Знаете ли кого видях- 16

• 106 388
  • 730
  •   2
Отговори
# 165
Днес по обяд - Иван Ласкин в един оръжеен магазин в центъра.
Добре изглежда. Преди време беше доста напращял (не от мускули).

# 166
  • София
Кали във Филосифския факултет на СУ днес по обед. Много свежа.

# 167
Maй беше от Монтана Елен Колева. И аз много я харесвах преди.

# 168
Да,Елен е от Монтана.

# 169
Maй беше от Монтана Елен Колева. И аз много я харесвах преди.

newsm10 Да, от Монтана е

# 170
  • София
в " Дон Домат" видях по обяд ЕленА Колева и един не много млад мъж, но тъй като не познавам, богатите възрастни мъже, не мога да кажа дали еонзи, които тя разведе. Вече е с дълга коса, по дънки на живо хваща око. Laughing

собственикът на "Олинеза" Александър Найденов
Много харесвам Елен. Много фина и лъчезарна.
С този беше, на живо той изглежда като подхванал 60те или близо до тях. А тя не е на около25г, покрай неко изглежда по-голяма

# 171
  • София
Онзи ден в едно интервю казваше как "изобщо,ама изобщо не приличал на 50годишен!"Била се подвела по външния му вид,демек много младеел Mr. Green.

# 172
  • София
Диде, ама той 50год ли е?Изглежда много по -стар от реалната си възраст , тогава, то и на снимката личи де Laughing

# 173
  • софия
Ееееее, и вие. Може да не е фотогеничен човекът, може да не е най-добрата му снимка. По 1 снимка не могат да се правят генерални изводи.

# 174
  • София
ЕГН-то му започва с 58.

# 175
Аз пък видях Милен Велчев, а по късно и Сашка Васева.

# 176
Онзи ден в едно интервю казваше как "изобщо,ама изобщо не приличал на 50годишен!"Била се подвела по външния му вид,демек много младеел Mr. Green.

Да, и на мен това ми направи впечатление, като гледах интервюто - верно "не изглежда като 50-годишен"...Изглежда направо като 60-годишен. При това дадоха доста негови снимки, не беше само една.

# 177
http://kliuki.bg/128214/%d0%95%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%b8-%d0%90%d … -25-%d0%b3%d0%be/

мда има любов по парите мома монтанска "от пръв поглед"

# 178
Днес сутринта Шанел( от рекламата на Булсатком).Отиваше на училище,много надуто гледаше съученичките  ooooh!

# 179
Не много отдавна Виктория Петрова от БТВ .Много по - слаба и красива е в действителност.

Общи условия

Активация на акаунт