Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 345
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
по-скоро е уголемено, но зависи от конкретните модели
за това- питай за конкретен продукт, който го има ще ти отговори

ОК
http://www.clothingattesco.com/boys/Cherokee-Hooded-camouflage-j … et/invt/af021003a
това яке ме интересува....момчето ми е 120 високо и е почти на 7г. За кой размер е според вас.

# 406
  • София
ОК
http://www.clothingattesco.com/boys/Cherokee-Hooded-camouflage-j … et/invt/af021003a
това яке ме интересува....момчето ми е 120 високо и е почти на 7г. За кой размер е според вас.
Не мога да преценя дали е умалено,защото взех по-голямо,отколкото ни трябва.Ще ти дам размерите на 5-6 години,дано се ориентираш:
ширина-44 см
дължина-48 см
дължина от подмишница-25 см
ръкав отгоре-44 см,от подмишница-30 см
Според мен не е подходящо за зима,не е ватирано,това го казвам в случай,че мислиш да го поръчваш за зимно.На 22 страница от темата сложих снимки,ако искаш да го видиш как изглежда  Peace

# 407
  • Бургас
имаме такова размер 5-6, сина ми е 110 см - 6г, добре му е
а за нашата зима на морето ще стане, дебеличко ми изглежда, макар и без поларена подплата

# 408
а за нашата зима на морето ще стане, дебеличко ми изглежда, макар и без поларена подплата

А предполагам и има пълнеж някакъв?!

# 409
mini_79   много ти благодаря   bouquet за инфото, вече и без друго ще ме гонят от вкъщи с този онлайн пазар, така че по-добре да не рискувам! 

# 410
  • Бургас

А предполагам и има пълнеж някакъв?!

има - да

# 411
mini_79   много ти благодаря   bouquet за инфото, вече и без друго ще ме гонят от вкъщи с този онлайн пазар, така че по-добре да не рискувам! 

а, споко те всички ни заплашват мъжете ни, но като огладнеят пак вадят картите  Mr. Green

# 412
Ето какво получих днес  Wink
Яке с пух  - размер Л. Страхотно е и съм мн доволна от придобивката на външен вид. Лекичко е и дано топли, защото съм адски зиморничава.
Ще топли и още как?!Че има ли нещо по-леко и по-топло,от яке с пух?
Честита придобивка и да си го носиш с кеф!

# 413
  • Русе, София
Четох, че много коментираното яке на точки от Теско е умалено. Дъщеря ми е слаба, висока 103 см, бихте ли ме посъветвали какъв размер да поръчм - 4/5 или 5/6.

# 414
  • София
Ето какво получих днес  Wink
Яке с пух  - размер Л. Страхотно е и съм мн доволна от придобивката на външен вид. Лекичко е и дано топли, защото съм адски зиморничава.
Ще топли и още как?!Че има ли нещо по-леко и по-топло,от яке с пух?
Честита придобивка и да си го носиш с кеф!
Благодаря ти, sansil   Hug Още от началото на август месец го бях харесала.

# 415
  • София
А как се пазарува от getthelabe, става ли с БГ карти  Rolling Eyes

# 416
didavas  какъв номер са ботушките на мини маус ? ако са 9 или 10 би ли ми измерила стелката
благодаря

# 417
  • София
А как се пазарува от getthelabe, става ли с БГ карти  Rolling Eyes
Чрез посредник - доколкото знам, не приемат БГ карти.

Да споделя впечатления и за жълтото якенце на Некст, с размер 3-4 год. Цветът ми се искаше да е с идея по-ярък, но е уникално като качество за парите си. Има светлоотразителни ленти до ципа, много е плътно и ще е перфектно за зимата.
Ботушките също са разкошни - 9 номер. Имат пухкава подплата и на стелката, мекички - ще са ок за сух студ. От естествена кожа са  Peace Мисля, че това моделче е актуално още от мин година.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 09:44 от Aganka

# 418
  • София
Дами, много моля за помощ! Нямам време да изчета всичко, извинявам се ако досаждам.

Искам да поръчам едни обувки от е-бей, но не доставят на бг-адрес. Как да стане да ги купя и да ги получа през някоя фирма за доставки? Писах на Емпреса, но не ми отговарят, а търга изтича. Направо ги плащам, като давам техния адрес с моето име ли? А как ще ги получа и по какъв начин ще платя на фирмата? Нищо не схванах от сайта им, а нямам време да се ровя много във форума.
Помагайте , моля ви!

# 419
Момичета да сте мяркали някъде такива кутии но в по-свежи цветове  http://direct.asda.com/Set-of-2-Storage-Boxes/002037884,default,pd.html

Общи условия

Активация на акаунт