Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 127
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Да споделя и аз първите си впечатления от теско - Тези потничета са мн мекички и са точни като размер (3-4 год) за детенцето ми. Искам да попитам някой ако има размер 4-5 год, да каже каква е дължината. Тези долнища са плътнички, точно за зимата. Малко по-дълбоки са, но ми харесаха.
И да помоля ако някой ще поръчва тези дни от теско, да ми пише 1 ЛС.  Hug

# 31
Никой ли още не е взимал от ботушките на Джордж?!
аз поръчах за децата по един чифт,но ще дойдат след 2 седмици

# 32
  • София
Никой ли още не е взимал от ботушките на Джордж?!
аз поръчах за децата по един чифт,но ще дойдат след 2 седмици
А номер 6 инфант за малко детенцве ли са, за да не взема 6 за голямо Simple Smile

# 33
Леле,колко сте изписали,браво на Вас   Laughing
Танче     bouquet

# 34
  • София
Когато статуса на поръчката ми от Теско в сайта на Хермес е Signature From Customer, това какво значи? Че е доставена ли?

# 35
  • Русе, София
Здравейте, искам да попитам като пускате поръчка през Емпреса изпращат ли някакво потвърждение, че е приета? Пуснах формата за поръчка на мейла им - да чакам ли потвъждение или направо сумата, която дължа по-нататък?

# 36
  • София
Когато статуса на поръчката ми от Теско в сайта на Хермес е Signature From Customer, това какво значи? Че е доставена ли?
Трябва да е получена при фирмата посредник(транспортьор), която ползваш.И моята поръчка вече е на адреса на Гъбко, сега да видим кога ще имат камион Simple Smile

# 37
mentina,може ли размер на тази блузка- http://www.clothingattesco.com/girls/Disney-Double-layer-top/invt/kc021663
И аз се колебая,между 2-3 и 3-4 г. Дъщеря ми е на 3г,но е доста дребничка  newsm78 96см. и 13кг. ,тази блузка може да ми е за ориентир,като цяло какъв размер да поръчам  Hug
Аз бебешката колекция на Теско,някои има ли впечатления,реалните размери,отговарят ли на тези в таблицата за оразмеряване?

# 38
# 39
  • Златна Добруджа
mentina,може ли размер на тази блузка- http://www.clothingattesco.com/girls/Disney-Double-layer-top/invt/kc021663
И аз се колебая,между 2-3 и 3-4 г. Дъщеря ми е на 3г,но е доста дребничка  newsm78 96см. и 13кг. ,тази блузка може да ми е за ориентир,като цяло какъв размер да поръчам  Hug
Аз бебешката колекция на Теско,някои има ли впечатления,реалните размери,отговарят ли на тези в таблицата за оразмеряване?

galka77, за нейните размери вземи 2-3  Peace Моята дъщеря е на 3,2 год., 15 кг и 100 см, и 3-4 й е голяма  Peace

# 40
Имате ли наблюдения Теско с какво пращат(Роял мейл,ДЧЛ..)?!И тракингът ,който дават в статуса на поръчката след като е изпратена,може ли да се проследи някъде?Вече с втори курс на Емпреса ми липсва поръчката,затова се чудя как да я издиря, и дали изобщо е при тях...
Ако не се лъжа пращат с Хермес. Влез си в поръчката и цъкни на тракинг номера, който се намира срещу всеки артикул в кошницата.  Peace
Уффф...ама хич не ме бива в обясненията. Дано ме разбра  ooooh!

Редакция: https://www.hermes-europe.co.uk/

Проследих я,благодаря ти.На адреса им е била 4 дни преди курса...хмм! Thinking

# 41
galka77, за нейните размери вземи 2-3  Peace Моята дъщеря е на 3,2 год., 15 кг и 100 см, и 3-4 й е голяма  Peace

Много ти благодаря   bouquet
Бях се насочила към3-4-г. май се подведох от коментарите за якето на точки(за което се казва,че е умалено) Добре,че попитах  ooooh!
Тя всъщност е на 3.3г. но е категория бълха  Laughing

# 42
  • София
Имате ли наблюдения Теско с какво пращат(Роял мейл,ДЧЛ..)?!И тракингът ,който дават в статуса на поръчката след като е изпратена,може ли да се проследи някъде?Вече с втори курс на Емпреса ми липсва поръчката,затова се чудя как да я издиря, и дали изобщо е при тях...
Ако не се лъжа пращат с Хермес. Влез си в поръчката и цъкни на тракинг номера, който се намира срещу всеки артикул в кошницата.  Peace
Уффф...ама хич не ме бива в обясненията. Дано ме разбра  ooooh!

Редакция: https://www.hermes-europe.co.uk/

Кой посредник си използвала, че и ан мен така една поръчка, която е била доставена преди курса не е пристигнала все още.

# 43
  • София
Аз нямах късмет с поръчките от Теско  Rolling Eyes Моля някой от успелите да ми драсне на лични и да ме приюти в неговата поръчка  Hug

# 44

......

Кой посредник си използвала, че и ан мен така една поръчка, която е била доставена преди курса не е пристигнала все още.

Емпреса..

Общи условия

Активация на акаунт