Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 297
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ще помоля ако някой има обувчици на тази марка да ми измери стелка,тъй като се притеснявам 8,5 да не ни е малко  Praynig
http://www.amazon.co.uk/Ciao-Bimbi-Toddler-Gattona-20907-17/dp/B … 692598&sr=1-3
Ако не се лъжа някой беше поръчвал тези обувчици Thinking
И как да проверя дали доставят до БГ и колко е доставката? Rolling Eyes
Аз ги чакам  8.5 номер само,че в черно до петък трябва да дойдат.Тези се доставят само за Англия не може до Бг. директно,но пък доставката до UK адрес е безплатна.Ако не ти е късно ще ти дам инфо като дойдат.

# 481
  • София
Момичета с БГ-карта може ли да се поръчва от този сайт и имат ли доставка до тук
www.getthelabel.com

Не, не може с Бг карта. Само с услугите на посредник!

# 482
Dzuls ще съм безкрайно благодарна   bouquet
Не ми е спешно,ще чакам Peace

# 483
  • София
Dzuls ще съм безкрайно благодарна   bouquet
Не ми е спешно,ще чакам Peace
Щом дойдат веднага ще пиша  Peace

# 484
  • София
Моята одисея с Габко продължава. Вчера им писах на мейла ... Яд ме е, че нещата които съм поръчала ми трябват, ...
IONbonbon, нямаш основание да се притесняваш. Щом ти пристигне поръчката, ще се обадят. Всички, които пазаруваме по този начин, сме се научили да чакаме. А колкото до гъбко - ползвам ги от повече от година и не е имало случай да са некоректни.  Peace

# 485
  • София
А кой е кодът за Теско, който дава допълнителните 20 % отстъпка?  Hug
Намерих го

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 09:10 от emy_emy

# 486
Ще помоля ако някой има обувчици на тази марка да ми измери стелка,тъй като се притеснявам 8,5 да не ни е малко  Praynig
http://www.amazon.co.uk/Ciao-Bimbi-Toddler-Gattona-20907-17/dp/B … 692598&sr=1-3
Ако не се лъжа някой беше поръчвал тези обувчици Thinking
И как да проверя дали доставят до БГ и колко е доставката? Rolling Eyes
Аз ги чакам  8.5 номер само,че в черно до петък трябва да дойдат.Тези се доставят само за Англия не може до Бг. директно,но пък доставката до UK адрес е безплатна.Ако не ти е късно ще ти дам инфо като дойдат.
И аз си харесах обувки на тази марка и искам да знам дали си отговарят.

# 487

...за жълтото якенце на Некст...Aganka , ти кой размер поръча?Би ли могла да измериш якенцето , защото моят син е висок 102 см , и се колебая между 3-4 и 4-5 !
Поръчах размер 3-4 год - след малко ще добавя размери. Синът ми е 101 см висок, 15 кг и му е малко големичко, така че предполагам 3-4 ще е ок и за твоето детенце. Размери: Дължина, мерена от врата 47-49 см (отзад е по-дълго), ширина 40 см, Ръкав, мерен от края на рамото 34-38 см (38 см е с ластика, а той може да се скрие) СНИМКИ
[/quote]

Много благодаря за размерите.Наистина  размер 4-5 щеше да е огромно.

# 488
divya.  и аз се интересувам от ботушките на пепа пиг ако може да измериш стелката  Hug
здравей стелката е 18.3см  И аз имам проблеми с гъбко 1 пакета ми от ибей го нямаше 2 поредни курса което ме усамни после казаха,че пристигнал и ми го пратили по пощата с наложен платеж така  неможе да се загуби ,вече 3 седмица ходя по пощите да го търся няма казаха ми да питам подателя за бар-кода  улучих една вечер гъбко на скайпа и ги питах,но и така не ми отговориха от 10 дена немога да ги видя на скайпа какво става незнам сега чакам още 3 пакета  трябваше да са в този курс преди няколко дена  ,но нямам известие и още не съм ги питала ще ичакам другия курс кога е незнам  Thinking според мен са ми загубили пакета и не смеят да ми кажат .,на някой губили ли са нещо гъбко

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 13:06 от divya.

# 489
divya.  и аз се интересувам от ботушките на пепа пиг ако може да измериш стелката  Hug
здравей стелката е 18.3см  И аз имам проблеми с гъбко 1 пакета ми от ибей го нямаше 2 поредни курса което ме усамни после казаха,че пристигнал и ми го пратили по пощата с наложен платеж така  неможе да се загуби вече 3 седмица ходя по пощите да го търся няма казахами да питам подателя за бар-кода  улучих една вечер габко на скайпа и ги питах,но и така не ми отговориха от 10 дена немога да ги видя на скайпа какво става незнам сега чакам още 3 пакета  трябваше да са в този курс преди няколко дена  ,но нямам известие и още не съм ги питала ще ичакам другия кур кога е незнам  Thinking според мен са ми загубили пакета и не смеят да ми кажат .на някой губили ли са нещо гъбко

Имам една молба. Използвай точки, запетайки и главни букви за начало на изречение. Освен това има едно бутонче за проверка на правопис. Много трудно беше да схвана какъв е въпросът ти.

Иначе - не, не са ми губили пратка. Имам непристигнали на адреса неща, за които съм получавала рефънд от продавача след диспут.

# 490
Момичета,в New Look може ли да се плаща с Пей Пал?Не намирам никъде информация.Искам да поръчам едни неща,а без ПейПал малко ме е страх. Rolling Eyes

# 491
  • София
Момичета,в New Look може ли да се плаща с Пей Пал?Не намирам никъде информация.Искам да поръчам едни неща,а без ПейПал малко ме е страх. Rolling Eyes

Може  Peace

# 492

Може  Peace
Супер!Благодаря ти много!  bouquet
Прочетох по-назад,че пристигат за 3-4 дни.
При теб така ли беше?

# 493
Код за безпл. доставка за Debenhams: SHM2
За намаленията, важи до 03.10

# 494
Здравейте, да питам че вече 2 пъти купувам и не уцелвам    Embarassed     искам да взема маратонки на моя малък юнак но сме с висок свод което ме затруднява в избора( р-р ни е C6), а още повече че искам маратонките да са с мека подметка, дали някой от вас е взимал такива или знае. Ако може да ми помогнете, може и на лични     Praynig

да си подбутна запитването  ако може ето тези маратонки:  http://www.sportsdirect.com/nike-lykin-09-infants-025141?colcode=02514144

ако ги има някой да сподели, подметката дали е мека ( има маратонки с много твърда подметка затова питам ) 

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 14:49 от kate-rina

Общи условия

Активация на акаунт