Януарчета 2007

• 25 716
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • София, Лагера
Добре де, то семинарите са хубаво нещо, но какво става, ако няма начин да си вземеш хлапето преди 15.30?  Rolling Eyes
... уффф... малко ми идва байгън от това, че като искаш на държавна градина трябва да се съобразяваш с прищявки или незаинтересованост на лелите, безотговорност от всевъзможно естесттво, па купувай разни неща (щото няма пари), кофти храна, недобри отношения, ваканции, недостатъчен персонал... сега и семинари... то може да поискат и някой от татковците да ги .... по някое време!  #Cussing out

# 466
  • София
Добре де, то семинарите са хубаво нещо, но какво става, ако няма начин да си вземеш хлапето преди 15.30?  Rolling Eyes
... уффф... малко ми идва байгън от това, че като искаш на държавна градина трябва да се съобразяваш с прищявки или незаинтересованост на лелите, безотговорност от всевъзможно естесттво, па купувай разни неща (щото няма пари), кофти храна, недобри отношения, ваканции, недостатъчен персонал... сега и семинари... то може да поискат и някой от татковците да ги .... по някое време!  #Cussing out

Ноемке, за "без пари" е така... Понеже държавата е абдикирала, грижата (за децата) е калпава и се налага помощ от публиката!  Tired А ако не случиш на госпожи си става истинска драма!  Confused

# 467
  • София; Дружбето
Свърши, както винаги с ексцесии. Повече никакви празници не празнувам с рода, край
Ноеми, до сега не ми се беше налагало да стигам до тези мисли, но ме навява идеята, че щом съм стигнала до тука значи нещо куца. А дали ще го направя - зарекла съм се повече на никой да не позволя да ме мачка, азтова да - ще го направя. Утре да изтрезнее ще го сложа на крглата маса да ми заяви какво мисли,ч е трябва да е поведението му пред хора, на маса и ако смята, че това е нормално, значи имаме различни виждания за живота Tired Сега мисля да си сипя едно и да си допия Mr. Green
Айде, пийнете за наше здраве. Християнчето орева църквата, цял ден не е спал и предвкусвам нощ, изпълнена с песни Crazy

# 468
  • София
Честито ти християнче, ЦветкееееHeart Eyes Hug Господ да ти го закриля и окриля!   bouquet

# 469
  Най-сетне,Цветка!Честито християнче!  newsm44  love001
  Нека Господ го закриля  най-вече откъм здравето и любовта в най-широкия смисъл на думата!  Hug

Дано утрешния ден ти донесе успокоение в сърцето и мир в семейството.  spoko  Hug

# 470
  • Русе
Честито ти християнче, Цвета!

# 471
  • Willebroek, Belgium
Здравейте  Hug

Давинчи, в централната част на Брюксел смеRolling Eyes Не ми харесва квартала,но се надявам скоро да се приместим Simple Smile  Преди две седмици се срути една къща на една пресечка от нас поради изтичанена газ и бая се оплашихме. Нашата къща също е на газ и сега немога да спя от притеснение. Confused

В четвъртък ходихме до Париж Simple Smile Много хубаво си изкарахме. Единственото, което не ми хареса е, че няма маркировка по улиците и хората си карат както си искат.  Close На два пъти щяха да ни блъснат  Tired
Анджи , честито   bouquet Дано да си удовлетворена от работата  Hug
Цвета, честито ти християнче  Simple Smile Да ви е жив и здрав  Heart Eyes

Майка ми утре си тръгва и ми е криво  Cry Толкова бързо мина тази седмица  Crossing Arms

След малко ще кача снимки да ни видите  Grinning

http://dobito.snimka.bg/travel/paris-2010.540153.20966057.big

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 20:40 от dobito

# 472
  • София
Добитооо, много ти е пораснало бебето!  Mr. Green Страхотни снимки и ах, Париж!....  Heart Eyes

Хайде, Барса и Мароко да влизат!  Rolling Eyes

# 473
  • Willebroek, Belgium
Добитооо, много ти е пораснало бебето!  Mr. Green Страхотни снимки и ах, Париж!....  Heart Eyes

За мен е все още бебе, ама тя казва, че е вече кака Mr. Green Mr. Green

# 474
  • София

Той и батко Шош вика: "НЕ СЪМ БЕБЕ! smile3516 "   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 475
  • Willebroek, Belgium

Той и батко Шош вика: "НЕ СЪМ БЕБЕ! smile3516 "   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хехехе, сладур  Mr. Green Mr. Green Hug

# 476
Доби, страхотни снимки. Емили е вече много голямо момиче.

Цвета, честито християнче. Да ви е жив и здрав!
Какво е станало с родата? Аз също съм си обещала да имам по-малко допирни точки/със свеки по-конкретно/. Последният път като беше вкъщи за два дни се видяхме 2 часа.

Утре сме на сватба. Ще дойде бабата да гледа Вики, защото от петък е с ужасна кашлица. Иначе милата всеки ден пита кога ще е булка/шаферка. Купихме къса бяла жилетка, която да й топли върху роклята, но уви. Много ми е мъчно, но по-важно е здравето.

# 477
"Бебе" и "малък" е най-голямата обида според Любо  Laughing
Добииииии, затъжих се за вас  Hug
Цвет, честито ви кръстено момченце! Hug

# 478
  • Willebroek, Belgium
"Бебе" и "малък" е най-голямата обида според Любо  Laughing
Добииииии, затъжих се за вас  Hug

Няма да усетим кога ще пораснат и наистина вече няма да са бебета  Rolling Eyes
На нас също много ни липсвате  Hug  bouquet

# 479
  • София
...
Утре сме на сватба. Ще дойде бабата да гледа Вики, защото от петък е с ужасна кашлица. Иначе милата всеки ден пита кога ще е булка/шаферка. Купихме къса бяла жилетка, която да й топли върху роклята, но уви. Много ми е мъчно, но по-важно е здравето.

Брях, това е ужасно разочарование...  Confused

Шошът днес заяви, че иска да му казваме Георги. "А, може ли Жорко?"; "Не, Георги!"  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт