Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 342
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
aunt Ogg ,
пращай ги на техен адрес с твоето име. Peace

# 421
Здравейте, ще може ли някой да ми даде размери на това яке от Теско номер 9/10 http://www.clothingattesco.com/ages-5-13-schoolwear/Boys-Puffa-c … ys-boys-ages-5-13? Синът ми е на 7 години, 130 см и се притеснявам да не му е много голяма, а номер 7/8 обикновено му е малък /в случая не е и наличен/. Мерси

# 422
Дами, много моля за помощ! Нямам време да изчета всичко, извинявам се ако досаждам.

Искам да поръчам едни обувки от е-бей, но не доставят на бг-адрес. Как да стане да ги купя и да ги получа през някоя фирма за доставки? Писах на Емпреса, но не ми отговарят, а търга изтича. Направо ги плащам, като давам техния адрес с моето име ли? А как ще ги получа и по какъв начин ще платя на фирмата? Нищо не схванах от сайта им, а нямам време да се ровя много във форума.
Помагайте , моля ви!
Така направи-техния адрес-твоето име и после ще се разправяш с емпреса.

# 423
Здравейте,
може ли някой да ми каже Gab_Co кога ще раздават пратките?

# 424
  • София
Благодаря ви! Дано нямам проблеми, после ще се похваля.  Sunglasses

# 425
mini_79   много ти благодаря   bouquet за инфото, вече и без друго ще ме гонят от вкъщи с този онлайн пазар, така че по-добре да не рискувам! 

а, споко те всички ни заплашват мъжете ни, но като огладнеят пак вадят картите  Mr. Green
Joy Joy Joy
А като им стане и студено съвсем започват да омекват. Wink

# 426
По сайтове не, в джимбото МНОГО (в пловдивското)

# 427
по последни данни- Не, но не пречи да се пробва
най-много да ти ги блокират  Simple Smile

Ако не приемат картата Matalan блокират по 1 лира, така че нищо не пречи да се опита. Аз не успях с Мастър кард на ДСК.

Последно това яке: http://www.clothingattesco.com/menswear/F+F-Bomber-jacket/invt/e … catgsale,men-sale
има ли вътре дебела подплата или е пролетно/есенно? И някой има ли Л, ХЛ размери?

# 428
Здравейте, ще може ли някой да ми даде размери на това яке от Теско номер 9/10 http://www.clothingattesco.com/ages-5-13-schoolwear/Boys-Puffa-c … ys-boys-ages-5-13? Синът ми е на 7 години, 130 см и се притеснявам да не му е много голяма, а номер 7/8 обикновено му е малък /в случая не е и наличен/. Мерси
Сина ми е на 7 год. висок 132см-поръчах му 7-8 и му е точно,ако реши да расте много тази зима може да не го носим до пролетта-съветвам те да поръчаш 9-10 год
Четох, че много коментираното яке на точки от Теско е умалено. Дъщеря ми е слаба, висока 103 см, бихте ли ме посъветвали какъв размер да поръчм - 4/5 или 5/6.
[/quote

Моята е също 103см поръчах й 4-5годмисля,че е по-добре и ти да поръчаш този  размер.
Ето и снимки http://nikol7kiko.snimka.bg/other/pokupki.519023.20398063

# 429
Здравейте,
може ли някой да ми каже Gab_Co кога ще раздават пратките?

Вчера и днес има раздаване ( днес от 18ч.-20ч. ) на адрес Филип Кутев 5

# 430
Aganka  , удобно ли ти е да измериш дължината на стелката на сивите ботушки . От миналата година имаме кафяви 7мица, сега се чудя 8 или 9 да поръчам

# 431
  • София
Някой питаше за Мадъркеър, на 24.09 поръчах с Виза електрон на ДСК, днес ми пратиха писмо, че поръчката ми е изпратене и ще пристигне на 29.09. Поръчах на адреса на Емпреса. Надявам се да съм помогнала. Simple Smile

# 432
Момичета опитвам се да направя поръчка от Теско ....с дебитна Виза от Експресбанк, но не ми я приема. Има ли някой който е плащал с такава карта. Пиша моето име за получател, адреса на Емпреса и име на картодържател моето.

# 433
  • Плевен
Теско май не приемат особено Виза електрон. Повечето отказани поръчки са с такива карти. Аз онзи ден поръчах с кредитна Виза на Пиреос и вече ми е изпратена поръчката.

# 434
  • Русе, София
Момичета може ли отново да помоля за съвет кой размер да взема от якето с точките на Теско. Пишеше, че е умалено. Дъщеря ми е слаба и висока 103 см, колебая се между 4/5 или 5/6.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт