Знаете ли кого видях- 16

• 106 455
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
Андреа в салон "Фетиш" много зле изглежда и се пренася повече от необходимото; Мария Илиева в "Панорама"-та на Кемпински;и пак там Лора Видинлиева-определено е отслабнала много и изглежда чудесно.

# 691
Дъщерята на Искра Радева,това момиче е 38 килограма макс и е меко казано ужас от корекции в лицето,иначе беше хубаво облечена.
i tova za podigravka li e doh
Къде видя,че се подигравам бре моме,че чак се пляскаш по главата Rolling Eyes Tired
Просто коментирах,че наистина е ужасно слаба и може да вземе да хапва повечко...

Аз пък за нея мисля, че просто иска да е слаба ! Thinking

# 692
  • София
В Централ Мол във Велико Търново беквокалистите от "Шоуто на Слави" Борис Солтарийски и Нели Петкова. Тя с огромни слънчеви очила на закрито, с добре поддържана коса, слабичка, той със супер смешна шапка, която му беше малка и носеше някакви чанти с покупки.

# 693
Най-накрая и аз да видя някой известен.  Laughing Обикалям като кон с капаци и рядко ми се случва.  Laughing
Та, видях Тома и Албена Михова в Сердика. Бяха хванати за ръка. Симпатяги са и двамата. Задържах по-дълго погледа си върху тях като се разминавахме. Засякоха ни се погледите  и ми стана кофти след това .  Blush Какво ли е да си известен и всеки да те зяпа?  Rolling Eyes

# 694
Ивайла Бакалова с дъщеричката й в Пикадили в Сити центъра. Много бяха сладки и двете Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 21:29 от Mojito

# 695
Къде точно из Манастирски ливади се намира бутика?

В района на фитнеса Флайс.
Аз редовно я засичам, неглиже, без грим, свежарка е, винаги се държи естествено без надувки и превземки.

# 696
В Централ Мол във Велико Търново беквокалистите от "Шоуто на Слави" Борис Солтарийски и Нели Петкова. Тя с огромни слънчеви очила на закрито, с добре поддържана коса, слабичка, той със супер смешна шапка, която му беше малка и носеше някакви чанти с покупки.

В тази връзка, те да не са гаджета...?

# 697
Виждам най - редовно Луиза Григорова и Явор Бахаров - живеят врата срещу врата с моя офис! Тя е малко невзрачна в ежедневието си, а той е супер сладък и небрежар. Онзи ден беше надул някакво яко парче сутринта - чувах го в офиса чак - усмихна деня ми. А колегата като ходи на обяд или другаде ми пише бележка - "отсреща съм"!  Crazy

# 698
Луиза ми е страшно симпатична, много е сладка Heart Eyes. Явор също.

# 699
  • София
Видях Радина Кържилова (http://i.actualno.com/club.bg/files/2009/12/02/03fa1a258c.JPG) на един от ескалаторите в Мола на Стамболисйки, има много хубаво тяло ( ТВ я прави пухкава), но и на живо гледа сърдито!

После в Мола на Цариградско видях Юлиана Дончева (http://www.slava.bg/images/content/3494/julianadoncheva1.jpg) в един магазин за GSM ми на първия етаж. Беше без грим, с прибрана коса и изглеждаше много добре, красива и крехка.

На петте кюшета видях водешия на Комиците, ПЕТЬО СТОЯНОВ ПЕТКОВ-Шайбата (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3c/PPetrov … trov-Shaibata.JPG). Беше нахлупил една шапка тип бийн и не можах да го разгледам.....

# 700
  • софия
Нели (от "огледала") със Сребото и сладка розова кукла с биберон и стърчи опашки. Не харесвам Нели, но на живо е нежна и много естествена без грим.

# 701
Аз пък видях Румънеца - много жестоко му бяха издрали колата Sad

# 702
Моделката Ирена Милянкова с три от децата си на детска постановка. Супер семпла, супер слаба, без грим, без звезден бясък  Wink
Сега като го прочетох се сетих, че бяхме заедно с нея в болница преди няколко месеца (и двете заради болни деца) - много мила ми се стори  Peace

# 703
Видях в мола един актьор от Комиците, но не му знам името  newsm78

# 704
видях усмихната майка с количка тризначета Laughing

Общи условия

Активация на акаунт