Знаете ли кого видях- 16

• 106 363
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • Страната на чудесата
Никаква идея  33uu Не го и погледнах другия, но беше млад, да.

# 631
  • Има много детски смях.
Тити Папазов.
Нисък ми се стори. За баскетболист.

# 632
Вчера по "Богатица" се разминах с една от асистентките на бате ви Енчо, с wv костенурка, русата, цъкаше си нещо по мобилния.

# 633
Вчера по "Богатица" се разминах с една от асистентките на бате ви Енчо, с wv костенурка, русата, цъкаше си нещо по мобилния.
Силвия.

# 634
  • София
Тити Папазов на Попа, заряза си колата в платното за ляв завой преди киното, след клаксон ми показа среден пръст, после заплаши мъжа ми , че чко не било детето с нас щял да го пребие, после пък ме нарече свиня....Абе нещастен малък "човечец". Sick

# 635
  • София
Тити Папазов на Попа, заряза си колата в платното за ляв завой преди киното, след клаксон ми показа среден пръст, после заплаши мъжа ми , че чко не било детето с нас щял да го пребие, после пък ме нарече свиня....Абе нещастен малък "човечец". Sick

Shocked smile3516
иначе го раздава най-милосърдния и добър човек на света!!! нещо направихте ли,освен клаксона? нещо да не сте го предизвикали??? как така ще скочи с обиди и заплахи само след един клаксон? трябва да си психично нестабилен,за да го направиш  newsm78

# 636
Рима, скоро ще те цитират в някой жълт вестник... Wink
Иначе отношението му е било, меко казано, просташко.  Stop

Днес, в Сити Центъра видях Коцето Калки. Беше се облякъл доста интересно - все едно излизаше от страниците на "Острова на съкровищата". Готин беше, де Simple Smile

# 637
Десислава, но беше преди бая време. Не ви препоръчвам да я срещате на живо - без грим си я подминах, защото изобщо не предполагах, че може да изглежда по този начин.   Shocked

# 638

Shocked smile3516
иначе го раздава най-милосърдния и добър човек на света!!! нещо направихте ли,освен клаксона? нещо да не сте го предизвикали??? как така ще скочи с обиди и заплахи само след един клаксон? трябва да си психично нестабилен,за да го направиш  newsm78

Винаги си е бил такъв- водоноската с големите амбиции.
Залепва се за някой финансово симпатичен ,или силен в областта си човек, и се мисли за Господ...

# 639
  • с/у ОколоМръсТното
Елена Петрова с 2-те чаавета в столичен МОЛ преди 2 вечери.

# 640
Дъщерята на Искра Радева,това момиче е 38 килограма макс и е меко казано ужас от корекции в лицето,иначе беше хубаво облечена.
Пламен Константинов и редактора на Плейбой с една плейметка,ама не я разпознах коя от многото.
Всички в Дъ Мола на Карфура снощи Simple Smile

# 641
Дъщерята на Искра Радева,това момиче е 38 килограма макс   :O

# 642
Дъщерята на Искра Радева,това момиче е 38 килограма макс и е меко казано ужас от корекции в лицето,иначе беше хубаво облечена.
i tova za podigravka li e doh

# 643
i tova za podigravka li e doh
Къде видя,че се подигравам бре моме,че чак се пляскаш по главата Rolling Eyes Tired
Просто коментирах,че наистина е ужасно слаба и може да вземе да хапва повечко...

# 644
В "Хепи" в мола на Стамболийски - Графа и Любо от "Те" с други приятели.

Общи условия

Активация на акаунт