ЕПИЛЕПСИЯ

• 218 138
  • 867
  •   1
Отговори
# 495
Андреа ще съм ти благодарна,така ще съберем повече мнения.

# 496
 Бебоче,нищо не можах да разбера за ''Кепра''-та днес.То беше една лудница!!!!Пред кабинета на д-р Литвененко игла да пуснеше,нямаше да падне.Влязохме на бързо,след тричасово чакане и направо ми изскочи от главата,а тя горката хич не ме слуша напоследък Cry.Изписа ни Сабрил,и сега се чудя и мая как да го набавя.Нямало го България.Пак ще помоля за помощ,ако някоя мама знае нещо за тоз Сабрил.Разпитах по всички складове,но няма,даже някои не са чували.Сега търся назад във форума,но не намирам нищо конкретно.

# 497
Hei kakva r toz Sabril za Kepra znam i sym go pil, no Sabrila  newsm78 moje li da mi dadete malko info za nego 4e ve4e neznam kakvo da piq i docata (Aleksiev ) i toi se 4udi kakvo da mi dade  Cry
Predvaritelno blagodarq

# 498
Nikikn,довечера ще ти пиша за Сабрила,ако междувременно някой не ти отговори,че сега закъснявам за работа. Stop

# 499
Здравейте отново на всички. Вчера ходихме при Чавдаров но нещо не ми се понрави за първи път отношението му към мен специално / към детето беше много добър/Какво имам в предвид -просто не ми даваше никаква възможност да се изкажа непрекъснато ме прекъсваше , изобщо беше един и аз незнам как да се изразя.Но не това ме притеснява , по скоро ме ядоса факта че след като ми кажа да изчакам навън с другата невроложка  с която се консултира решиха да включат и ривотрил заедно с депакина.Вярно дозата не е голяма но факта че се изписва със зелена рецепта доста ме притесни,Преди 4-5го, го взимаше е вярно пристъпи и проблеми нямахме но пък беше като дрогиран, лично той му го спря а сега пак го включва.Просто незнам какво да правя , при вас има ли някой който да пие ривотрил 0,5 и изобщо как му действа. Моля ви за мнение защото наистина съм много притеснена и незнам ама наистина незнам какво да правя.Благодаря ви предварително.

# 500
 На нас Ривотрила ни действаше много зле. Пиехме точно 0,5. Детето стана много агресивно и буйно. Направо подивя. Като го заменихме с Ламиктал нещата се поуспокоиха, но моето дете е с хиперактивност по принцип. Така, че и други да кажат...
 П.С. Вече не обръщам внимание на докторите като хора. Да не ти дреме, важното е да ни лекуват децата!

# 501
Nonche,и на Анди бяха изписали Ривотрил,но в последствие го замениха с Радедорм(с който стана още по-зле).Защо не направиш консултация и с друг невролог?Кой ви консултира освен Чавдаров?

# 502
  • София
Здравейте!
Нямам много време да ви пиша, но само ще спомена че на Мими и Ривотрила и Радедорма й действаха ужасно... ставаше като парцал, само спеше, течаха й постоянко лигички и не искам да си спомням за този ужасен период от живота й. вярвайте ми с часове съм стояла с шишето и съм се опитвала да й дам капчица мляко, а тя си спи от лекарствата и само прави гърчове. не й помогнаха изобщо, а бяха огромни дози за възрастта и теглото й. Сега й даваме минимална дозичка Радедорм, когато е много нервна и не може да заспи. Но правим по изключение.

Пие Сабрил страшно дълго -вече 1,7 год. Страхуваме се че зрението й от това е доста увредено или изобщо го няма, но не искат да сменяме медикамента... нямало какво др да й изпишат за вида гърчове които правела. Ходим и ги молим да го сменят , а те НЕ и НЕ. Незнаем какво да правим и сме в безизходица. Сега пак ги зачести и съм в паника. Отива си бавно детенцето ми... съвсем вече няма връзка с норманият свят... живее си някъде в свой и само гърчове прави.

Молете се и за моето момиченце силни мами!
Нека БОГ е с всички дечица и със семействата им!!!

# 503
  • София
Нанди, моля се за Мими, и за теб и мъжа ти. Прегръщам ви Praynig

# 504
Здравейте!
Нямам много време да ви пиша, но само ще спомена че на Мими и Ривотрила и Радедорма й действаха ужасно... ставаше като парцал, само спеше, течаха й постоянко лигички и не искам да си спомням за този ужасен период от живота й. вярвайте ми с часове съм стояла с шишето и съм се опитвала да й дам капчица мляко, а тя си спи от лекарствата и само прави гърчове. не й помогнаха изобщо, а бяха огромни дози за възрастта и теглото й. Сега й даваме минимална дозичка Радедорм, когато е много нервна и не може да заспи. Но правим по изключение.

Пие Сабрил страшно дълго -вече 1,7 год. Страхуваме се че зрението й от това е доста увредено или изобщо го няма, но не искат да сменяме медикамента... нямало какво др да й изпишат за вида гърчове които правела. Ходим и ги молим да го сменят , а те НЕ и НЕ. Незнаем какво да правим и сме в безизходица. Сега пак ги зачести и съм в паника. Отива си бавно детенцето ми... съвсем вече няма връзка с норманият свят... живее си някъде в свой и само гърчове прави.

Молете се и за моето момиченце силни мами!
Нека БОГ е с всички дечица и със семействата им!!!

Здравей nandy, защо не се консултираш с друг лекар. Просто да имаш мнението на няколко специалиста, но според мен това да се отразява на зрението не е въобще добре. Стискам палци и се надявам да се оправите или поне да овладеете пристъпите Praynig

# 505
Нанди,защо наистина,както казва и Тед,не се консултираш и с друг лекар?Кой лекува Мимката?И Анди сега ще пие Сабрил,но лекаря ни каза,че ако за няколко месеца не помогне,ще минем на друго лекарство,заради това,че уврежда очите.Ако мога да помогна с нещо,само кажи.Моля се за вас.Имай сили и кураж,знам,че е трудно,защото самата аз сега минавам по този път.  bouquet

# 506
Нанди  Hug Hug Hug
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 507
  • София
Мила Андреа, именно този лекар който на вас ви е казал за вредните ефекти от Сабрила е лекуващият лекар на Мимката и не й го сменя вече 1,7 год. Ходихме и при д-р Христова и тя каза също да не го сменяме въпреки дългият прием и Божинова каза същото. Вече съм сигурна че Мими ще бъде един от описаните им случаи в публикациите за ефекти от използвани медикаменти.
Вече толкова много прочетох такива. Все пак трябва да растат в професията си и без опити с пациенти не може да се разбере как действат лекарствата, нали????

Търся координатите на проф. Чавдаров. Адрес, телефон, кога и къде приема, колко струва прегледа при него, прави ли ЕЕГ???

Мими след броени дни ще навърши 2 години, а знам че той работи само с деца над 2 годишна възраст. Вече порастнахме, за да може и той да си каже мнението по нашият случай. Признавам си че в него ми е надеждата в момента.
 Praynig Дай Боже той да помогне на Мимката!!!

# 508
Наде, най-бързото за което се сещам е питай д-р Чавдаров в темата за ДЦП - той мисля беше давал координатите на проф. Чавдаров.

# 509
Пускам ти координатите веднага на проф.Чавдаров ,  кабинета сега се намира в Дървеница в нова сграда а тел. са 02/9686090 -GSM 0886242755.0885987920. По  принцип аз се свързвам по телефона , 02 е кода , таксата е 65,00 включва и ЕЕГ / прави се там/  За съжаление не мога да ти обясна точно къде се намира  - но е на кръстовището на бур,Др, Цанков и Г. М. Димитров, но  те ще ви обяснат по подробно.

Общи условия

Активация на акаунт