Знаете ли кого видях- 16

• 106 654
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Яяяя, този (или някой който изключително много прилича на него, но едва ли) съм го засичала в Коста под Черно море. Явно нямаше какво да прави, та седна, заразгръща някакъв спортен вестник, после започна да звъни по телефона, говореше високо, ще рече човек, че е на полето, не сред хора. Заприлича ми на онези скучаещи пенсионери, които преди се събираха до тотото на Полския център, за да обсъждат мачовете. Явно новата генерация бивши спортисти вече лапа мухите в Коста, както преди се събираха около Полския център и в кафенето на кукления театър.

# 286
  • Варна
Ах, какво говорите! Аз ако не видя Иво Димов поне веднъж на ден, денят ми не е същия  Cry
argun , Той е!

# 287
А Боян Илиев мяркате ли, варненките?

# 288
  • София
В книжарница близо до театър"Зад канала" засякох Александър Кадиев-актьор и син на Катето Евро.Купи си набързо някаква голяма,тежка книга,мисля енциклопедия да е била..

# 289
Яяяя, този (или някой който изключително много прилича на него, но едва ли) съм го засичала в Коста под Черно море. Явно нямаше какво да прави, та седна, заразгръща някакъв спортен вестник, после започна да звъни по телефона, говореше високо, ще рече човек, че е на полето, не сред хора. Заприлича ми на онези скучаещи пенсионери, които преди се събираха до тотото на Полския център, за да обсъждат мачовете. Явно новата генерация бивши спортисти вече лапа мухите в Коста, както преди се събираха около Полския център и в кафенето на кукления театър.

Той всеки ден е там и само това прави........

# 290
  • Варна
А Боян Илиев мяркате ли, варненките?
Ми не, то като видим Иво Димов и забравяме всички останали. Пускам ви едно интервю с него да се посмеете  и спирам да спамя  Peace
http://www.sportal.bg/news.php?id=65665

# 291
Намерих си разтуха за вечерта, то задълбочено четене се иска.

6. Как една жена може най-лесно да стигне до сърцето ви?

- "Жената е като разлюлян покров над водите над плитка река". Това го е казал Ницше, а аз съм казал, че жената е като вода, тече и все я има! В този живот жената трябва да се приема като субстанция на неизмеримото, като външност и като константа на всичко изящно, но все пак тя трябва да бъде правилно насочена в презумция на обща взаимозаменяемост с мъжа. Жената е това, което казват философите, че липсва като брънка между маймуната и човека. Но жената е тази слуз в живота, която помага на мъжа да остава след себе си само красиви и еволюционни неща. Докато свят светува жената ще бъде този феномен, който помага на света да бъде по-стилен, по-сърцераздирателен и по-жесток, за жалост.

Shocked

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 21:53 от инфантилна

# 292

Той всеки ден е там и само това прави........
А другото му изпълнение е на кафето на Одесос да грабне дистанционното и да пусне на някой мач, да коментира така, че всички да го чуят и да си почесва корема Sick

# 293
Олеее момичета, добре сте вие! Аз този толкова много пъти съм го засичала, че си мислех, че е част от пейзажа... А той бил и звезда  Mr. Green
Значи мога да се запиша няколко стотин пъти... и аз поне по веднъж на ден (а понякога и повече) съм го виждала около Княз Борис  Peace

# 294
Предлагам да му организираме общонационален фен-клуб  hahaha

# 295
Да може и на тези които тайно го желаят, тази статия ме уби, няма такъв изказ hahaha

# 296
Представяте ли си интервюиращият как се е чувствал, дано е било писмено  Grinning Аз ще се запиша във фен клуба, само заради интервюто:)

# 297
Сега миличкото ме светна, че това не било първото подобно негово интервю  tooth

# 298
Иво Димов вече е звезда и в БГ мама, утре като пише за него по пресата, че го коментираме ще искам да ме почерпи по едно капучино в Коста hahaha

# 299

Крайно време е  Mr. Green
След като прочетох интервюто на Мариша, вече няма друга звезда по земното кълбо, пред която да се прехласвам повече... това за липсващата брънка между човека е маймуната и за жената - тази слуз на живота, трябва да бъде канидатирано за Нобелова награда...

ПП - и интервюиращият не е много у ред - "Ексцентричният халф, който е обличал екипите не само на Спартак (Варна), ЦСКА и китайския Ченгду, но и на всички дизайнери от световна величина...", това може да го напише само спортен журналист.

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 11:07 от argun

Общи условия

Активация на акаунт