Как се справяте с ПМС

• 1 628
  • 10
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Имам ужасен предменструален синдром, от който страдат всеки месец всички вкъщи и най вече самата аз. Започва 2 седмици преди МЦ и ме държи,докато не ми дойде, това значи, че аз половината от месеца съм яхнала метлата и е страшно просто, нервна съм, депресирана. Реших да взема мерки, защото не искам поведението ми да влияе негативно на мъжа ми и най-вече на детето. Кажете, тези които са се сблъсквали с проблема какво ви е помогнало, не ми се иска да пия психотропни и антидепресанти, ако може да мине с някакви хранителни добавки ще е много добре.

# 1
Първо пиех една хранителна добавка(изскочи ми от ума, като се сетя ще я добава).
Сега съм на противозачатъчни и мисля, че си реших проблема.

# 2
  • София
Лесно е - просто не го мисли и не му обръщай внимание

# 3
записвам се да следя темата.и аз имам ужасен пмс с болки ,а след него и дисменорея.

# 4
Аз след 30 го имам. Confused
Преди това само се чудех ,какво е това.
При теб е много обаче.Цели две седмици? ooooh!
Нещо не ми се вижда нормално това.При мен е най-много един,два дена преди да ми дойде.
Забелязала съм,че когато взимам витамини и съм по-добре физически и психически ,изчезва дори.
В обратния случай,става по-зле.
Опитай се да си по-ведра,не мисли,не го очаквай.
Опитай и малко гимнастика за тонус или хранителни добавки за два ,три месеца поне.
Просто се погрижи за себе,има значение и психологическото състояние.
Успех! Peace

# 5
Не мисля, че ще ти помогнат хранителни добавки. С противозачатъчни хапчета май е най-добре. Не се мъчи, живота е кратък и няма нужда да търпиш тази болка, знам какво е. Wink Няма нищо страшно да се пият хапчета, естествено се консултирай с лекар първо. Аз след второто раждане си сложих хормонална спирала, но хапчетата ми помагаха малко повече.

# 6
Според мен най-ефективния начин да се справиш е с хомеопатия . Хубавото е че си решаваш проблема завинаги и то без да се тровиш с лекарства, които ако не вземаш постоянно се връщаш пак изходно положение.

# 7
Противозачатъчните ако помагат за едно,вредят за десет.
Имала съм сериозни хормонални проблеми от тези хапчета едно време.
За ПМС,ще и помогнат и други,не толкова драстични мерки. Peace

# 8
Моят ПМС също продължава около 15 дни,като болките в гърдите са нечовешки!Гърдите ми стават огромни,наедряват,напрягат се и ужасно  болят.Отделно съм потисната и депресирана,плача за всичко,имам чувството че всичко е обречено.Като ми дойде цикълът ставам като преродена,нов човек.Незнам как да се справя с ПМС, но противозачатъчни категорично няма да пия!

# 9
Същото положение е и при мен,не мога да се позная преди да ми дойде цикъла.
Сещам се ,че преди няколко години пих Седатиф,не мога да кажа дали е имало полза,защото не бях редовна.....но смятам сега пак да го пробвам.

# 10
Същото положение е и при мен,не мога да се позная преди да ми дойде цикъла.
Сещам се ,че преди няколко години пих Седатиф,не мога да кажа дали е имало полза,защото не бях редовна.....но смятам сега пак да го пробвам.
Защо си мисля, че Седатифа не се пие newsm78, мисля че се смуче като бонбон!

Общи условия

Активация на акаунт