Банята,15та тема!

• 115 499
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Мама Меца аз съм със серия Линеа на КАИ - червена и бяла. Ползвам банята около 2-3 месеца и нямам никакви проблеми. Мен точно металния орнамент, е разбира се и цвета ме грабнаха. Честно казано за тези месеци, които сме я ползвали /2 лица по 2 пъти на ден душ/ банята няма нужда от почистване, вида и е същия като в началото, но може би , защото при нас водата е мека.

# 601
 krrasy  ние сме със Сорел - Бордо със бяло, пода е бордо писах на предишната страница. Със стенните нямам проблем, но със подовите е голяма мъка.

# 602
  • София
Не знам дали сте обсъждали лепенето на плочки без фуги. Плюсове. минуси и прочие.
Понеже се замислям над такъв вариант Simple Smile.

Изпиши в Гугъла "За фугите и плочките" - там някъде имаше коментари.

# 603
  • София
new leaf  нямам нищо против снимките, защото съм се насочила точно към зеления цвят.
bobb не съм разбрала, че пишеш за Сорел, но искам да питам освен с петната имаш ли други забележки към самите плочки. Благодаря предварително и на двете   bouquet

# 604
   Като качество нямаше проблеми, даже майсторите ги харесаха.

Но повярвай ми много е досадно това с пода. Станах като Монк и с банята. Все се оглеждам и все си намирам по някоя капчица, която ме дразни безумно.
   Иначе банята си ми харесва много. Нали Embarassed си е моя

# 605
  • София
Благодаря за отговора. Аз съм се насочила към карамеленото или зеленото от тази серия, но ще видим докато стане време да ги взимам може и да харесам други  Embarassed

# 606
аз се включвам с едни въпрос: Искам да попитам тзи, които са със стъклена мивка дали са доволни. Стоят красиво, но подръжката как е? Личи ли много напраъсканото?
И още нещо : чудим се дали да сложим стъклен параван или перде. Единственото ми притеснение идва от страна на подДръжката. остават ли пръски след душ, да не го чистя по 3 пъти на ден?
 Grinning

# 607
Стъклените мивки не им ли мина модата вече? Иначе трудно се поддържат, определено. Относно стъклен параван или душ кабина е ясно, че става на капки, пръски и т.н., и се забърсва всеки ден, обаче предпочитам да бърша параван, отколкото цяла баня Peace

# 608
krrasy Извинявай, че се забавих  Embarassed Колкото и да ме е срам на тези снимки не съм я мила от доста време  Rolling Eyes и е снимано на светкавица с не много добър фотоапарат. За парите, които са съм много доволна. Може би, би ми се искало малко повече цвят, но това ще го 'довършвам' с аксесоарите (харесала съм си супер постелка за пред душа и кърпи).
http://prikachi.com/images/113/3038113m.jpg
http://prikachi.com/images/111/3038111h.jpg
http://prikachi.com/images/112/3038112y.jpg

# 609
  • София
Банята е добре.Само искам да питам как сте предвидили  да свалите бойлера,ако случайно се развали.

# 610
Кабината се отваря и откъм бойлера  Wink не сме го пробвали и се надявам да не ни се наложи, но с малко внимание би могло да се свали. Идеята ми беше отпред (където е дупка сега) да си направя декоративна стеничка - витраж и да не се виждат кофите отдолу и в същото време да има достъп до тях(някой ден и до там ще стигна...). Малко ненужни разправии, но прецених, че колкото и да не му пречи на бойлера да се мокри не бих искала един ден да си къпя детето около мокър бойлер  Embarassed

# 611
Здравейте и честита Баба Марта! Имам нужда от съвет, искаме да сложим подово отопление в банята,  който ползва да сподели доволни ли сте, какви видове има и тн.

# 612
  • София
Нашата баня е с подово, но още не сме я пробвали. Сега ще слагаме подово и на втората баня, нищо, че ще има и 5 алуминиеви глидера вместо лира. Нашето е на Деви, но не е розетка, защото много скъпо идваше.

# 613
  • Русе
Нашата баня е с подово, но още не сме я пробвали. Сега ще слагаме подово и на втората баня, нищо, че ще има и 5 алуминиеви глидера вместо лира. Нашето е на Деви, но не е розетка, защото много скъпо идваше.

Ако може малко повече инфо за това подово, откъде е, колко ви излезе?

# 614
  • София
аз се включвам с едни въпрос: Искам да попитам тзи, които са със стъклена мивка дали са доволни. Стоят красиво, но подръжката как е? Личи ли много напраъсканото?
И още нещо : чудим се дали да сложим стъклен параван или перде. Единственото ми притеснение идва от страна на подДръжката. остават ли пръски след душ, да не го чистя по 3 пъти на ден?
 Grinning

Ние имахме стъклена мивка и се поддържа доста трудно... Да не говорим, че ако е полусфера, поставена върху плот, мястото, където се допират двете, е много трудно достижимо... Може да се задържи влага, което да доведе до миризми и задържане на мръсотия.

Между перде и параван - с две ръце за параван, пробвали сме и двата варианта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт