Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Пишете моля с карти от кои банки приемат от Теско.....
Благодаря
  Аз съм с виртуална виза на ДСК и нямам проблем  Peace

# 451
Hope, не бързам чак толкова с поръчката, така че ще чакам да споделиш впечатления за дрешките от Некст  Simple Smile
Получих ги. Според мен си отговарят на размера. Но имай предвид, че Ема е вече 10 кг. Wink  След месец, когато стане на 9м и малко, ще са и съвсем добре.  Само пижамките са лееко уголемени, но много малко. Като имам предвид, че ще се посвият, също ще си отговарят на размера.
Ако изчакаш още малко, ще пусна снимки. Wink

Благодаря момичета за отговорите! Вече втори ден пиша мейли и  звъня на сайта за тракинг номер. Мотат се нещо. Дали ме залъгват, или наистина не могат да го изровят два дни.... Истината е, че без този номер, от пощата нищо не могат да сторят.  Tired

# 452
  • Варна
Чудя се дали да пробвам да пусна от Теско, имам и в паундове карта, и в левове. Виза електрон на ПИБ са и двете.
Дали ще стане? Confused
Не съм поръчвала от тях ако има значение.

# 453
Ще помоля ако някой има обувчици на тази марка да ми измери стелка,тъй като се притеснявам 8,5 да не ни е малко  Praynig
http://www.amazon.co.uk/Ciao-Bimbi-Toddler-Gattona-20907-17/dp/B … 692598&sr=1-3
Ако не се лъжа някой беше поръчвал тези обувчици Thinking
И как да проверя дали доставят до БГ и колко е доставката? Rolling Eyes

# 454
Пак аз и дертовете ми. Очевидно трябва по-хард да се действа. След много хаплив мейл от моя страна, в който изрично упоменавам, че много потребители очакват отзиви от мен за сайта и губят клиенти с мудното си обслужване, най-сетне получих тракинг-а!  Twisted Evil
Оказва се, че пратката ми отлежава в София от 16-ти!!!!
Утре ще сцепя задниците на бг пощи! #Cussing out Изправиха ме на нокти тъпанарите! Тъкмо за кръщенето на детето - да остане без дрехи, полудях тези два дни! Close

# 455
  • София
Здравейте мами,
И моята поръчка от вчера от Теско е Despatched. Обаче, ми е отказано едно от якенцата за бебка. Моля, ако някой пуска поръчка от Теско да ме включи с едно яке за малката. Praynig Много, много моля! Hug
Diatod, аз поръчвам с Виза на Уникредит Булбанка и до сега имам две успешни поръчки.

# 456
Здравейте мами,
И моята поръчка от вчера от Теско е Despatched. Обаче, ми е отказано едно от якенцата за бебка. Моля, ако някой пуска поръчка от Теско да ме включи с едно яке за малката. Praynig Много, много моля! Hug
Diatod, аз поръчвам с Виза на Уникредит Булбанка и до сега имам две успешни поръчки.

А ако е налично има ли някаква друга причина да е отказано  newsm78

# 457
[Да споделя впечатления и за жълтото якенце на Некст, с размер 3-4 год. Цветът ми се искаше да е с идея по-ярък, но е уникално като качество за парите си. Има светлоотразителни ленти до ципа, много е плътно и ще е перфектно за зимата. ]

Aganka , ти кой размер поръча?Би ли могла да измериш якенцето , защото моят син е висок 102 см , и се колебая между 3-4 и 4-5 !

# 458
  • София
Здравейте мами,

А ако е налично има ли някаква друга причина да е отказано  newsm78
Когато го поръчвах беше налично, а сега вече го няма в нейния размер.  Sad

# 459
  • София
Мерси   bouquet

Успях току що да пусна от Теско  Grinning Парите ми ги блокираха веднага. Сега да чакам мейл, нали?

дам, или на сайта стауса да ти стане диспачт Peace

Малко след като пуснах поръчката са ми изпратили мейл с номера на поръчката, артикулите, сумата. Това ли е, което чакам или не?

# 460
  • София
Мерси   bouquet

Успях току що да пусна от Теско  Grinning Парите ми ги блокираха веднага. Сега да чакам мейл, нали?

дам, или на сайта стауса да ти стане диспачт Peace

Малко след като пуснах поръчката са ми изпратили мейл с номера на поръчката, артикулите, сумата. Това ли е, което чакам или не?
Не, трябва да очакваш утре мейл с текст Clothing at Tesco despatch confirmation - номера на поръчката и subject на мейла Your order is on its way. Успех!  Hug

# 461
И аз имам един отказан артикул(от вчерашната поръчка),който си беше наличен при поръчката... Още след няколко часа ми пратиха мейл с който ме уведомиха,че няма да ми го пратят,а днес  ми диспачнаха другите неща.
Напоследък се забелязва много по-бърза работа от тяхна страна...да се учуди човек  Simple Smile

# 462
  • Варна
"В момента в ДЕБЕНХАМС има добро намаление!
Не може да се плаща с бг карта, но алтернатива има"

Shivani, аз имам 2 успешни поръчки от Дебенхамс с виза на ДСК  Peace

# 463
# 464
  • Асеновград
maeva0959 ,Моля те кажи ми с кои потничета ти махна доставката  Praynig Praynig Моята поръчка е голяма-над 100 паунда,и въпреки това не ми маха доставката ,и много ме е яддд

Общи условия

Активация на акаунт