Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 306
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив

Страхотни покупки! Със здраве да си ги носите!  Peace

# 466
  • София
Aganka  , удобно ли ти е да измериш дължината на стелката на сивите ботушки . От миналата година имаме кафяви 7мица, сега се чудя 8 или 9 да поръчам
madnez, Стелката е 17.5 см, а подметката - 19 см точно; височина, мерена с подметката - 17 см  Peace
...за жълтото якенце на Некст...Aganka , ти кой размер поръча?Би ли могла да измериш якенцето , защото моят син е висок 102 см , и се колебая между 3-4 и 4-5 !
Поръчах размер 3-4 год - след малко ще добавя размери. Синът ми е 101 см висок, 15 кг и му е малко големичко, така че предполагам 3-4 ще е ок и за твоето детенце. Размери: Дължина, мерена от врата 47-49 см (отзад е по-дълго), ширина 40 см, Ръкав, мерен от края на рамото 34-38 см (38 см е с ластика, а той може да се скрие) СНИМКИ

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 22:40 от Aganka

# 467
maeva0959 ,Моля те кажи ми с кои потничета ти махна доставката  Praynig Praynig Моята поръчка е голяма-над 100 паунда,и въпреки това не ми маха доставката ,и много ме е яддд
охххх да,знам им номерата....
и на мен в една по-предна поръчка ми начисли доставка,а сумата беше доста по-голяма...
В миналата пък не ми даде кода за -20%...  Crazy
а в днешната го хвана... Rolling Eyes
Заповядай : http://www.clothingattesco.com/ages-13-14-boys-clothing/3-Pack-v … oys-boys-ages-1-7  Hug

# 468
  • Асеновград
Нее,не ми я маха тази доставка  #Cussing out
Благодаря ти все пак  Hug,  другия път дано ми я махнат.

# 469
Пробвай с чорапките. При мен я маха, като ги сложа тях. Ей сега ще ти изровя линк.
Ето ги: http://www.clothingattesco.com/girls/2-Pack-ankle-socks/invt/ab0 … k-to-school-girls

# 470
Красиииии, сигурна ли си, че не я махат
в профила ли си си, виждаш ли всички отстъпки
дава ги на чекаут

# 471
# 472
Момичета с БГ-карта може ли да се поръчва от този сайт и имат ли доставка до тук
www.getthelabel.com

# 473
  • Асеновград
Алекс1,благодаря,но пак не ми я маха  Rolling Eyes Наистина странна работа..

mini_79,в профила съм,давам на checkout, дава ми с колко ми намаля 1 път с 20%,и още 1 път с 20 %,и на доставка си стоят 3,95   Crossing Arms

# 474
  • Плевен
Пробвай с чорапките. При мен я маха, като ги сложа тях. Ей сега ще ти изровя линк.
Ето ги: http://www.clothingattesco.com/girls/2-Pack-ankle-socks/invt/ab0 … k-to-school-girls
Aз ги поръчах тези чорапи, но не ми е махната доставката. Обаче ми направи впечатление, че с тях отстъпката ми стана много повече. Преди да ги спожа сумата ми беше 30,85 паунда, а като ги сложих в кошницта стана 27, 60.

# 475
divya.  и аз се интересувам от ботушките на пепа пиг ако може да измериш стелката  Hug

# 476
Красиии, те си стоят, но дефакто ги има описани дискаунтите отделно /сложих няколко произволни артикула/

Promotions included

Exclusive 20% off your order 13.12 Pounds

Free delivery when you spend £50 or more 3.95 Pounds

20% off clothing until 4th October - 16.40 Pounds

# 477
Момичета, вие май не четете...
Значи - когато плащате в Теско, на първия ред ви пише пълната сума за плащане.
На втория ред пише доставката - 3.95.
На третия ред, където е discount - това е отстъпката.
И накрая, на четвъртия ред ORDER TOTAL: (including £2.49 VAT) - това е общата сума, която ще платите.

Отдолу, обаче има пояснение: В моя случай изглежда така:

Promotions included
Free delivery 3.95 Pounds - безплатна доставка на стойност 3.95 /тя се вади от общата сума на поръчката, вкл. доставката/
Exclusive 20% off your order 4.40 Pounds - 20% - кодът за 20% отстъпка
20% off clothing until 4th October - 5.50 Pounds - още 20% намаление от вече намалената с горния код цена или това е намалението от тяхната промоция, която важи до 4-ти октомври

# 478
  • София
Моята одисея с Габко продължава. Вчера им писах на мейла - не отговориха, вечерта на скайп пак не отговориха. Днес привечер звъннах на телефона - отговори ми, че е в колата и не може сега да ми даде информация, защото няма достъп и обеща да ми пише на пощата. От 17:00ч до сега нищо. Надявам се утре да ми пише. Яд ме е, че нещата които съм поръчала ми трябват, а пари не съм дала.

# 479
  • Асеновград
Благодаря ви,момичета  Hug Наистина съм се заблудила.Разликата ми се получава от едно друго нещо.  Embarassed  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт