Блокират партиди Вигантол в аптечната мрежа

• 51 587
  • 452
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Нашата педка пък препоръчва СъниВит - на таблети е и се стрива, но всеки момент щели да пускат и на капки. Бил израелски - супер пречистена формула. Тя е абсолютно против Деавита заради вит. А  Peace

# 436
  • София
Нашата педка пък препоръчва СъниВит - на таблети е и се стрива, но всеки момент щели да пускат и на капки. Бил израелски - супер пречистена формула. Тя е абсолютно против Деавита заради вит. А  Peace
На мен нашата ми подари един блистер, каза да слагам в млякото по една таблета на ден.

# 437
Здравейте.Моя си не на година и седем месеца и фонтанелата   му е още отворена.От нова година не съм давала вит.Д и личната каза сега като няма вигантол да купя деавит и да давам 20 дена и после 10 дена почивка.Има ли сред вас други малчовци на нашата възраст с още незатворена фонтанела?

# 438
  • Пловдив
година и седем месеца и фонтанелата   му е още отворена.

не е ненормално да е още отворена
обратно би било ненормално

пак ще пиша-не съм давала вигантол,родена е февруари и не е имала рахит или нещо друго

# 439
година и седем месеца и фонтанелата   му е още отворена.

не е ненормално да е още отворена
обратно би било ненормално

пак ще пиша-не съм давала вигантол,родена е февруари и не е имала рахит или нещо друго
Ей вие тука в тая БГМАМА само шашкате!!! Няма страшно ще се затвори до 24 месеца има мегдан!Само всявате паника!

# 440
  • София
Чак пък паника  Stop
Чети внимателно - пише: НЕ е НЕнормално да е още отворена...

# 441
момичета, донесоха ми Д3 от австрия, знаете ли по колко капки трябва да се дават, че педиатърката цял ден не ми вдига телефона? аз не давах нищо, но при нас трябва задължително, че вече 2 докторки казаха, че широката назад глава говорело за липса на вит Д

# 442
  • Пловдив
az-mama2,според мен,ако започнеш с една капка няма да сбъркаш.Докато не се свържеш с педиатъра да ти определи дозата

"jeny" ,не се хаби да обясняваш Laughing

# 443
az-mama2
изчакай си педиатъра.
Аз например от българските давах 3 капки, но от испанските по 5.
Така че не прави нищо на своя глава.

# 444
Почнахте  ли да давате от новите D3 Drops. и по колко ml. Аз прочетох че е индийско производство и се внася чрез Английски дистрибутор най вероятно…, но не съм питала още педито как да давам …. на кутията пише че е се дава по 1 ML до 6 –тия месец. То вероятно е по разредено не е толкова концентрирано и мазно като Вигантола….

# 445
Няма ли още новини за тоя Вигантол? Аз си поръчвам от Италия. Първия път ми донесоха едно, педито му пресметна някакви чудеса и ни препоръча доза. Сега ми донесоха " PediaTre" пак от там (било най-добро) и пак да я карам да смята... Хората уж ми правя усуга, а аз луднах. Някой има ли някакв инфо за Вигантол-а? Cry

# 446
Ами то май няма, за кога вече.На мен нашата лекарка ми каза да давам и април и край.

# 447
Вчера питах информативно в нашата аптека  в Надежда 2, нямало внос  и това е, не знаят нищо. Има Деавит!

# 448
  • Варна

Не е заместител на вигантола. Tired

# 449
Знам, но повечето мами при липса на Вигантол и производните му чужди заместители го дават по препоръка на педиатрите им.
Аз давам Вигантолетен. Но не редовно!

Общи условия

Активация на акаунт