Дискова херния - 1

• 218 427
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте отново,
вече втора нощ ме събуждат някакви болки в задната част на бедрата, продължават известно време, отминават, заспивам и по някое време пак ме събуждат, много са неприятни. Сигурно това са болките в краката, които до сега се радвах че нямам, а кръста пък сега не ме боли. За тези болки пак ли се взимат НСПВС. От няколко дни ни хвана грипа с малката и понеже още се кърмим, тя спи при мен и по  цяла нощ иска да суче, та може би това е предизвикало болките.
Тишо, измисли ли нещо за инжекциите, беше ми казал, че ще измислим нещо. Grinning Praynig

# 436
Здравейте отново,
вече втора нощ ме събуждат някакви болки в задната част на бедрата, продължават известно време, отминават, заспивам и по някое време пак ме събуждат, много са неприятни. Сигурно това са болките в краката, които до сега се радвах че нямам, а кръста пък сега не ме боли. За тези болки пак ли се взимат НСПВС. От няколко дни ни хвана грипа с малката и понеже още се кърмим, тя спи при мен и по  цяла нощ иска да суче, та може би това е предизвикало болките.
Тишо, измисли ли нещо за инжекциите, беше ми казал, че ще измислим нещо. Grinning Praynig

Тези болки може и от ДХ да са, но не съм сигурен newsm78 Изтръпване имаш ли? Ако си изпънеш и вдигнеш единия крак боли ли повече?
Щом кърмиш не ги пий тези боклуци  Sick
Измислих нещо няколко пъти, но с теб говорихме миналата година и просто съм те забравил  Blush А и ти не ме подсети  Naughty
Изпадне ли нещо обещавам, че първо теб ще имам в предвид  Peace

# 437
Тишо, като вдигна крака не ме боли повече, но болката прилича на изтръпване и няма от какво друго да е. Чувала съм, че е в единия крак, а при мен и двата, и ме боли задната страна, а не трябва ли да е някъде от страни.

# 438
Болките ги има и отзад и в страни, поне при мен е така. Confused

# 439
Тишо, като вдигна крака не ме боли повече, но болката прилича на изтръпване и няма от какво друго да е. Чувала съм, че е в единия крак, а при мен и двата, и ме боли задната страна, а не трябва ли да е някъде от страни.

Ако ДХ е Медианна, ще боли и в двата крака  Crazy
Да, боли отзад  Crazy Не трябва да е от страни.
Най вероятно си е от ДХ, но заради кърменето не е хубаво да пиеш нищо. Стискай зъби в името на бебето. Може някаква физиотерапия да си направиш  Peace
Упражнения  Peace

# 440
  • София

Ако ДХ е Медианна, ще боли и в двата крака  Crazy
Да, боли отзад  Crazy Не трябва да е от страни.
Най вероятно си е от ДХ, но заради кърменето не е хубаво да пиеш нищо. Стискай зъби в името на бебето. Може някаква физиотерапия да си направиш  Peace
Упражнения  Peace

Здравейте пак и от мен!

Мама Вики, както каза и Тишо, щом кърмиш не е добре да пиеш хапчета. Според мен може да пробваш с иглотерапия. Аз лично не съм пробвал, но повечето хора, с които съм говорил, казват, че много им помага.

# 441
Говорите за иглотерапия, а аз ходя на такава, викам да се включа.
До края на миналата година направих първа фаза на терапията, която трябва да е 20 процедури, всеки ден от работната седмица (уикенда почивах)). След това 20 дена почивка.
Сега съм втора фаза - първата седмица три пъти седмично, после 2 пъти седмично. Минах вече 3 седмици.

Подобрение имам, но става бавно. Но това е нормално, защото аз го влача това от много време.... благодарение на талантлив доктор, който дори не ми каза, че съществува такова нещо като дискова херния и че трябва да се изследвам за нея.

Подобрението се заключава в това, че болката и изтръпването към крайниците надолу я няма. Движенията са ми по-свободни и не ме прерязва така остро. Бях се докарала дотам миналата година, че ме преряза насред улицата, докато ходех и почти си клекнах насред тълпата.
За мен също така е много проблемно дълго седене на стол... това ме влошава драстично.

Искам да подчертая, че терапията не включва само иглотерапия, но също така електростимулация, лазер, ултразвуково втриване на противовъзпалително мазило.
Поставянето на иглите е за 30 минути и е безболезнено.
Не трябва да се прави при кого и да е, а при хора учили за това, където трябва. Аз ходя при доктор, която има медицински образования и от България, и от Китай.

# 442
Идната седмица ще се срещам с докторка от гр,ст з,  която работи със СКЕНАР терапия така мисля се казваше , похвалиха ми я много, има пациент с излекувана ДХ , някой чувал ли  е за такъв тип терапия

# 443
Как се казва докторката?Аз съм от Ст .З.

# 444
....има пациент с излекувана ДХ....

Интересно  Thinking Може ли малко повече информация?  Praynig Hug

# 445
  • София
Идната седмица ще се срещам с докторка от гр,ст з,  която работи със СКЕНАР терапия така мисля се казваше , похвалиха ми я много, има пациент с излекувана ДХ , някой чувал ли  е за такъв тип терапия
СКЕНАР терапия можете и сами да си правите, стига да имате самия уред (СКЕНАР), който доколкото знам е руски и струва около 3000 евро. Много хора го ползват, но има и доста ментета, които струват по около 150 евро. Доколкото разбрах, братушките не искали да продават патента на никого и досега тайната не е разгадана. Самият уред е на принципа на електростимилацията, но при допира с тялото на пациента сам настройва силата и честотата на импулсите, както и препоръчва продължителност на процеса. Ментетата са с постоянна честота и сила, която предварително трябва да бъде настроена от "оператора". Така или иначе елекртостимулацията едва ли ще ви навреди, но ефектът няма да е същия. Така, че направете си равносметка между това колко ще платите и това, което ще получите. Не съм се ровил из интернет за повече инфо. Може и да съм изтърсил някоя глупост, но все пак бъдете внимателни  Naughty - дали уредът или "докторът", който ще ви го прилага са "оригинални" или "менте"  newsm12

# 446
Здравей Тише!Много мерси за инжекциите!В събота направих първата инжекция.Усетих мравучкане в областа на прасеца и по целия крак.Бия ги през 3дни, както си го описал  WinkНадявам се да ми помогнат ThinkingЕх защо ли и докторите не бяха точни като Тебе!!През 3дни добре ли е да ги бия? newsm78Чао и лек ден !!!:bouquet:

# 447
Здравей Тише!Много мерси за инжекциите!В събота направих първата инжекция.Усетих мравучкане в областа на прасеца и по целия крак.Бия ги през 3дни, както си го описал  WinkНадявам се да ми помогнат ThinkingЕх защо ли и докторите не бяха точни като Тебе!!През 3дни добре ли е да ги бия? newsm78Чао и лек ден !!!:bouquet:

За нищо Wink
след първите 2 има реакция, може и болки да усетиш но няма да се плашиш.
Да, през 3 дена аз така ги бих и много други хора Peace

п.с. можеше да звъннеш един тел. на момичето , че си ги получил  Naughty

# 448
Здравейте!

Поради големият интерес към инжекциите Discus compositum N, реших да споделя една информация с вас, предоставена ми от:
Става въпрос за един човек които пътува всяка седмица до Германия и извършва куриерски услуги от там до тук. Има адрес за доставка в Германия, на които  вие ще поръчате инжекциите он-лайн. Плащат се с кредитна или дебитна карта при поръчката!
Цената на доставката се определя от него, и се заплаща в момента на получаване.
Можете да се свържете с него чрез жена му на следния скайп:genisi 

Ще копирам част то разговор с жена му по отношение на условията за доставка и поръчка.

[14:41:41] genisi: Това са условията от 01.02.2011:
Мъжа ми пътува всяка седмица до Германия и си договорихме адрес на който може да се пращат пратки от  он-лине магазините там. Цената за доставката е 1.5 евро на килограм, но не по-малко от 9 евро на пратка. т. с за пратка до 6 килограма се плаща - 9 евро, а над 6 килограма по евро и половина на кг.Обикновенно тръгва всяка неделя. За София доставката на пратките ви до адреса в София е безплатно,за другите градове – чрез избран от тях куриер.
Иначе ако искаш да пазаруваш през нас вземаме следните такси до 50 евро - 4 евро, над 50 евро - 8% от стойноста
Аз лично смятам, че е много по-удобно всеки да си пазарува сам, но няма проблеми да става и през нас.
Aко нещо друго те интересува питай

С 2 думи казано доставката до тук е 9евро, теглото е до 6кг,  като не може по малка сума!

# 449
Здравейте, днес бях в Кортекс при Д-р Трайкова, прави ми някаква Електромиография, която показвапредно-коренчева увреда на Л5 коренче двустранно. Нормална скорост на провеждане па изследваните нерви. Диагноза: лумбосакрален радикулит /Тишо ако можеш разяснявай/. Изпеса ми пролет и есен по 3 масаца да пия Флексодон А. Препоръча ми озонотерапия, упрожнения, спане на твърд матрак, плувани и общо взето май е това.

Общи условия

Активация на акаунт