Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 389
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • Балчи-Варна
добро утро,днес за пръв път ще пускам поръчка и искам да ползвам  Емпреса  за транспорта  http://www.empresa.dir.bg/_wm/pbasic/?df=186
но тук ,където са написали адреса си няма пощ.код на града който са дали?-дали някой може да ми помогне?

# 361
  • into the blue
Name on card as it appears on your card:  на това място при плащането в Теско какво трябва да се напише?

Името на картата,напр. Виза или както решиш да я кръстиш.  Laughing
gul4i,кода е  RM10 8QR.

# 362
Момичета дайте размерчета на панталонче или дънки от теско 2-3 или 3-4  Praynig
Размери 3/4год: талия 25см, дължина 58см, от чатала 36 см, връвчиците за съжаление са декоративни.
http://nilata.snimka.bg/hobby/drehi-ot-angliya.528198.20522682

# 363
Искам да попитам,ще  правя поръчка от Теско и искам да ползвам Габко,преди да направя поръчката ли трябва да им изпратя формата за заявка или когато я пусна от сайта. Досега не съм ползвала посредник, и не ми е много ясно. Благодаря на отзовалите се

# 364
  • София
Искам да попитам,ще  правя поръчка от Теско и искам да ползвам Габко,преди да направя поръчката ли трябва да им изпратя формата за заявка или когато я пусна от сайта. Досега не съм ползвала посредник, и не ми е много ясно. Благодаря на отзовалите се
В Теско приемат и БГ карти, и напоследък почти всички поръчки минават. Може д ги използваш само като транспортна услуга, освен ако нямаш кредитна карта де Simple Smile

# 365
  • Wolwedans

А за момиче 76см от този тип панталони кой размер да поръчам 9-12 или 12-18
http://www.clothingattesco.com/girls/Cherokee-Roll-up-cargo-pant … ls-girls-ages-1-7
Синът ми е висок 79-80 см. и дрешките размер 12-18 са му големички, панталончетата ги застъпва все още, но нека майките на момиченца да кажат...

Моля ви препоръчайте ми ватирани панталони и дънки за момченце 12-18, които да са подходящи за студено време Hug

# 366
И аз пак да помоля за размер на панталон от Теско размер 6-7 години.

http://jen04.snimka.bg/children/tesco.522959.19932923
талия - 29 см.
вътрешен ръб - 45.5 см.
външен ръб - 66.5 см.

# 367
  • София
(7) Payment authorisation transaction declined.

Credit Card Not Authorised

Това ми изписва в теско като платя. Не ми приема картата ли!?

# 368
  • Бургас

Ако преди час си внесла пари по сметката си може затова да е. Аз преди време имах същия проблем, внесох пари по картата си и след половин час се пробвах да пусна поръчка и ми изписваше същото съобщение. Изчаках 3 часа и успях да пусна поръчка Peace която вече е при мен Laughing

Така сега един дъвкан въпрос предполагам - Останаха ли посредници, които не взимат за доставка на анг. адрес от Некст? и ако да моля споделете кои са Praynig

# 369
  • София
Благодаря maya_76    bouquet  Дано да е това проблема  Praynig
Една позната поръчва с Алмуз от некст. Те не взимат доставка до англ.адрес

# 370
  • Бургас
Оф много се чудя дали да се пробвам пак с Теско, първия път нещо не ме харесаха и ми отказаха поръчката,дали има смисъл да упорствам? Картата ми е Виза Електрон на ПИБ

# 371
  • София
Като цяло Виза Електрон нещо не я харесват като карта.

# 372
 Снощи получих SMS от Габко да си получа пратката днес. Тя е от 13.09.

# 373
  • София
добро утро,днес за пръв път ще пускам поръчка и искам да ползвам  Емпреса  за транспорта  http://www.empresa.dir.bg/_wm/pbasic/?df=186
но тук ,където са написали адреса си няма пощ.код на града който са дали?-дали някой може да ми помогне?

Маркирай текста  ще ти изпише адреса -  не се вижда  нормално Mr. Green незнам защо си крият инфото така но половината им информация се вижда след като се маркира текста.

Street Address -- Empresa Mail 335-351 Rainham road south - моля попълнете всичко, както го виждате изписано, много е важно!

Town / City -- Dagenham

County / State -- Essex

Postcode / Zip code --  RM10 8QR

Габко са ми пратили вчера  мейл, че поръчката ми е при тях има няма  няколко часа след като помръкнах тук.  Crazy

# 374
  • София

Ако преди час си внесла пари по сметката си може затова да е. Аз преди време имах същия проблем, внесох пари по картата си и след половин час се пробвах да пусна поръчка и ми изписваше същото съобщение. Изчаках 3 часа и успях да пусна поръчка Peace която вече е при мен Laughing

Така сега един дъвкан въпрос предполагам - Останаха ли посредници, които не взимат за доставка на анг. адрес от Некст? и ако да моля споделете кои са Praynig

Римини не взимат пари за доставка от Некст до УК адрес Peace

Общи условия

Активация на акаунт