Януарчета 2007

• 25 623
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Викс, заведи ги. Макар че ако Йоана има проблем вече е късно. За да се избегне мързеливо око трябва да се направи преглед на 3 годинки  Peace Аз така се сдухах заради Ая  Sad Не е виждало добре детето, а аз нищо не съм забелязала Tired

# 76
  • София
Няма час, ако някой иска, да идва и сега - веднага ще ви впрегна в работа!  Mr. Green

# 77
  • София
Аз завися от Манана, пък тя не знае кога ще я пуснат от работа. Иначе ще се се видим на метростанция Обеля с нея (май).

# 78
Сту, не си закъсняла, не се притеснявай.С подходящи упражнения се развива окото.

На  мен ми откриха диоптрите чак в 1ви клас и беше късно наистина, остана си така, но диоптрите ги посмъкнах, че бях с по 3 и 4.Аз съм си присвивала очите като гледам телевизия или надалеч.

# 79
  • София
Ооооо, у Ива Hug
Ще дойда!!!!
Цветке,ако вече не си се организирала с транспорта, мога да те взема и/или да те върна.
Ив може ли на лични адреса..
Ако някой още иска да го сбирам в района на Младост и Дружба да свирка от рано да махна детското столче иначе ще се вози в него Mr. Green
Стуцка не се здухвай,напротив дори сте го хванали на време според мен Peace

# 80
  • София; Дружбето
Ооооо, у Ива Hug
Ще дойда!!!!
Цветке,ако вече не си се организирала с транспорта, мога да те взема и/или да те върна.
Ив може ли на лични адреса..
Ако някой още иска да го сбирам в района на Младост и Дружба да свирка от рано да махна детското столче иначе ще се вози в него Mr. Green
Стуцка не се здухвай,напротив дори сте го хванали на време според мен Peace
barbi, не съм планувала нищо. мислех с градски. Ако можеш да ме метнеш няма да се дърпам Mr. Green Само кажи час, че бате ще се върне към 18

# 81
  • София
Бреееееей, написах, че ви чака работа и никой не ще да дойде по-рано...  Mr. Green Веднага си намерихте извинения!  Crossing Arms

Wink

# 82
1. Сту
2. Лилита
3. Цвета
4. КайРенн
5. Манана
6. Клеми
7. Хрисси, Хрисси!   ura
8. Барби
9. Рени /може да е за малко/
10.Викс

11. DaVinci

Ако може и адрес...

# 83
Бреееееей, написах, че ви чака работа и никой не ще да дойде по-рано...  Mr. Green Веднага си намерихте извинения!  Crossing Arms

Wink
Идем бе мацко  Simple Smile Мите има още малко и е наяден Simple Smile После отива с баба си на парк

# 84
  • София
Публично да нацелувам КайРенн, благодарение на която ви сготвих телешко по цюрихски!  Flutter Тя самоотвержено влезе в ролята на корпус за бързо реагиране и ми напазарува нужното!  omm

# 85
  • София; Дружбето
Ако не беше каручко още сега щях да се довлека, ама не ща да го влача с мен крив и сополив Crossing Arms Нека тормози баща си довечера пък

# 86
  • София/Варна
Цветка е дребна, ще се събере в столчето Wink.

Публично да нацелувам КайРенн, благодарение на която ви сготвих телешко по цюрихски!  Flutter Тя самоотвержено влезе в ролята на корпус за бързо реагиране и ми напазарува нужното!  omm
Айде пък сега, нали съм наблизо.  Hug

Сту, не се навивай, като се видим ще ти поразправя за астигматизма Simple Smile

# 87
  • София
Почти съм готова за домашната визитация тази вечер!  Mr. Green (а Лилита не знае, че я чака прахосмукачката!  Mr. Green)

# 88
Привет сладурки!
Прочетох ви!Напоследък имах доста "преживявания"и не ми оставаше време за това онова.Ама вече наваксах!
Първо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБЧО!Цвет, да е здрав и безгрижен!Да ви слуша и радва!  bouquet  bouquet  bouquet
Иве,бързо да се оправяш!  bouquet
Стилияна, HugДобре,че сте разбрали за проблема!
А ние да ви кажа миналата събота  имахме големи преживявания Sad.На обед както Алек си хпава една странджанка Laughing/принцеса по софийско/и блее/и майка му също/лапва и една пчела.Така изпищя милото SadВзех да гледам в устата му нищо не виждам.А той пищи и скача.Намерих жилото забито във горния венец.Махнах го и по спешност с баща му в болницата.Там ни набутват в шокова зала и аз се побърках.Сложиха му абокат и му биха урбазон.Трябваше да ни хоспитализират. SadОтказахме в държавната болница и ни приеха в една частна.И добре,че!Там направиха всички неоходими изследвания на Алек включително и рентгенова снимка/за всеки случай/От снимката се оказа,че има пневмония #CrazyНаправо се побърках!Вливаха му венозно АБ и системи с глюкоза.Толкова мъчно ми беше CryИзписаха ни.Два дена беше добре.И от днес отново започна да кашля силно/а още сме на АБ/ SadВече не зная какво да правя! CryОф,айде стига съм се оплаквала!
Да си изкарате мнооооооого весело в Ива!Наздраве и .......после ще разказвате! Wink

# 89
  • София; Дружбето
МОни Shocked Hug тази пневмония в следствие ухапването ли я разви. Ужас направо. Дано се оправи бързо и забрави неприятната случка ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт