Януарчета 2007

• 25 743
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • София, Лагера
Приятелката ми роди момченце! Бяха й казали, че е слабичко, а то  - 3050 гр!  Party

свекървата е най-малоумното нещо на света #Cussing out
Joy Joy Joy Цвета откри Америка  smile3532
Много бързо си показа рогата, кога дойде, кога те изнерви... Разкажи!

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 15:16 от Ноеми

# 421
  • София
Чудесен беб, да и е честит!   bouquet

# 422
  • София; Дружбето
Вчера цяла вечер се уговаряме, че днес ще се ходи едикъдеси в еди колко си часа. Нашата ми зе ключовете и изчезна и я отнемА за 2 часа, с което рпееба всекви планове и целия ден отиде ooooh! Утре казах на Вики, че ще си върша каквото съм решила и ако някой ми барне ключовете ще му отхапя ръката Mr. Green Да видим кой кого.

# 423
  • София
 Joy Joy Joy
Цвета съчувствам ти. И моята си дойде от Италия преди седмица,но явно и двете нямаме желание да се виждаме. Ето ...... веднъж да сме на едно мнение Mr. Green
Мацки благодаря за отговорите,"сверих си часовника" за пореден път с вас Hug
Ноемка много бързам днес,утре ще ти отговоря Hug

# 424
  • Русе
Здравейте, ние повече от седмица вече живеем в новата квартира  Rolling Eyes Несъм писала, защото едва преди малко се сдобихме с бюро и стол за компютъра, а някак висяща права не ми беше комфортно за писане.  Blush
Иначе сме ОК, Йоан започна да слуша от време на време  Joy Три сутрини поне влиза в градината без рев, че е в новата си група. Имахме РС на 5-ти и събирахме 25лв. за канц.м-ли и пособия за моделиране и рисуване. Търсят спонсорство за ушиване на спални к-ктчета поне по 2 бр. на дете и това е.
Аз още немога да оправя хаоса в гардеробите, но поне всичко ми е прибрано и извън тях е подреденичко  Embarassed Все още работя и нещо в нас не ми се затваря още.  Rolling Eyes
Русенки, какво стана с нашата среща? Цяло лято се мъчим да се организираме и да се видим  Crossing Arms - ще взема да родя май, преди осъществяването на срещата  Joy  Хайде имам вече 2 близки хубави заведенийца до нас - Петък Вечер и Приятели ( което кажи речи ми е под терасата ) - дайте да плануваме нещо за другата седмица. Може и на друго място - само да се видим най-накрая.

# 425
  • София
Русенкиии, айде сега и Светлето се е прибрала, качете се на една кола и елате във Варна на 16-ти, дееее!  Thinking А? Как ви се струва идеята?  Rolling Eyes

# 426
Вашите деца казват ли ви какво правят на градина? Аз вчера от госпожите разбрах какво са учили - кои стихчета и песнички.

Да всеки ден разказва какво са правили, какво са учили и т.н. Песнички и стихчета веднага ми ги разказва, много бързо ги научава. Дори и най-малките подробности свързани с групата също:
 - "Рая пак повръща на килима"
 - "Рони всеки ден се напикава. Майка й пак трябва да носи чаршафи."
 - "Кико става от леглото и си хвърля възглавницата".

И куп други бисери. А днес госпожата е казала да ходя да я взимам на обяд/щом не спи/. Не стига ли, че последна я карам и първа я взимам, а ако може и изобщо да не ходи. Стига да има кой да ми върши работата нямам против. Аз се замислях по този въпрос, защото детето е много изтощено от неспането.

# 427
Русенкиии, айде сега и Светлето се е прибрала, качете се на една кола и елате във Варна на 16-ти, дееее!  Thinking А? Как ви се струва идеята?  Rolling Eyes

Хайдеее! Simple Smile
Като запазвах масата казах за десет майки с десет деца (плюс, минус 5  Grinning). Питаха Рожден ден ли ще има, казах им, не, децата ще си играят, майките ще пийнат  Mr. Green

Любо разказва, не е многословен като батко си, трябва да го подпитвам, но съм запозната какво става в групата уж  Laughing. Песните ги пее, докато си играе, така разбирам кои са учили. Днес са на "Пеят, скачат палците"

Елина, много да ви е хубаво в новата квартира  Hug

Ноеми, честит бебок на приятелката ти!
Цвет, к'во викаш за свеки Mr. Green

# 428
Хахахаха Андж, точно тази вечер Ая пее таи песен, но с пълно гърло  Crazy Татко и и каза, че не се вика, а се пее и тя кат' ревна още по-силнооооо....в чудо се видяхме  Mr. Green

Цвет, сипи си бира и кажи на свеки, че утре цял ден ще гледа децата, а ти ще си на гости  Wink Така и така ти се е тупнала, поне я използвай Laughing

Барби, Ая я взимам към 17.30 часа, но доброволно се отказах от обедна почивка, за да взимам кака и от занималня и нея от градина. След 18 рядко има дечица  Confused

Елина, хайде да ви е спокойно и уютно в новата квартира Hug И мнооого послушен Йоан и бебок  Heart Eyes

# 429
Цвета, и бой и е малко на твойта свеки!  Mr. Green
Мен така мъжа ми ни беше  заключил със свеки и Софи, че и ми взел ключовете (без да иска) #2gunfire. По едно време издивях и реших да прескоча оградата на съседите и да излезна през тях (бях бременна в 8 месец).
Ноеми, честито на приятелката ти!
Сту, София е така. Като и кажем по леко и почва да крещи. Аз понякога я оставям, че после като прегракне и поне имаме ден -два спокойствие.  Mr. Green

# 430
  • София
Добро утро.  Hug
Ние с Шошът сме си у дома, защото днес учителките от ДГ ще заминават на някакъв семинар, а баща му е командировка, та няма кой да го прибере до 15,30. Сега и двамата гледаме Ледена епоха 1.  Mr. Green

# 431
Мопс, откъдеде ги вадят тез' гласища  Crazy
Ох, вчера плуването беше страхотно (пу пу все така да е). Ая беше на индивидуално обучение, защото никой не дойде и тя си плува сама. Госпожата не спря да ми я хвали - колко самостоятелна била, изпълнителна и тн. Маминото гардже  Heart Eyes

Ив, къффф тоз семинар, бе? Имат ли право така?

# 432
Мен така мъжа ми ни беше  заключил със свеки и Софи, че и ми взел ключовете (без да иска) #2gunfire. По едно време издивях и реших да прескоча оградата на съседите и да излезна през тях (бях бременна в 8 месец).

Уау!  Shocked Мопси,много си.....!Нямам думи!  Laughing  Hug

Ноеми,честито на приятелката ти!   bouquet
  Цвета,съжалявам за твоето.... Crazy Абе...поне не е за дълго,нали?  Hug
  Ох тея свекитата.....Аз като се сетя за последното гостуване на моята ми прилошава.... Sick

# 433
Ами ако свекървите ви живееха в същия град? Аз ще замълча  Crazy

# 434
      Въпросче.....
      Имате ли представа,какви наказания се прилагат във вашата ДГ?
      Миналата година на родителска среща попитах госпожите,отговора им беше,че думата "наказание" при тях не се използва.Детето просто сяда на столчето до учителката и ..... "обмисля" защо е там.  Rolling Eyes
      Снощи пък станах свидетел,как учителката изрева на едно от децата "наказааааааан!Бързо на стола към стената!".Не видях какво точно направи момчето,но май дръпна някаква играчка от едно момиче.....Определено не беше станало нещо страшно....Най-лошото за мен в случая беше това,че учителката се изяви,като наказател,а не възпитател.Нито накара момчето да се извини,нито му обясни,как всъщнст трябваше да постъпи с момичето....Абе.....Не знам......   33uu

Общи условия

Активация на акаунт