ЕПИЛЕПСИЯ

• 218 142
  • 867
  •   1
Отговори
# 480
Няма защо. За това сме тук да си помагаме

# 481
  Дали някой има инфо за ''Кепра'' и как действа при ''Уест синдром'',но за дете на 2години?

# 482
П о повод на ривотрила аз също не го  харесвах , детето се чувстваше направо като дрогирано.
Питаш ме за Брайн Боостера невроложка  от Плевен ни го препоръча . а така също и моят вуйчо който е доктор в Александровска болница ни  каза че е хубаво да се взима. След което лятото когато се наложи да правим нов ТЕЛК невроложката от комисията мисля че Велинова се казваше ни го препоръча. Консултирах се и с нащта лична докторка тя също ни го предложи. А Чавдаров е категоричен за пирамема но той изобщо не действа благоприятно на сина ми . Става толкова нервен и буен че....спрях да му го давам
Аз също мога да споделя нещо за ривотрила .На племенницата го изписаха първите дни наистина беше нещо ужасно наистина ходеше като дрогирано но това беше първата седмица след това гърч не е правило и няма лекарства без странични реакции описани така че не мисля че с лека ръка трябва да пренебрегваме изписаните лекарства .Аз мисля че от Ривотрила много се подобри.

# 483
Искам само да ти кажа  danid никога не съм пренебрегвала с лека ръка лекарствата които са му били изписвани.  Но наистина от ривотрила се чувстваше като дрогиран , сега  след като му бе изписано друго лекарство се чувства добре. Но истината е че хич ама хич не  ми е приятно да ги давам , нокакто мнозина ще кажат просто няма как така ми е било писано.
 А ако не е тайна  при кой лекар е на лечение и с протокол ли се изписва ривотрила.Вече пишсах за какво се интересувам ,затова не искам  да се повтарям. Желая приятна седмица на всички.

# 484
Здравейте момичета!Синът ми напоследък не е добре , почти всеки месец има ЕПИ пристъп.Изпращат ни на консултации и изследвания в клиниката на доц.Божинова в София .Можете ли да ми кажете какви са ви впечатленията  от лекарите там.Кои са по-добри,кой лекар да потърся?До сега сме се лекували при пловдивски невролози , но вместо да се оправи става точно обратното.
    Ще съм много благодарна ако ме посъветвате!

# 485
 Здравей! При когото и да отидете в тази клиника е добре! Правят пълния набор изследвания и всякакви консултации. Мисля, че всеки вторник съвещават и всеки случай се обсъжда най- подробно! На най- доброто място сте!
 Успех!

# 486
Извинявайте но за коя клиника става въпрос , може би е писано по този въпрос но съм пропуснала пък и аз сега се интересувам  тъй като ни предстоят прегледи.Благодаря ви предварително и ако може да ми дадете координати   как да се свържа и къде се намира.

# 487
Благодаря ви, че ми давате кураж!

Клиниката е УСБАЛНП"Св.Наум" ,(4-ти километър)
София 1113,ул."Любен Русев"№1,тел.02/9702100

Надявам се наистина да ни помогнат .

# 488
Сетих се и друго да питам чета добри отзиви за Алексиев в Александровска болница, при него нужно ли е направление или е със заплащане и ако някой може да ми каже каква цена е , и какви изследвания се правят при него а също и проблема с протоколите той издава ли.Просто ми е неудобно да му задам толкова въпроси наведнъж загова се обръщам към вас.
дали има договор с НЗОК не знам, но според мен Александър Алексиев е най-добрият специалист! звънни по телефона и ще ти дадат пълна информация кое колко струва - изобщо не се притеснявай, телефоните са за това.

# 489
Благодаря за информацията , а със доктор Алексиев вече разговарях и той ми каза че мога да отида когато поискам без предварително записан час , днес ходих и разговарях и с нащта невроложка и тя миказа че ще ми издадат протокол така че поне за сега ще отидем първо при Чавдаров на 3 май и след това ще търся и друга консултация с друг специалист за да видя и те какво ще ми кажат. За сега желая на всички приятна вечер защото отивам да се оправяме с малкия хулиганин да ляга  тъй като утре няма да успея да го вдигна за училище. luvbed smile3524

# 490
И аз ще разкажа моята история.На 17 години съм от Горна Оряховица и преди 7г получих гърч.Диагнозата  беше епилепсия.Имаше големи ходения по болници.Моята лична лекарка се познава с д-р Кметска и доц.Божинова и затова отидохме при тях..Възхитена съм от отношението им към мен.От болницата в Горна ми бяха изписали лекарство, от което често ми се доспиваше и се чувствах постоянно уморена.Но когато отидохме в Сф ми изписаха Финлепсин 200 ретард от което съм много доволна.В момента съм добре и вече не пия лекрства но си спазвам режим който изключва приемането на кола, кафе, цигари и тн.

# 491
Сетих се и друго да питам чета добри отзиви за Алексиев в Александровска болница, при него нужно ли е направление или е със заплащане и ако някой може да ми каже каква цена е , и какви изследвания се правят при него а също и проблема с протоколите той издава ли.Просто ми е неудобно да му задам толкова въпроси наведнъж загова се обръщам към вас.
Здравей, аз се лекувам от много време при А.Алексиев. Мога да ти кажа че до преди нова година можеше по пътека, но сега понеже от здравната каса нее съм им предложили достатъчно средства или нещо подобно нямат договор и ЕЕГ-то се плаща и е 25лв. Иначе е много добър като доктор не говори много това да не те притеснява, но пък си върши работата добре(казвам добре щото не е БОГ , за да излекува всеки ). Но има до колкото съм чул над 1500 постоянни пациенти от всеки край на България. Надявам се да съм бил полезен с информацията. Simple Smile

# 492
Благодаря ти много  nikikn полезна ми е всяка една информация която изпращате , за сега ще отидем отново при Чавдаров а пък после , ще се свържа и с Алексиев  за да чуя и неговото мнение, Проблема ми е да ми се издаде протокол за депакина но вече разговарях с тукашната невроложка и тя ми обеща да ми издаде такъв документ.
А за консултация колко взима ? smile3543

# 493
  Дали някой има инфо за ''Кепра'' и как действа при ''Уест синдром'',но за дете на 2години?
Аз лично не знам нищо по въпроса,ще споделиш ли ако си намерила повече информация

# 494
Не съм търсила,защото категорично ми казаха,че е за деца над 4години.Хубаво лекарство,но не за нас,за съжаление.В София,доц.Божинова го прилага.На 03.05.сме в София при Литвененко и ако искаш мога да го попитам.

Последна редакция: нд, 29 апр 2007, 19:15 от andrea.a

Общи условия

Активация на акаунт