти е коментирано, ама нещо се омотах.... ooooh! от Sainsbury's нали можеше да се плаща с БГ карта  newsm78 А за grocery-то на АСДА, предполагам също ще може? С VISA на ЦКБ съм  Thinking
 Hug

# 392
  • София
Момичета, знам, че хиляди пъти е коментирано, ама нещо се омотах.... ooooh! от Sainsbury's нали можеше да се плаща с БГ карта  newsm78 А за grocery-то на АСДА, предполагам също ще може? С VISA на ЦКБ съм  Thinking
 Hug

Може и от двете места  Peace

# 393
triffy, жива и здрава да си, много мерси   bouquet Hug Hug Hug

# 394
да попитам дали някой е поръчал тези ботушки от асда http://direct.asda.com/george/shoes/kids-shoes/girls/flower-boot … 0,default,pd.html
как изглеждат , дали вътре са потплатени с пухче , дали стават за сняг  newsm78

# 395
Момичета,
за колко време идва пратка от Англия, през Royal Mail? Колко може да закъснее, без това да е притеснително?
Диспачнали са ми неща от един сайт още на 13-ти, но до сега няма нищо. Писах им мейл, за да ми пратят тракинг номер, дори им звъннах привечер - обещаха да ми пуснат на мейла, но още не са го направили.
Някакви идеи, как точно да процедирам, ако не получа нещата? Thinking

# 396
  • София
Момичета,
за колко време идва пратка от Англия, през Royal Mail? Колко може да закъснее, без това да е притеснително?
Диспачнали са ми неща от един сайт още на 13-ти, но до сега няма нищо. Писах им мейл, за да ми пратят тракинг номер, дори им звъннах привечер - обещаха да ми пуснат на мейла, но още не са го направили.
Някакви идеи, как точно да процедирам, ако не получа нещата? Thinking
  Обикновено идват в рамките на седмица до 10 дни(поне при мен) последно от амазон една малка пратка ми дойде за 4 дни.Може проблема да е в БГ.  пощи имам един, два такива случая след 10 ходения и отговор,че няма нищо за мен накрая се оказа,че нещата ми са там даже щели да ги връщат

# 397
bitter chocolate,
дано не те подведа, но имам някакви спомени, че Кларкс предлагаха и по-широки обувки. Бях чела един коментар на една възрастна жена за чифт ботуши - пишеше, че са и били много удобни и, че е останала доволна - рядко намирала обувки за широкия си крак.
Дано обаче някой по-запознат са включи.

_Hope_ , много благодаря!   bouquet

Колкото до кралската поща, мен обикновено ми идват до седмица нещата, щом и на 13 са пуснати, бая време е минало. Сигурно са ги замотали тук. Дано си платила през Пейпал?

# 398
  • София
   Габко са ми пратили вчера  мейл, че поръчката ми е при тях има няма  няколко часа след като помръкнах тук.  Crazy

А някой има ли информация дали днес е пристигнал камиона на Габко?
Използвах ги за посредници, като пуснах поръчката си на 11.09, а на 14.09 получих мейл, че поръчките ми са при тях. Уж трябваше да ми върнат форма за поръчка с окончателната ми сметка, за да ги платя по банков път, но нищо. Само ми казаха, че ще пристигнат на 27.09. До момента нямам мейл. Чудя се дали всичко ще е ОК, защото поръчката ми е на стойност 255 паунда, а все още нищо не съм плащала?

Ами питай ги по мейла, като им обясниш цялата ситуация. Иначе камиона е пристигнал и са пратили всички мейли.

Аз правих поръчка на 17.09 и едните неща са дошли с днешния курс и имам мейл  Simple Smile

# 399
  • Бургас
Днес и аз си получих поръчката от Теско, всичко е много хубаво, само не съм преценила правилно щерката.
Това яке размер 4-5 и е малко
http://www.clothingattesco.com/girls/Girls-Padded-coat/invt/ap02 … s-girls-ages-5-13
дебело е и с поларена подплата, явно ще се поръчва по-големия размер.
Продавам го на цената,на която го купих.

Децата много се зарадваха и на гумените ботушки - страхотни са:
http://www.clothingattesco.com/girls/Minnie-Mouse-Wellington-boo … irls-footwear-4-3
другите бяха с Бен Тен, но не ги намирам нещо .

# 400
  • София
Ето какво получих днес  Wink
Яке с пух  - размер Л. Страхотно е и съм мн доволна от придобивката на външен вид. Лекичко е и дано топли, защото съм адски зиморничава.

# 401
Момичета от няколко дена ви чета упорито, за да получа отговор и аз на един доста задаван въпрос, който ме вълнува, но понеже не ми стана ясно да попитам отново - Mathalan с БГ карта плаща ли се? Ще съм ви благодарна ако поясни.

# 402
по последни данни- Не, но не пречи да се пробва
най-много да ти ги блокират  Simple Smile

# 403
Днес и аз си получих поръчката от Теско, всичко е много хубаво, само не съм преценила правилно щерката.
Това яке размер 4-5 и е малко
http://www.clothingattesco.com/girls/Girls-Padded-coat/invt/ap02 … s-girls-ages-5-13
дебело е и с поларена подплата, явно ще се поръчва по-големия размер.
Продавам го на цената,на която го купих.

Децата много се зарадваха и на гумените ботушки - страхотни са:
http://www.clothingattesco.com/girls/Minnie-Mouse-Wellington-boo … irls-footwear-4-3
другите бяха с Бен Тен, но не ги намирам нещо .

Да попитам за пореден път....размера на детското от Теско отговаря или по - скоро е умалено?
Благодаря....за пръв път ще поръчвам от там.

# 404
по-скоро е уголемено, но зависи от конкретните модели
за това- питай за конкретен продукт, който го има ще ти отговори

Общи условия

Активация на акаунт