Знаете ли кого видях- 16

• 106 347
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
Светлана от Биг Брадър някой си, в МакДоналдс, Младост 3. Беше с дъщеря си.
Ауууу, тази ми беше хипер анти.
В петък, Веско Маринов говореше с благоволееща фенка на около 50 г. и други 2 на приблизително същата възраст го оглеждаха с овче обожание  hahaha

# 661
Драго Драганов пресичаше на светофара пред "Св. Екатерина" , беше си напазарувал мляко и хляб, сигурно някъде наблизо живее.
Мира Баджева в ресторант, симпатична е  и на живо .

# 662
Светлана от Биг Брадър някой си, в МакДоналдс, Младост 3. Беше с дъщеря си.
Ауууу, тази ми беше хипер анти.
В петък, Веско Маринов говореше с благоволееща фенка на около 50 г. и други 2 на приблизително същата възраст го оглеждаха с овче обожание  hahaha

Много смешно...

Лично аз не съм към 50, и не съм от благоговеещите /видя ли разликата.. / му фенове, но харесвам някои негови песни. И, какво от това?!
Овчето простодушие е по - опасно от измислено "овче" обожание!  Peace

# 663
Вчера из квартала ни, с небрежно смъкнати дънки, се разхождаше Графа. Като тийнейджърка много го харесвах, остарял ми се стори  newsm78

# 664
  • софия
Albo, не коментирах теб. Не коментирах песните. Коментирах ситуация, на която станах свидетел. По твои думи, очевидно не съм видяла теб. А, ти видя ли разликата?
За мен лично е забавно да наблюдавам подобен тип поведение. БлагоГОвеене към жив човек  Laughing. Дали пък нямам право на мнение newsm78

10х, ейнджъл!

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 12:39 от zvanche

# 665
  • In The Middle Of Nowhere
благоговеене Peace

# 666
Графа, в квартала се мотаеше с мини купър, нещо изморен ми се видя.

# 667
Илиян, този певеца-палатка, в магазина на Динакорд, купи някаква техника. Не се е държа надуто с персонала, облечен небрежно с анцуг и от тези боксьорските кецове.

# 668
Вчера видях една много видна светска личност-ДЕНДИ,  Laughingразхождаше малко кученце по Шишман.
Ама много е готин бе-е-е.( почти колкото Веско. М.)

# 669
Кучето бе някакъв сив мишок, нали?

# 670
Кучето бе някакъв сив мишок, нали?
smile3503 М-дам, но породист мишок.

# 671
Недейте така, дами Wink!
Кучето е разкошна италианска хрътка - ливретка Heart Eyes.

# 672
  • софия
Недейте така, дами Wink!
Кучето е разкошна италианска хрътка - ливретка Heart Eyes.

Потвърждавам. Кученцето е много сладко. Не разбирам от породи, но засичам кучето със собственика му.

# 673
Готино е, да, ама мъъъъничко. Моите наблюдения са, че популярните лица обикновено се разкарват с малки кучета.

# 674
какво ли е станало с далматинеца му Sad

Общи условия

Активация на акаунт