ЕПИЛЕПСИЯ

• 218 157
  • 867
  •   2
Отговори
# 465
 Явно проблемът идва от това, че не са си подновили договора с касата. Имах предвид, че Христова има договор. За Алексиев нямам представа и за това не съм писала. Пехвърлянето на диспансеризацията не е проблем. Просто ти трябва направление от личния за новия  детски невролог.

# 466
А тази клиника къде се намира , и ккви и зследвания правите и заплащате ли ги ,

# 467
Здравей , Галя78 , опитах да ти пиша на лични за да не занимавам всички тук с моят проблем , тъй като прочетох че сте ходили при Алекскиев за повече информация но не успях може би не си се зарегистрирала незнам.Моля те ако имаш желание аз писах по напред в темата ми пиши може и на лични както сметнеш за добре. Просто търся информация за добри невролози които работят със здравна каса.Предварително благодаря и дано не досаждам и не те притеснявам.

# 468
Здравейте момичета. Искам да ви питам как стоят нещата при вас с издаване на протоколи за лекарствата от здравната каса. До този момент не сме имали проблеми и винаги когато сме ходили при Чавдаров  ни е издавал протокол но днес когато се обадих за преглед ми казаха че не са сключили договор със здравната каса и не издават вече, Трябвало някой невролог да ми издаде такъв но се питам ще се съгласи ли даден невролог да ми издаде такъв протокол след като той не е лекувал детето. Към кого друг невролог в София да се обърна за преглед който е сключил договор и няма да има про блем да ми издаде ,  все пак като тегля чертата за една година са много пари за лекарствата ако си ги купувам. Е ако се  наложи и това ще правя но ако има някакъв вариант моля ви пишете ми.Предварително благодаря. newsm12
Ние също ходим при Чавдаров и преди месец се сблъскахме със същия проблем.Накрая стигнахме до извода,че просто трябва да сменим лекуващия невролог. Глупаво ми се струва да ползваме друг невролог за изписване на зелени рецепти, пък и надали някой ще се съгласи, освен ако не ти е близък роднина.

# 469
И в крайна сметка как взимате лекарствата без протокол ли .То наистина не знам кой ще се съгласи невролог да издава протокол без да лекува детето. Просто незнам към кой невролог да се обърна а ние нужна спешна консултация

# 470
Ами как се оправихме...Никак за сега.
 На тях им беше крайно конфузно от цялата работа и изровиха  някаква мостра на така предписаното ни лекарство/Ривотрил/, с което да закърпим нещата докато намерим протокол. Ние обаче така или иначе няма да го даваме защото нещо много ме притесняват страничните ефекти, а пък досега от лекарства подобрение не сме видяли.Просто поредния експеримент...Ориентирахме се към хомеопатия, а също така очакваме отговор от московската клиника Неуровита, за присаждане на стволови клетки. Стискайте палци отговора да е "ДА", защото за нас май друга алтернатива няма.

# 471
Между другото Нонче, Чавдаров ли ви препоръча Брейн Бустера? Защото аз казах,че го даваме вместо Пирамем, който ни беше изписал, но той и доцентката много отрицателно реагираха на това?

# 472
П о повод на ривотрила аз също не го  харесвах , детето се чувстваше направо като дрогирано.
Питаш ме за Брайн Боостера невроложка  от Плевен ни го препоръча . а така също и моят вуйчо който е доктор в Александровска болница ни  каза че е хубаво да се взима. След което лятото когато се наложи да правим нов ТЕЛК невроложката от комисията мисля че Велинова се казваше ни го препоръча. Консултирах се и с нащта лична докторка тя също ни го предложи. А Чавдаров е категоричен за пирамема но той изобщо не действа благоприятно на сина ми . Става толкова нервен и буен че....спрях да му го давам

# 473
Момичета, с риск да ви втръсна с мойте глупости искам да ви питам занякакви отзиви за Института по педиатрия в София - специално за невролози към които да се обърна, Ходили сме много отдавна и не си спомням докторите освен Литвиненко и Христова но това е било преди 5-6 години.

# 474
Здравей, препоръчвам Литвиненко. Другите двама невролози, които работят там са Станчева и Найденов. Първата е завеждаща отделението, втория бягай далече от него, абсолютно нищо не разбира, нечие протеже е...  И тримата приемат в поликлиниката до педиатрията, Литвиненко е сряда и петък, Станчева е вторник и четвъртък, до 13 часа.
Но Литвиненко беше в отпуск миналата седмица, незнам кога се връща на работа, мога да ти дам тел. да попиташ - 952 38 42, вътрешен 271, това е в педиатрията. Успех!

# 475
Момичета, с риск да ви втръсна с мойте глупости искам да ви питам занякакви отзиви за Института по педиатрия в София - специално за невролози към които да се обърна, Ходили сме много отдавна и не си спомням докторите освен Литвиненко и Христова но това е било преди 5-6 години.
Христова се е преместила в Токуда.Просто ще трябва да ходите при друг невролог.

# 476
Здравейте!
Имам едно въпросче и разчитам на помощ от вас.Става въпрос за племенничката ми,която прави гърчове и са и изписали прием на едно лекарство казва се KEPPRA,интересува ме как се понася,т.е странични ефекти и полезно действие.Благодаря предварително.

# 477
Здрадвей sparki, попитай в този форум
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=116033.new;topicseen#new
Успех Peace

# 478
Благодаря ти Тед.

# 479
здравейте,скоро не съм писала,но 4ета редовно. дадоха ни направление за хоспитализация на 4-ти км, при доцент Колев. искаме да сменим лекарството и за да ни дадат Кепра,трябвало да сме поне 2 дена в болница. освен самото лекарство ме интересува и ва6ето мнение за доцент Колев. а къде в София можем да намерим Brain booster?

Общи условия

Активация на акаунт