Блокират партиди Вигантол в аптечната мрежа

• 51 564
  • 452
  •   1
Отговори
# 15
Шишенцето което е на привършване е от партида 129, а новото което купих преди 2 седмици е от 452  #Cussing out
И сега какво??? Кое е по малкото зло - спирането на Вигантола или даването от тези партиди????????  #Cussing out Ние не трябва да спираме даването му и сега какво да правя???

А от аптеките не дават ли някаква допълнителна информация????
Е, спокойно де. Щом не трябва да го спирате звънни на педиатърката. Тя ще ти каже, да спирате, да не спирате, да замените с нещо и така.  Peace

Аз всъщност давам само с облачни дни, защото фонатанелата на дъщеря ми е още доста голяма...
А, ако проблема е в капкомера.. Ами затваряме с обикновена капачка и капем с обикновен капкомер.. и готово? Rolling Eyes

# 16
Цитат
а защо всъщност в тази жега и слънце давате вигантол?
Аз лично давам от няколко дни, но нали тепърва идва зимният сезон и тогава няма как да не се дава.
Николови, дано обърнат внимание.

# 17
  • Mediterraneo

Това първо. И второ- Деавит си е подходящ продукт за профилактика на рахита. НИщо, че е в комбинация с А.

# 18
  • София
Цитат
Аз лично давам от няколко дни, но нали тепърва идва зимният сезон и тогава няма как да не се дава.

споко де, до зимният сезон все ще ги подновят...но сега няма смисъл....
и да, диавита заменя адекватно вигантола...

# 19
Цитат
За съжаление, май не ми получават писмото . Пробвах пак , но пак получих - Delivery to the following recipients failed.

# 20
Въпроса, поне за мен е, че ако не бях разбрала от форума, щях да продължа да си давам от тази партида.

# 21
  • Пловдив
Днес се отбих в една аптека.
Потвърдиха ми, че са изтеглили всичкото налично количество вигантол от мрежата. Жената пред мен се обади да попита доставчика си. Той й каза, че имало проблем в уплътнението на някои шишенца и можело да се окисли лекарството. При окисление ми каза, че ставал като бира цветът.
Звъннах на педиатъра ни, той каза, че също е чул за това. Успокои ме и и каза, че спокойно мога да заместя с Диавит, същата доза. Peace

# 22
  • Враца
Ужас и нашия е от проблемните партиди-701. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 23
Мдам ,и ние сме тук Confused Моята педиатърка каза, че няма с какво да го заместя Confused, да съм го сменяла

# 24
Нямам думи..... #Cussing out #Cussing out

# 25
  • Обетованата земя

Потвърдиха ми, че са изтеглили всичкото налично количество вигантол от мрежата. Жената пред мен се обади да попита доставчика си. Той й каза, че имало проблем в уплътнението на някои шишенца и можело да се окисли лекарството. При окисление ми каза, че ставал като бира цветът.

Това малко ме успокоява, защото и предното шишенце и това си бяха с прозрачна течност, дано няма лоши последици за никой!  Praynig
Моята педиатърка ми беше изписала Деавит по принцип, но на свекър ми в аптеката препоръчали Вигантол и го почнахме. Сега като й звъннах и тя ми каза, да продължа с Деавит.

# 26
# 27
вигантола в къщи е прозрачен,това означавали ,че мога да си го ползвам.. Rolling Eyes

# 28
  • София
 Shocked
Шокирана  съм!
Ние сме с  452.......... и сега какво?  Confused
Ще търся педиатърката! Rolling Eyes

# 29
моля споделяйте какво са ви казали педиатрите след като им се обадите

Общи условия

Активация на акаунт