Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 095
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Препоръчайте ми посредническа фирма.Четох ги всичките и пак не мога да се ориентирам коя да ползвам.
Пазарувам от ибей и аз си плащам пратките.

# 706
Didka_b извинявай за глупавия въпрос,но цените в сайта който си показала в Паунди ли са?

Да, в паунди са Peace

Доставката е 3,90 лири, а с кода, който сложих 1304, ползвах 5 лири отстъпка

# 707
  • София
Препоръчайте ми посредническа фирма.Четох ги всичките и пак не мога да се ориентирам коя да ползвам.
Пазарувам от ибей и аз си плащам пратките.

Зависи от кой град си,
тук в София най-удобни са ГАБКО и ЕМПРЕСА!

# 708
  • София
Matia обувчиците от Амазон дойдоха,но са ми изпратили грешен номер вместо 8,5(26) за който искаше размери получиш 23 много ме е яд  #2gunfire ,защото са много сладки и вече не са налични в сайта.Стелката няма смисъл да ти меря,но ги снимах да ги видиш.Добре поне,че сандалите са номера който поръчах.Много са хубави едните са на Ricosta,а др. на Umi номер UK 9 http://dzuls.snimka.bg/other/amazon.538870.20895905

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 18:10 от Dzuls

# 709
  • Пловдив
Здравейте, мисля че някой беше питал за тези якенца, но не видях отговор след това   newsm78, да запитам и аз ако някой ги е получил за отзиви и още нещо каква е разликата м/у padded jacket i padded coat ето:  http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/younger-boys/coats- … 3,default,pd.html
http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/younger-boys/coats- … 1,default,pd.html благодаря предварително дано някой знае  Hug

Кате, второто го получих - хубаво и дебелко, от плат е отвън, другото мисля е повече шушляк отвън, но пак дебело изглежда  Peace

# 710
  • София
Знаете ли кога е дошъл последния курс на Гъбко и кога се очаква следващия? След миналия понеделник имало ли е раздаване на пратки?

# 711
Знаете ли кога е дошъл последния курс на Гъбко и кога се очаква следващия? След миналия понеделник имало ли е раздаване на пратки?
в четвъртък имах мейл, за изпращане на 1, но имах само един пакет и съм в очакване на другите  Peace

# 712
  • София
Вчера пуснах поръчка към ТЕСККО и още е със статус ин прогрес.Дано не ми я откажат. Поръчах от дамското яке 10 и като пристигне ако изобщо го пратят ще дам инфо.

# 713
Didka_b извинявай за глупавия въпрос,но цените в сайта който си показала в Паунди ли са?

Да, в паунди са Peace

А аз защо си мисля,че са в евро?
Поне аз като пазарувах от този сайт цените им бяха в евро,доставката 15 евро,но за първа поръчка ми намали с 10.
MyToys е немски сайт,няма логика да е в пауди Peace

# 714
Matia обувчиците от Амазон дойдоха,но са ми изпратили грешен номер вместо 8,5(26) за който искаше размери получиш 23 много ме е яд  #2gunfire ,защото са много сладки и вече не са налични в сайта.Стелката няма смисъл да ти меря,но ги снимах да ги видиш.Добре поне,че сандалите са номера който поръчах.Много са хубави едните са на Ricosta,а др. на Umi номер UK 9 http://dzuls.snimka.bg/other/amazon.538870.20895905
Ужас  Shocked Ако не мен се случи какъвто съм нервак ще си оскубя косата Mr. Green
Иначе са много красиви,ще ги поръчам пък дано ми изпратят верния номер Laughing

# 715
  • Пловдив

Да, в паунди са Peace

А аз защо си мисля,че са в евро?
Поне аз като пазарувах от този сайт цените им бяха в евро,доставката 15 евро,но за първа поръчка ми намали с 10.
MyToys е немски сайт,няма логика да е в пауди Peace
Освен май тойс е показала  и НиМ,за него е писала,че е в паунди. Peace

# 716
Права си,не съм обърнала внимание,извинения Embarassed  bouquet
А Н&М имат ли доставка до БГ?Или трябва да използвам посредник  Thinking

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 19:29 от Matia

# 717
Вчера пуснах поръчка към ТЕСККО и още е със статус ин прогрес.Дано не ми я откажат. Поръчах от дамското яке 10 и като пристигне ако изобщо го пратят ще дам инфо.
И аз вчера пуснах една , току що получих мейл,че е диспачната  Peace

# 718
  • София

Ще раздават на 05.10 и 06.10  Peace
Права си,не съм обърнала внимание,извинения Embarassed  bouquet
А Н&М имат ли доставка до БГ?Или трябва да използвам посредник  Thinking

Нямат доставка до БГ, с посредник - поръчах на 21.09 и днес имам мейл от Габко, че пратката ми е в София  Peace

# 719
здравейте момичета
искам да питам дали някой има тези ботуши
http://www.clarks.co.uk/find/product-is-20341659
стават ли за зимата, дали са достатачно топли и водонепромокаеми

Общи условия

Активация на акаунт